Eto ti prvi recimo,izmišljaš neke gluposti oko aplikacija,svakoj tražiš manu i nedostatke (što reče Green sjedi pa napiši aplikaciju po svojoj volji)

Taj neko ne dolazi na ovakve forume i pametne telefone koristi samo za "osnovne" funkcije, a često mu ih drugi podešavaju da radi onako kako on hoće.гари napisao:Neko nema vremena da se snalazi oko telefona, ima prečih stvari u životu.
Ali smo mi diskutovali koji je OS bolji (me koji je OS najbolji za nas ovde), tj. ja sam govorio da ni jedan nije najbolji za svakog. Konkretno, ako treba nekome pomoć oko podešavanja telefona, onda bi NJEMU neki jednostavniji OS bio bolji, neki koji nema šta mnogo da se podešava. Opasno je davati nekom drugom telefon da ti ga podešava, toj osobi moraš baš verovati.vla-do napisao: Taj neko ne dolazi na ovakve forume i pametne telefone koristi samo za "osnovne" funkcije, a često mu ih drugi podešavaju da radi onako kako on hoće.
гари, "reći" ću ti nešto što govorim klincu. Razmisli pre nego što napišeš. [emoji6]