filip11314 napisao:Ako ima nov za 250e-270e kupujem, za te pare je best buy. Za 370e može da se nađe nov Mate 10 Pro u inostranstvu, samo treba pratiti akcije. A sve je bolje na njemu sem što nema wide kameru i 3.5 quad dac koji mi ne vrši posao. Gledao sam taj G7 u Vipu i ništa mi sem wide kamere nije wow na njemu, al bukvalno ništa.
Pa i Mate 10 Pro se ne izdvaja po nicemo od ostalih ako se me varam osim jako dobre kamere.
Da ja sam birao izmedju Mate 10 Pro i G7, i jednostavno G7 je meni bolji u svakom smislu osim kamere, ali vise volim tu wide angle cameru nego neki zoom, ali mate 10 pro nema ni jedno ni drugo. Noviji procesor, brza ram memorija, 3.5mm jack i onaj quad dac posto slusam dosta muzike, 2k ekran + lcd (bitno je meni licno zbog burn in), prosiriva memorija i sto je nov model a ne proslogodisnji, dobar je to telefon daleko od toga da je los, ali mislim da se G7 vise isplati.
A sto se tice softvera, i na Huwei telefonima zna da zabaguje i zakoci po nekad, video sam kod druga kako po nekad hoce da zezne ali kapiram da je to normalno za preradjen Android koji nose skoro svi telefoni osim Pixel modela.