Huawei P30 / P30 Pro
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: Huawei P30 / P30 Pro
Klinicki mrtav van Kine.U Kini mozda i opstanu.Tesko ce im biti da se iskoprcaju.Doslo do toga da ne mogu da im isporuce hardver jer se za proizvodnju koriste americke masine.Ma svako ima svoje misljenje samo vreme ce pokazati.
Bice da za sada jedino ti i ja mislimo o ovome. Cim sam video Tima Kuka onda kod Tramponje, stavio sam kapu od alu folije na glavu i poceo da teoretisem zaveru. Poznavajuci Apple-ovu nemerljivu gramzivost i glad za profitom i trzisnim uspehom, jedino se jos na ogromno kinesko trziste nisu probili onako kako bi oni hteli. iPhone jeste trenutno najpopularniji/najpozeljniji telefon u Kini, ali je daleko od najprodavanijeg. Slabljenjem Huaweija im se sad otvaraju mnogo veca vrata. Apple raspolaze sa vise od 200 milijardi cistog kesa, sto im omogucava da prakticno "podmazu" sta god i koga god zele.ciklon napisao:Кад већ помињеш ту рубрику, можда постоји скривена агенда Трампа и амаеричке администрације: они се, у ствари, боре против Гугла тако што Хвавеи стављају у позицију да направи свој систем који ће ослабити Андроид, а све због тога што шеле да Епл и Ајфон ојачају светске позиције. Мислите о томе...
Двослојна на главу и минимум трослојна на међуножје. Једноставно не желим да рескирам. Изгледа шашаво (осећај је посебна прича), али се и те како да осетити како би било лепо живети у заиста слободном свету. Смрт фашизму, Слобода Чачак!!1stavio sam kapu od alu folije na glavu
- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
Otici ce i Samsung a onda sa konacnom sumom zivog kesha, mozda, ponovo cucne P30.Sale_M napisao:Meni No Led odlicno radi. Mnogo manju potrosnju imam nego sa fabrickim AOD.
neogeo, mislim da si prerano odlucio da prodas P30, bolje da si prodao taj Samsung.
Huawei P30 aurora
Baterija me sluzila ekstra (2 dana) uz svo moje drn..nje sto mi je jako prijalo.
Generalno, ponavljam, kvalitativno P30 ne vredi toliko koliko kosta ali..., pasce cena (nadam se).
Videcu vec...
Sent from my Galaxy A8s using Tapatalk
Iacta Alea Est
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sto ne vredi, po meni vredi. Pogledaj koliko kosta S10, a P30 je od njega i stabilniji i brzi u radu, ima i bolju kameru dosta i bateriju dosta bolju. S10 jedino ima taj extra ekran. Pogledaj koliko kosta S10, a koliko P30. [emoji6]
Huawei P30 aurora
Huawei P30 aurora
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- neogeo
- Mobil fan
P30 kvalitativno odaje utisak igracke a ekran je, svakako, dosta losiji nego li Samsungov.
Ledja telefona vibriraju prilikom razgovora a kada se po njima kucne prstom odzvanjaju sto, mislim, da nikako ne vredi 420-430e KP MPC (ovo je moje i subjektivno misljenje) ali nuzda zakon menja i velicina je za moje poimanje presudna, tako daaa mu nema premca do 6-6,1" i sa ekstra kamericom OOB...
O S10 nisam ni razmisljao madaaa se ne bih bunio (samo da je manji)
Ledja telefona vibriraju prilikom razgovora a kada se po njima kucne prstom odzvanjaju sto, mislim, da nikako ne vredi 420-430e KP MPC (ovo je moje i subjektivno misljenje) ali nuzda zakon menja i velicina je za moje poimanje presudna, tako daaa mu nema premca do 6-6,1" i sa ekstra kamericom OOB...
O S10 nisam ni razmisljao madaaa se ne bih bunio (samo da je manji)

Iacta Alea Est
-
Ovo prvi put cujem. Ja nemam takvih problema.
Huawei P30 aurora
Huawei P30 aurora
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
neogeo, Ekran na P30 je fantastican, stavise meni je vise prijao za oci nego neki Samsung modeli a imao sam S7, sada S10e i sluzbeni A6+. Ekran uopste nije los, a kamoli da je daleko losiji od Samsunga. A druga je stvar sto su neki navikli na Samsung pa ne zele da priznaju da ima nesto podjednako dobro ili bolje. Po meni ne vredi Samsung tih para koji za ogromnu sumu novca nije u stanju da stavi pristojnu bateriju, dok na P30 zaboravis kada si punio telefon i pritom imaju brzi punjac o Samsung flagship modela. Tek sa S20 se Samsung setio da pojaca bateriju i da treba brzi punjac. Srecom pa sam koristio Huawei inace bih verovatno verovao u to neko opste prihvaceno misljenje nema bolje od Samsunga i oni su najbolji u svemu... kako da ne 

Festina lente.
- neogeo
- Mobil fan
Rekoh da su ovo subjektivni utisci. Meni se tako cini.
Generalno nemam nista protiv, ali, svakako ne vredi toliko sto ne znaci da nece cucnuti nov kada se kinta skocka
P.S. Kada bi ga proizvodili u Midnight Blue boji kao P20 bilo bi ekstra!
Generalno nemam nista protiv, ali, svakako ne vredi toliko sto ne znaci da nece cucnuti nov kada se kinta skocka

P.S. Kada bi ga proizvodili u Midnight Blue boji kao P20 bilo bi ekstra!
Iacta Alea Est
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Takodje je i moj subjektivno-objektivni
utisak da je ekran na Note 9 i S10(oba imamo u kuci) bolji od P30 Pro koji sam imao pre Note 9.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
-
Januarski
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Dobro je, malo su kasnili, ali bar ide. Sad ce onda i kod mene za koji dan
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Huawei p30 aurora
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Sinoc stigao kod supruge ,kod mene jos nema.Oba telefoa VIP operater.
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Ko bas zudi za update-om moze da ga instalira preko ove forice koju sam video na drugom forumu... Ja sam uspeo.
https://youtu.be/vv1q1pH-VLw
Huawei P30
https://youtu.be/vv1q1pH-VLw
Huawei P30
-
Probaj iz Hi Care aplikacije tj podrske.yocasylver napisao:Sinoc stigao kod supruge ,kod mene jos nema.Oba telefoa VIP operater.
Iz Hi Care nedaje update, sa ovom vpn forom sa klipa pronašao i instalirao pre 5 min.
- neogeo
- Mobil fan
To je losa fora.
Probao ja jednom na P20 pa se fon zaglupeo posle toga pa sam ga jedva vratio u normalu!
Probao ja jednom na P20 pa se fon zaglupeo posle toga pa sam ga jedva vratio u normalu!
Iacta Alea Est
Saopstenje Google.Po anerickom zakaonu jos uvek mogu pruzati huawei bezbedonosne zakrpe i azuriranje aplikacija uredjajima starijim od 16.Maja 2019 ali cinice to dok zakon dozvoljava.Sto znaci da ako ameri stisnu ostacemo bez podrske google.
https://support.google.com/android/thre ... 4011?hl=en
https://support.google.com/android/thre ... 4011?hl=en
Kako smo se navikli tako ćemo se i odvići google servisa......ako do toga dođe 

topten, pa ja ne bih bas da se odvikavam, pre cu se odvici huawei-a nego aplikacija koje koristim (gmail, outlook, whatsapp, viber, itd.).