Mp3 player i kamera od 2 ili vishe Mpix
Mp3 player i kamera od 2 ili vishe Mpix
Poshto se slabo razumem u modele i proizvodjache, hteo bih da kupim telefon koji bi mi zamenio mp3 player i da ima kameru od 2 ili vishe Mpix.
Shta mi vi preporuchujete?
Shta mi vi preporuchujete?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Plagy, mislim da bi SE W810 zadovoljio tvoje potrebe...ali ne mogu da ti ne predlozim i N70 koji je symbian i malo sporiji i tezi uredjaj, ali takodje moze da zadovolji tvoje potrebe , mozda i vise nego sto ti treba...

Nisi naveo do koje cifre si spreman da odvojis za telefon...

Nisi naveo do koje cifre si spreman da odvojis za telefon...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Za koje pare zelis da uzmes mobilni!?Recimo da sa 2Mpix kamerom koja pravi odlicne slike mozes da uzmes recimo SE K750 vec za oko 190-ak eura koji ima i odlican mp3 player,radio,u startu ima nesto preko 100MB memorije (interna+eksterna) a ima naravno i slot za memorijsku karticu,uz njega dobijas i jednu od 64MB!
Nokia bas i nema nesto tako dobro,recimo da je najpribliznije onom sto trazis model 6230i,mada ima slabiju kameru od K750 (jer ima 1.3MPx i nema autofokus),takodje ima mp3 player,radio i slot za memorijske,ne mogu da se setim kolika se memorijska dobija uz nju a ima je vec od 170-ak eura!
Ne znam bas najbolje za ove novije modele LG-a,morace neko drugi da ti preporuci nesto,dok Samsung tesko da ima nesto tako dobro ispod 200 eura,mislim da je D600 ima ono sto trazis,ali tek od 215 eura!
Pozdrav
Nokia bas i nema nesto tako dobro,recimo da je najpribliznije onom sto trazis model 6230i,mada ima slabiju kameru od K750 (jer ima 1.3MPx i nema autofokus),takodje ima mp3 player,radio i slot za memorijske,ne mogu da se setim kolika se memorijska dobija uz nju a ima je vec od 170-ak eura!
Ne znam bas najbolje za ove novije modele LG-a,morace neko drugi da ti preporuci nesto,dok Samsung tesko da ima nesto tako dobro ispod 200 eura,mislim da je D600 ima ono sto trazis,ali tek od 215 eura!
Pozdrav

najbolji je izbor za tebe neki od SE telefona jer objedinjuju sve to sto trazis...najbolji mp3 player,kamera sa auto-fokusom,mesto za memorijsku karticu (naravno zbog prosirenja memorije), imaju svi radio...najbolji izbor je trenutno i najnoviji SE telefon W810i...inace kosta oko 260e zavisi gde ga kupujes...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Masterokrata, odakle tebi to da su SE nestabilni???
Do skoro sam i sama koristila vise modela SE-a i bila sam extra zadovoljna...Sad koristim Nokiu i symbian mi je extra, ali SE ne pravi lose telefone i stabilniji su svakako od symbiana kao sto je N5500..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
@plagy: Poslusaj ti mene. Ovi svi bezveze komplikuju (tj. vecina). Kao sto je rekla ninolina, odesh u prodavnicu i uzmesh W810 za ~260evra i to ti je sve sto ti je potrebno (imas i dobru kameru i dobar mp3 player a dobijesh uz telefon karticu od 512mb tako da je sve u redu).
Nemas bolji izbor, bez ikakvih komplikacija, ovo ti je najbolje resenje. Znaci zapamti W810 i uzivaj
Nemas bolji izbor, bez ikakvih komplikacija, ovo ti je najbolje resenje. Znaci zapamti W810 i uzivaj

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Masterokrata
- Mobil manijak
@masterokrata: u mojoj okolini niko nije imao problema sa SE telefonima! (svi su odusevljeni i bar znaju za sta su dali pare). Tako da, to sto ti volish nokiu to je tvoja stvar. Pre bih kupio bio koji SE nego bilo koju Nokiju. Ovako znam da cu sigurno da dobijem dobru kameru, jako dobru mp3 reprodukciju.... itd... da ne duzim pricu.....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- Masterokrata
- Mobil manijak
ja bih se slozio sa Masterokratom...imam jako loshe iskustvo sa SE telefonima..i to me jako odbija od njih...ali nekako bih se ponovo upustio u avanturu sa nekim SE fonom! k700 i k750 su krckali na sve strane....dzojstik ochaj zivi...k750 je bio toliko loshe sklopljen da je mogao da se uvrce po vertikalnoj osi!
steta sto niko nema ovu 5500 da nam kaze kak'i je!
pozz

pozz