Nemoguce da bas nikako ne moze...:-(...??!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 22:50

Nemoguce da bas nikako ne moze...:-(...??!

Post od iwanna »

pre par dana sam kupila samsung e530! Inace fantastican telefon0prazi zenski :-)!!Ali nikako ne mogu da posaljem mms :smutny: ...A sad vidim da vecina ima isti problem...GPRS radi normalno,nemoguce da bas nikako to ne moze da se sredi :unsure: :smutny: :unsure: :smutny: ...Ne bih volela da se vec razocaram u njega... :smutny:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo odgovoricu ti i ovde mozda tamo nisi videla,kao prvo dobro dosla,lep telefon igrao sam se posebno sto ima onu dobru igricu sa pucanjem slobodnjaka :D :D :wink: Sad je si zvala call centar da kazes da ti posalju parametre,samo to reci.Ma neces se razocaras odlican je telefon :wink:

Moja 500 poruka ;) :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od iwanna »

prvo hvala ti na dobrodoslici :) !!Jesam zvala sam i poslali su mi i za gprs i za mms.E sad-gprs radi normalno,a mms nece... :smutny:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

TI si 064 je tako,ili si 063 i ja imam problem sa mms,i meni su slali i ne mogu lepo da zapamtim,probaj da opet zovnes ili pogledaj da rucno namestis samo mi reci koja si mreza i ja cu ti pomoci.

iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od iwanna »

o64! Ma znam da poneka ne moze da se podesi preko sms-a(nisam mogla ni na drugim telefonima koje sam imala do sad),pa sam morala da idem do telekoma,ali tad nioje radio ni gprs!!A sad samo mms...

p.s cestitam na 500-toj poruci :wink: :roll: !!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

iwanna, mislim da ces morati i sad da se prosetas to telekoma,mislim bolje je.Slusaj posalji im mail da ti posalju podesavanja za mms,ja sam ih tako smarao i slali su mi nekoliko puta.Ajd videcu da li imaju negde podesavanja rucno pa cu staviti.Hvala na cestitkama :wink:
E setio sam se ima neka fora da posaljes sa necijeg telefona mms na tvoj i onda ce se kao aktivirati mms,tako su oni pricali.A meni su ukljucili mms tako sto su mi oni posali neki mms sa slicicom,probaj

iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od iwanna »

:) ,veruj mi da sam ih i ja smarala toliko da mi je vise bezveze i da okrenem njihov br... :) ! Ma ako to uopste moze da se resi,najmanji je problem da prosetam do telekoma...
Hvala ti u svakom slucaju :wink: :) !

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

isti problem ima moja devojka....ali na kraju nije bila stvar u parametrima i rucnom podesavanju vec je stvar u tome sto nisu bas svi parametri isti...isto sam imao prob sa jednim e720 na 063 mrezi i posle nekoliko dana su mi ovi iz mobtela rekli da neki(ne mogu da se setim imena) portovi nisu isti za nove modele...u podesavanju ima mislim(nisam siguran) samo jedan port...stavi ga 8080 i trebao bi da proradi...milan je pomenuo nesto kao da ti neko posalje mms...veruj mi ne pomaze jer sam ja njoj poslao n mms-ova i nista...znaci proveri samo taj port

pozdrav

iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od iwanna »

ma jeste upisan port 8080,ali neceeeee :smutny: ...Izgleda da cu morati sutra ipak da odem do telekoma da probaju da podese rucno...Samo me brine to sto neki kazu da na nekim telefonima ovog modela to uopste i nije moguce... :smutny: ...

iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od iwanna »

bila sam do telekoma ali kazu da neki modeli(ukljucujuci i ovaj!) ne mogu da salju mms,ne mogu da se podese parametri... :smutny: Naime,upisali su potr 8080,ali-pa to su mi vec poslali u poruci sa parametrima???!!!!!!E sad,poslala sam telekomu i mail i zamislite-dobila drugi port-9210????!!!!!!Ali ni on nece!!!!!Sta sad?!Znaci li to da treba da izmenjam sve moguce brojeve dok ne pogodim onaj pravi :D :) :D :D :) !!!?????HEhehe...Ima li neko neku ideju?
p.smikilegenda, posto kazes da je tvoja devojka imala isti problem(a i ti sa drugim telefonima!),ajde molim te pogledaj parametre kod nje,pa ako ti nije tesko otkuckaj ih ... :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Nije samo do portova ec i do drugih podeshavanja...Moze da se podesi da prima al da shalje teze...Inache cela serija je takva i ima isti problem sa mms-om tako da...

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:D welcome to Serbia. telefon ti nije do kraja dekodiran. novi samsung telefoni pa i e530 imaju 2 locka ne samo za sim nego i za takve opcije kao sto su gprs i mms. probaj da ti ga ponovo dekodiraju ili da menjaju drugi softver, cist a ne sa neke mreze to ce sigurno resiti stvar radio sam to vec i na e530 i e730 i d600 ili jednostavno ziovi bez mms-a 8)
Phone market
sve za vas mobilni telefon

iwanna
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od iwanna »

E phone market, bas ti hvala na ohrabrenju :D ...Pa nista onda,ostaje mi samo da menjam software :dry:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa ljudi ne vredi vam menjanje softvera,shto da baca pare onda? :uhuh: Bilo mi dosadno i bash smo taj fon fleshovali zilion puta i nece...prima mms-ove ali nece da ih shalje,jbg..

macakns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 22. Sep 2006. 13:43

Post od macakns »

Dexter napisao:Pa ljudi ne vredi vam menjanje softvera,shto da baca pare onda? :uhuh: Bilo mi dosadno i bash smo taj fon fleshovali zilion puta i nece...prima mms-ove ali nece da ih shalje,jbg..
________probaj ovaj kod i otvoriceti se samsung Sakriveni meni za podesavanje Gprs i ostalo. Otljucaj parametre na rucno podesavanj Manual. SEcret code:

*#4777*8665# GPSR Tool

vladon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 23:49

Post od vladon »

Samsung e720 i e530 imaju softverski problem sa našim mrežama (provereno) i ne mogu da šalju-primaju mms.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da primaju mogu ali ne i da shalju...

Ne vredi ta shifra macakns,jbg...jle tebi uspelo?? :roll:

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

vladon, nije tacno da e720 ne moze da salje i da prima mms....seta ga jedan drug i dnevno posalje i primi dosta mms-ova....

madjarica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Jan 2007. 09:31

Post od madjarica »

postovanje, ja imam z400 samsung i on lepo posalje mms (064) ali ga druga strana ne primi?????????? :blinky:
isto tako primi mms, ali ga ne moze otvoriti???????? :o divno!!!!!!!!!!!!!! :x zna li neko resenje, bila sam vec tamo gde sam ga kupila, oni ubacili parametre koje treba ali nista...
please help

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,jel taj koji prima ima dobro podeshene parametre?!Mozda ih nije podesio kako treba?A shta ti on shalje pa ne mozesh da otvorish,nek proba samo text tj. par rechi da ti poshalje mms-om pa vidi da li ce da ti radi..

Zaključana tema