Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
Re: Off, opušteno ćaskanje
Kome se ne sviđa ne mora da gleda. Najpopularniji sport na svetu, fudbal, ima manje smisla od Evrovizije, pa ne nabijam to ljudima na nos. Mislim, šutneš loptu pa trčiš za njom [emoji23] I posle zašto nas vanzemaljci ne kontaktiraju...
Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Čitam temu i ne verujem... Od danas mi je Petar najbolji drug na forumu. Naročito zbog ovog zadnjeg posta jer k'o da sam ga ja pisao. Od reči do reči. [emoji1787]
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Petre ne bude *ebivetar.
Najjaci su mi ti snobovi sto kao ne vole fudbal. Nisam lud za njim ali brate svaki sport je na istu foru. Poenta je sto se u svakom sportu, u kom se vrti neka lova, sve iskomercializovalo i svelo na gladijatortstvo. Nema vise drazi, pobede duha i talenta vec samo pobeda misica.
Za evroviziju ne bih trosio reci.
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
Najjaci su mi ti snobovi sto kao ne vole fudbal. Nisam lud za njim ali brate svaki sport je na istu foru. Poenta je sto se u svakom sportu, u kom se vrti neka lova, sve iskomercializovalo i svelo na gladijatortstvo. Nema vise drazi, pobede duha i talenta vec samo pobeda misica.
Za evroviziju ne bih trosio reci.
Sent from my SM-G950W using Tapatalk
- PetarVetar
- Mobil fan
U to ime:sugarcoated_ass napisao:Čitam temu i ne verujem... Od danas mi je Petar najbolji drug na forumu. Naročito zbog ovog zadnjeg posta jer k'o da sam ga ja pisao. Od reči do reči. [emoji1787]

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Pa kome se ovo "takmičenje" ne sviđa i ne gleda ga već par godina unazad...
U stvari, da niste napisali ovde verujem da masa ljudi ne bi znala ni da se održava...
Eto, koliko sve to vredi, recite mi kada ste poslednji put videli na bilo kom programu ili čuli na bilo kojoj stanici (Spotify, Pandora, TuneIn, AccuRadio included) pobedničko kokodakanje od prošle godine, a da nije vezano za ovu evroviziju.
Pobednička pesma a niko je se faktički i ne seća, dok se još uvek često može čuti ili videti Waterloo, Hold me now i druge pesme.
U stvari, da niste napisali ovde verujem da masa ljudi ne bi znala ni da se održava...
Eto, koliko sve to vredi, recite mi kada ste poslednji put videli na bilo kom programu ili čuli na bilo kojoj stanici (Spotify, Pandora, TuneIn, AccuRadio included) pobedničko kokodakanje od prošle godine, a da nije vezano za ovu evroviziju.
Pobednička pesma a niko je se faktički i ne seća, dok se još uvek često može čuti ili videti Waterloo, Hold me now i druge pesme.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ma pustite vi to masa ljudi ne bi znala da se odrzava, to niko ne prati i slicne price.
Pobednicka pesma od prosle godine ima 115M pregleda a izvodjenje u finalu cak 35M. Ne pamtim da je nesto sto je vezano za ESC imalo tolike brojke. Mozda i jeste, ali svakako ovo su podaci za respect.
ESC je planetarni sou program, ne prati se samo u Evropi.
Sto se tice GOT.
https://youtu.be/wXGuUiCCLpM
Boles' [emoji1787]
Pobednicka pesma od prosle godine ima 115M pregleda a izvodjenje u finalu cak 35M. Ne pamtim da je nesto sto je vezano za ESC imalo tolike brojke. Mozda i jeste, ali svakako ovo su podaci za respect.
ESC je planetarni sou program, ne prati se samo u Evropi.
Sto se tice GOT.
https://youtu.be/wXGuUiCCLpM
Boles' [emoji1787]
- PetarVetar
- Mobil fan
@Martin
Pobednička pesma se dosta dugo vrtela na Play radiju kod nas, tako da ti argument pada u vodu. O striming servisima kao što je Spotify da ne govorim, tamo ima preko 30 miliona slušanja, ako ne i više.
Evrovizija postoji preko 60 godina, gledanost je ogromna, i neće nestati jer je u Srbiji gleda preko milion ljudi (finale gleda nekad i 3 miliona, zavisi od toga kolika su očekivanja od našeg predstavnika).
Pobednička pesma se dosta dugo vrtela na Play radiju kod nas, tako da ti argument pada u vodu. O striming servisima kao što je Spotify da ne govorim, tamo ima preko 30 miliona slušanja, ako ne i više.
Evrovizija postoji preko 60 godina, gledanost je ogromna, i neće nestati jer je u Srbiji gleda preko milion ljudi (finale gleda nekad i 3 miliona, zavisi od toga kolika su očekivanja od našeg predstavnika).
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
U tih navedenim koliko miliona sam i ja sa par pregleda - jer me je zanimalo kakva je to nakaza o kojoj se priča da je pobedila na Evroviziji, i što sam nakazu pokazao još nekolicini ljudi. Ako pesma ima pregled, ne znači da je pogledana jer je dobra.
Što se Evrovizije tiče, i vrapci na grani će se složiti da je ovo bleda senka stare Evrovizije. Ja sam doduše suviše mlad da bih mogao da govorim o staroj Evroviziji kao njen savremenik, ali o ovome narod ima jedinstveno mišljenje. Isto sam još i pre 10-15 godina čuo što od mojih roditelja, što od drugih. A meni ne preostaje ništa drugo, nego da pogledam starepobedničke pesme, i sve da mi bude jasno.
Jednostavan je odgovor - Evrovizija je komercijalizovana. Sve u šta uđe previše novca postaje previše kompetitivno, a to ne rezultira višim kvalitetom, već taktiziranjem kako da se pobedi po u datom trenutku aktuelnim pravilima. Kako u boksu, tako u fudbalu, pa i u Evroviziji.
Što se Evrovizije tiče, i vrapci na grani će se složiti da je ovo bleda senka stare Evrovizije. Ja sam doduše suviše mlad da bih mogao da govorim o staroj Evroviziji kao njen savremenik, ali o ovome narod ima jedinstveno mišljenje. Isto sam još i pre 10-15 godina čuo što od mojih roditelja, što od drugih. A meni ne preostaje ništa drugo, nego da pogledam starepobedničke pesme, i sve da mi bude jasno.
Jednostavan je odgovor - Evrovizija je komercijalizovana. Sve u šta uđe previše novca postaje previše kompetitivno, a to ne rezultira višim kvalitetom, već taktiziranjem kako da se pobedi po u datom trenutku aktuelnim pravilima. Kako u boksu, tako u fudbalu, pa i u Evroviziji.
Poslednja izmena od гари u Ned, 05. Maj 2019. 14:26, izmenjeno 1 put ukupno.
- PetarVetar
- Mobil fan
Opet kažem, Evrovizija ne postoji od juče. Svaki period u istoriju takmičenja je bio karakterističan po nečemu. Sad je moderno da se govori o različitostima. Neće zauvek biti tako. A svakako neće propasti jer se nekome ne sviđa. Gledana je kod nas itekako. Kad smo mi bili domaćini, gledanost finala kod nas je bila 4,4 miliona, što je najveća izmerena gledanost u istoriji srpske televizije.
I po čemu je tačno prošlogodišnja pobednica nakaza? Čisto da znam s kim polemišem na ovu temu.
I po čemu je tačno prošlogodišnja pobednica nakaza? Čisto da znam s kim polemišem na ovu temu.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ne polemišeš ni sa kim stručnim po pitanju muzike, to odmah da kažem.
Dobro, nakaza je prejaka reč, ali - zaista, ono nije bila nikakva muzika, ono je bilo kokodakanje, čak je tako nešto i sa laktovima radila, kao pile. Ne bih da se podsećam kako ona tačno izgleda, da joj ne dam još jedan pregled na tih stotinu miliona. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nije se povela diskusija na temu kvaliteta pesme, ovde je rec iskljucivo o popularnosti samog takmicenja.гари napisao:U tih navedenim koliko miliona sam i ja sa par pregleda - jer me je zanimalo kakva je to nakaza o kojoj se priča da je pobedila na Evroviziji, i što sam nakazu pokazao još nekolicini ljudi. Ako pesma ima pregled, ne znači da je pogledana jer je dobra.
Evo i tvoj poslednji post govori u prilog tome. Znas i kako je izgledao nastup i sta je pevala. To je vise nego dovoljno.
Kvalitet organizacije i popularnost takmicenja raste iz godine u godinu i to je cinjenica. Isto tako je cinjenica da je i kod nas ovo takmicenje jako gledano, posebno od kada se Beovizija vratila.
- PetarVetar
- Mobil fan
Evo još da dodam još jedan razlog zašto volim ESC - tehnologija. Projekcije, VR, hologrami, AR, da ne pričam o igri svetlima, ekranima, pirotehnikom itd. Mnoge tehnologije su prvi put upotrebljene upravo na sceni ESC-a.
Ovo je bilo 2014. npr. Od tada pa do danas se još mnogo toga zanimljivog dešavalo na sceni.
Ovo je bilo 2014. npr. Od tada pa do danas se još mnogo toga zanimljivog dešavalo na sceni.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Snađ i PetarVetar najbolji drugari i po seksualnoj (dez)orijentaciji. [emoji16]
A da je Šaban preživeo, ja bih njega poslao na Evroviziju. [emoji23]
Što se tiče sporta, mogu da gledam skoro sve, a pratim jedino borilačke - a i to slabo u poslednje vreme.
Naravoučenije, deco: svi smo različiti i volimo različite stvari - i to je u redu. [emoji6]
A da je Šaban preživeo, ja bih njega poslao na Evroviziju. [emoji23]
Što se tiče sporta, mogu da gledam skoro sve, a pratim jedino borilačke - a i to slabo u poslednje vreme.
Naravoučenije, deco: svi smo različiti i volimo različite stvari - i to je u redu. [emoji6]
Game of thrones - posrali se po svemu sto su skoro 10 god pravili, a onima koji su slepo zaljubljeni u seriju da su servirali bilo sta opet bi bilo wauauau... Jednostavno je tako.
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Super, to mira da je odraz njenog kvaliteta...PetarVetar napisao:@Martin
Znaš li samo još da mi kažeš koliko pregleda je imao Ekrem Jevrić sa svojim hitom "Kuća pos'o"? Ili sada veliki "hit" mlade pevačke zvezde Zokija Šumadinca?
Toliko o korelaciji broj pregleda - kvalitet...
Tako da ti argument o broju pregleda pada u vodu...
Inače i ja sam pogledao samo da bih se načudio koliko dno je dotakla Evrovizija kada je došlo do toga da onakva "pesma" nosi epitet najbolje...
Gejotron ovo, gejotron ono, a nigde odgovor na moje pitanje.vla-do napisao:Sad sam tek skontao da je član kutijagreha "pao". [emoji16]
Šta bi?
Nisam ničiji advokat, ali pošto je forum javan, možemo da saznamo i razlog banovanja.
@evrovizija - ne pratim iz svih gore navedenih loših razloga. [emoji16]
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Slazem se sa Vladom. Kutija je dobar clan. Iskreno sad kad njega nema nemam ni s kim da komentarisem u slikama sa telefona.
Treba Miskoni da obrati paznju malo na to kako moderatori uredjuju ovaj forum. Nismo na gajbi kod njih jbt,forum je za sve.
Treba Miskoni da obrati paznju malo na to kako moderatori uredjuju ovaj forum. Nismo na gajbi kod njih jbt,forum je za sve.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Slažem se i ja, bilo bi lepo da nam se vrati Kutija.
A ako ima drugačije mišljenje od moderatora - pa zato je ovo forum, da bude različitih mišljenja, da se diskutuje.
A ako ima drugačije mišljenje od moderatora - pa zato je ovo forum, da bude različitih mišljenja, da se diskutuje.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@kutijagreha je uklonjen jer je prešao meru.Trajno je banovna, tako da nema nikakvog povratka. Pokušaj povratka preko drugo nalog će takođe biti sankcionisan trajnim banom tog naloga.Inače, banovan je od strane administratora, tako da njegovo uklanjanje nije moj lični hir.
Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Postoji clan koji se vec nekoliko godina redovno javlja s dva naloga, a ti slep pored sopstvenih ociju.