Znaci tako kazes... "smatram da ce vremenom da izgube na osetljivosti"... to sam i ja pomislila, ali sam se sve nadala cudu, tj htc je obecao neku softversku nadogradnju za tastere... svakako nisam mislila da ga uzmem sad, nego otom potom, kad mu padne cena, ali sad kako stoje stvari sa tasterima... mnogo mi je zao... Nema potrebe da uzimam tel kao tvoj jer ja imam isti, samo bez tog + i odusevljena sam.
A Exodus? Ti pratis sve, verujem... pitam se da li ce taj Exodus da bude koristan i ljudima koji ne kupuju kritovalute? (tj. da li ce taj telefon imati specifikacije i performanse poput u12 ili sl, da moze da se koristi i van tog kripto-fazona)?
Ne umeju da se zaustave i da promisle o narednom koraku... zato sto ceo svoj vek postojanja prave telefone i ne znaju sta bi drugo radili... dok drugi prave pegle, usisivace, televizore... ovi prave samo telefone... i zato su najbolji... bili... a nadam se da ce se neko cudo desiti da tako bude i u buducnosti... velika bi steta bila za mobilnu telefoniju da htc nestane... ko bi radio van glavnog toka, ko bi unosio inovacije? Imali bi samo ajfon klonove (nista nemam protiv apple-ovih proizvoda, narocito kompjutera, samo protiv njihove hegemonisticke politike poslovanja u domenu mobilne telefonije)...