Sale_M napisao:Neogeo, kakvi su ti utisci kod kamere tj. video snimanja? Ja sam blago receno razocaran kada je u pitanju snimanje u zatvorenoj prostoriji, a i zvuka sto se tice. Dolazi do pada frejmova, kvalitet je bas prosecan, i stabilizacija ne radi 1080p 60fps. Audio snimanje je tuga.
Sent via Huawei P20
Iskreno da ti kažem ne pridajem tome veliku pažnju. Meni je bitno da telefon ima solidne kemerice na sebi i ništa više od toga. Mada, pre neki dan sam snimio kratak video klip na ulici (u sred bela dana) i mogu ti reći da je bi poprilično dobar (zadnjica neke ženske u hodu

).
Meni je bitno da telefon kao celina ostavlja dobar "utisak". Generalno i nisam nešto zadovoljan kamericama na P20 ali mi završavaju posao zato se i ne bunim.
Kupiću P30 svakako samo da rasprodam ove telefone koje sada posedujem jer mi P30 perfektno odgovara ergonomski a to mi je njviše potrebno. Telefon držim isključivo u džepu i treba mi nešto da je "solidno" a da nije preveliko i mislim da mi je P30 jedini koji mi zadodovljava te kriterijume, kako kavlitativno tako i kvantitativno