@niko1a
A vidim da si se ti izlupetao živ a ne ja, imaš Xiaomi a ne Samsung i misliš da si kompetentan da kažeš da ja lupetam.
Da li čovek pita za Samsung A70 ili za neki Xiaomi pa da može snimati razgovor,
normalan čovek zna da je čovek pitao za Samsung A70 a ne za neki tamo Xiaomi.
Dakle sve što si napisao je glupost pa i za SMS aplikaciju, kako šta očekujem? Zar da nabrajam šta je sve moglo ranije u androidu 8 na primer? Opcija za povratnu informaciju da je poruka stigla, veličina mms slike, ton poruke, obaveštenje svakih x minuta o poruci, skidanje dijalekta u slovima, unapred napisane poruke... ima jako mnogo stvari.
Ja koristim Yaata SMS, a takođe znam da ih ima mnogo ali nisam rekao da ne postoji ni jedna nego da je ona fabrička bila dobra pre nekoliko godina, nego ti pogledaj u novijem Samsungu kako ta aplikacija izgleda ali i ostale stvari koje sam napisao pa onda dođi da pišeš. A to na tvojim slikama nisu opcije od SMS aplikacije, otvori opcije pa čitaj šta piše.
I na kraju nisam rekao ljudima da prelaze na android 8 nego da bi se ja vratio na android 8, a ja imam prava da kažem koji mi se android sviđa, ili možda nemam prava?
A koja su poboljšanja u Androidu 10, hajde da te čujem, nabroj par komada a da to nisu lepe ikonice
Na slici imamo potrošnju baterije na androidu 10 i šta možemo da vidimo na toj slici? Možemo da vidimo ništa, niti koliko dana je trajala baterija ni koliko je ekran svetleo nego samo od ponoći do ponoći koliko je ekran svetleo na dnevnom nivou a ne od punjenja baterije.