PrePaid 063 Tarife

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mozes sa pre paid-a da predjes na post paid bez ikakvih problema i ne moras da menjas broj-znaci ako imas sedmocifreni broj on ti i ostaje,samo za sada ne moze da se vrati sa post na pre paid.Pre dva dana sam uzeo post paid broj u mobtelu i uzeo sam mobi junior i super je(stanje,listing mozes uvek da proveris na mobtelovom sajtu besplatno,zato sto se provera preko moba naplacuje :smutny: ).Za uzimanje post paid broja treba ti samo licna karta srbije i nista se ne naplacuje,zavrsi se sve za par minuta.Mada ja imam i pre paid broj koji nisam menjao 6 godina i jako mi se svidja tako da jos uvek nisam odlucio da ga potpuno zamenim sa novim brojem iako je i on super,ali sam nekako navikao na stari.Cekam da vidim sta ce telenor ponuditi pa cu se odluciti vec.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

telenor je ponudio neke tarife koje odgovaraju starim mobtelovim paketima koliko sam mogao da vidim na siteo. samo cene nisu stavili
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori