Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Evindzer napisao:
To je iz havajske prodavnice? Dopada mi se, sličnu trenutno držim na Notari. [emoji4]
Postoji li mogućnost (kao kod Samsunga) promene pozadine i ikonica, uz zadržavanje ostalih estetskih delova?
Ako postoji, ja bih još ubacio nešto kao ovo dole, i uživao u jednostranosti. [emoji854]
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Na sugestiju mnogih na ovom forumu, otvorena tema za P30 lite(mada mislim da je prekasno), neka moderatori pregladaju, nisam siguran kako se otvara zema ovde pa neka isprave kako valja.Eto da ne spamujemo vise temu ovde, mnogi su se bunili.Hvala
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jel koristite svi Always On ?
Ja sam koristio i to u periodu od 8 ujutru do 21h svakog dana i dosta je velika potrosnja baterije. Sad sam ugasio malo da probam i dosta bolje trajanje imam. Kakva su vasa iskustva?
Mogu isto da potvrdim + na mom MAte 10 Pro. Opet,sa 9.1 moj 10 Pro trosi manje nego sa 9.0. Ja koristim AOD jer mi je lakse da vidim ikonicu nego da pamtim boje lampice. Na tom polju skidam kapu za Samsung,stvarno svaka cast. Video sam da su im ikonice u boji.Cak sam i na Lumia 730 9mao bolje opcije.
Citao sam da ce pojedini modeli u 2020. imati update za AOD da prikazuje analogni sat na ekranu i jos nesto. Ne shvatljivo mi je da to toliko komplikovano da se uradi pa se toliko ceka. Sto se AOD tice kod Huawei je bas losa optimizacija. Zbog toga mi svuce vise od pola baterije na dana pa ga punim svako vece i ako ima 40% .
Pa to ti kaze.m.Bas losa optimizacija baterije sa AOD. Ne znam kako je na Samsungu, ali cenim da ne vuce ovoliko.
Sent via Huawei P20
AOD ne bi trebalo da troši puno energije na OLED ekranu, pa samo par procenata pixela je aktivno. Drugo ne vidim zašto ikonice nisu u boji i nekako lepše odrađeno. Možda samo beli pixeli troše malo energije, ovako bi bili aktivi svi.
Imama jedan jako čudan problem sa P30 Pro nakon update-a, čudan da mi nije jasno o čemu se radi. Naime u toku razgovora (više razgovora sa različitim ljudima/različiti gradovi), posle par minuta kreće da se ponavlja priča sagovornika kao da je neko snimio. Prvo sam mislio da je čovek pijan jer ponavlja pitanja sa početka razgovora i ne sluša odgovore , tek onda vidim da smo taj razgovor vodili tj monolog jer se čuje samo glas sagovornika. Prekidam vezu, ponovo uspostavljam i sagovornik ništa od toga nije čuo, potpuna tišina sa njegove strane. To se juče prekjuče prvi put dogodilo i danas dva puta.
Neko ima slično iskusto ili neko ima logičan odgovor šta se događa.
Snimač razgovora nikad nisam koristio.
Nisam posve siguran ali mislim da je problem u mrezi, tj protokolu po kojem se prenosi glas. Pre par godina sam imao potpuno isti problem, doduse samo jednom, posle nikad vise.
Desilo mi se to ranije cini mi se, na nekom drugom telefonu, takodje mislim da je to do mreze stvar.
Sent via Huawei P20
To je izgleda samo za Pro, kod mene nista, gledao i preko Hi Care.
Sent from my Huawei P30
Pero, zar nisi promenio jedno trinaest telefona prošle godine? [emoji38]
Lepo ti je počela ova nova godina, imaš moje čestitke i ne menjaj ga skoro ako budeš zadovoljan. [emoji6][emoji1303]
Pero radi u kontrolu leta, cestitam Pero, dobrodosao u klub, jos samo da stavis zlatan zub.
Sent from my Huawei P30
Video sam negde na testu kamere (čini mi se da je bilo i na P30), kako može da se slika da je objekat u fokusu npr u boji a sve ostalo iza njega negativ odnosno crno-belo?
To mi je neka vrsta hobija, a može se reći i ventila...
Neko će reći skup hobi, ali pošto ne pušim, ne pijem alkohol, kafu, gazirane sokove...
Kad se sve to sabere, oni koji konzumiraju sve to, potroše više novaca od mene, a o zdravstvenom aspektu tek da ne pričamo.
Apolo napisao:Ma samo menjaj, tako sam i ja svojevremeno:)
Video sam negde na testu kamere (čini mi se da je bilo i na P30), kako može da se slika da je objekat u fokusu npr u boji a sve ostalo iza njega negativ odnosno crno-belo?
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
To kad slikas apperture mod pa naknadno editujes colorit slike. Radio sam ja to X puta ranije.
Sent from my Huawei P30
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.