Pomoc!!!Mrtav p910i!!!!!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Sir_Oliver napisao: araphel, odnesi taj fon u servis, ubedjen sam da ce flash sve srediti!!!
slazem se u vezi ovog jer ne verujem da se glupavom aplikacijom ostetio hardware na fonu...koliko znam smartphone bi trebao da ti kaze sta mu fali...izbaci neki note ili...hmmm :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pazi biser!radnja u kojoj je kupljen je zatvorena a servis koji vrshi servisiranje pod garancijom je takodje zatvoren!tako da ga danas chim zavrshim posao nosim do prijatelja koji drzi radnju/servis da vidim da li ce moci da ga popravi a ako ne onda cu mu ga prodati za delove i uzeti neki k750 ili tako neshto!a ima lepo da zovem Vizu i da otkazem naplatu telefona,s obzirom da je crkao a da firma vishe nepostoji i nemoze da ga zameni ili popravi shto je zakonom obavezna!O takvim stvarima se barem razumem!Javljam vecheras shta je bilo!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

telefon je odnet u servis,pregledan i komentar je bio:ako uspe da ga popravi,koshtace 40 eura! :o :x :cry: Prekosutra treeba da odem uvece po njega,to tada bi trebao da bude popravljen ili vracen kao nepopravljiv.....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Drzimo palceve i molimo Boga da bude sve u redu :) :D :wink: Valjda ce biti sve u redu i bices srecan sa p910i ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Hvala,hvala!Nadam se da ce uspeti da ga srede,shta god da je u pitanju......samo dok dodjem na red :D ma dobro,izdrzacu do prekosutra!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel, nego pitaj ti da ti lepo pojasni(ako ga bude popravio) sta je bilo tj. sta mu bi??zasto je zaglupeo...?! 8) .......
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

ma evo, covek kome se to vec desilo, isto zbog tih ikonica, kaze da je flash resio problem i da mu sad telefon radi bez ikakvih problema!!!
Ex Sir_Oliver

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Naravno da cu pitati,medjutim koliko sam ukapirao za sada potreban je flash,a ovde ga retko ko radi iz prostog razloga shto je P910i redak fon,i navodno nije bash tako lako flashovati ga a da sve ispadne ok.E sad,videcemo shta ce se desiti...komentar je bio "ako uspem da ga popravim,platicesh mi,ako ne popravim,nikom nishta" tako da mi to bash i ne daje neku veliku nadu,ali do sutra uvece cemo znati da li sam imao srece,ili cu moci da ga koristim samo za potapanje kupusa! :lol: :D

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

araphel, ma sigurno ce uspeti da ti ozive telefon opusti se... saznali smo znaci da flash resava taj problem tako da ono.... resice i tvoj problem!
opusteno!
Ex Sir_Oliver

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Evo sad sam zvao servis,kazu neshto zajebano,nece stici danas da ga sredi,tek sutra mozda,ako bude uspeo! :uhuh: kaze da samo flash nije pomogao,tojest da se posle njega nije nishta promenilo :blinky: :cry: :smutny:

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Da da,bas zajebano a? E nasmejah se jipi ih. Tvoj problem resiv za najvise 20-25min(po onome sto si ti naveo da je izazvalo problem),hoce da ti izvuce sto vise love.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

araphel, jesi li uspeo da stopiras isplate preko visa-e? Posto si napisao da radnja vise ne postoji...

PozZ

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Nije fora u lovi,to je poznanik koji mi je do sada vrlo brzo i uspeshno servisirao druge fonove i nijedan koji sam kod njega kupio nije imao problema nikada!sem,toga i rekao mi je fixnu cenu,prosto serviser mu je pretrpan poslom (nokia 6280-ima ih koliko hoces),a i kao shto rekoh p910 je ovde redak i slabo poznat fon.videcemo danas shat ce biti.naravno trazio sam zaustavljanje isplate preko Visa-e,i moj zahtev je u obradi,treba josh pa popunim pismenu izjavu zashto odbijam da platim,i bice sve ok!To barem nije problem,bavim se time i znam shta radim,samo mi je bitno da srede fon,jer inache mogu da se slikam-svi kontakti,mailovi,rasporedi,neki dokument chak mi se nalaze u fonu!!!znam da ce sve biti obrisano,ali imam sve na bakup-u,tako da ako fon ne bude popravljen,necu imati nachina da to povratim nazad!

dakle,ako neko zna na koji nachin bi iz tih backupova mogao da izvuchem neku informaciju bez prebacivanja nazad u telefon,nek bude ljubazan da me prosvetli,bicu jako zahvalan! :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Sreca,sreca,radost!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dakle bilo je potrebno sachekati,ali telefon je sredjen,fleshovan unbrandiranim softverom,i sad je lepo chist od svih onih O2 gluposti,i brze se pali i nalazi mrezu!Uradio sam mu restore svih bekapovanih podataka koje sam imao i za sada je sve OK! :D :) :roll:

Koliko sam razumeo,nestali su mu pojedini delovi samog firmvera,ili kako vec da ga nazovem,znachi drajveri koji mu odredjuju shta da radi kad se otvori polopac,upali fon,stiskaju dugmici,i tako to...znachi takva nekakva je pricha,softver je totalno pobrljavio i napola se obrisao :blinky: :o :o

Za sada se ponasha kako treba a nadam se da ce tako i da ostane!Hvala vam svima na podrshci i savetima!

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

super, bas mi je drago!
vise nemoj da instaliras one XP ikonice vidis kakav haos su napravile 8) :P 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

vishe ni ne prilazim nichemu shto ima xp u nazivu kad je fon u pitanju,mada neznam da li su one,ali najverovatnije jesu....neznam zashto bi se to desilo,shta je to upakovano tamo da od toga poludi??

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ne znam veruj mi cega sve tamo ima ali znam da se jos jednom liku isto to desilo kao i tebi jer je instalirao te XP ikonice... i resio je stvar flashovanjem...
Ex Sir_Oliver

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma vazno je da je sad ok i da fon funkcionishe i plus su nestala sva sranja koja je mreza nabacila,samo nek gura on dalje dokle izdrzi.....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Eto ti jedna barem dobra stvar iz te nesrece... :wink: Bitno je da shljaka kako treba sada... 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma smeshno mi je shto taj flash ili shta mu je vec radio toliko koshta!kapiram ja da ovde u celoj zemlji jedno 3 ipo choveka imaju p910 i daje teshko naci nekog ko hoce i zna da dobro odradiflash,jer ipak treba da nadoknadi shtetu ako ubije fon,ali ipak 40 eura!!! :o

dobro nema veze,bio sam u situaciji da sam morao da ispljunem lovu s obzirom da mi garancija nishta ne vredi,ali nema veze,ako sve bude ok,ja cu na kraju zadovoljno da trljam ruke a taj majmun shto je mojoj zeni prodao a sad ga nigde nema ce da se nervira shto gubi parice!!!

ah,divno je ponovo imati telefon!mrzim kad sam nedostupan!

Odgovori