Covid-19

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Zaključana tema
cekicm83

Re: Off, opušteno ćaskanje

Post od cekicm83 »

Ako ste gledali i secate se slucaja kada radnica vrtica nosi dete jednom rukom i baca ga u krevetac nece moci da bude krivicno gonjena jer u toj ustanovi nije dozvoljeno snimanje tako da se snimak koji je napravila zena koja se tu zatekla nije validan na sudu.Jel mene neko zajebava?!Ako me razumete.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

Isto kao i kad snimis saobracajku, na sudu se priznaje samo zapisnik policije. A zajebavaju sve nas ove sluge okupatora, vucko i kompanija

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

cekicm83, naravno da te zajebava. Ne samo tebe, vec ceo narod kome se mozak jos uvek nije pretvorio u sutlijas. Dobro je dosla ova "korona" da se malo smiri i visedecenijski skandal s kradjom beba. Sve se tacno zna, ko je krao, davao naredjenja, primao lovu i nikom nista. Sudstvu vezane ruke. Zna se cak i kojim roditeljima su ukrali decu i cujem da ce im isplacivati po 3000 evra "odstete". Sto mu dodje oko soma evra po kili deteta. :roll:
I smrtna kazna bi bila blaga kazna za ovakve zlocine.

A o vakcinaciji (i to prinudnoj, koju zele uvesti kod nas) sve najgore. O tom obliku fasizma ne bih puno trosio reci, banovace me Nemanja. Koga interesuje, neka potrazi na YT intervjue s nasom hrabrom i neustrasivom doktorkom Jovanom Stojkovic.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Oko Delta Sitija nigde žive duše, jedva da prođe poneki auromobil. GSP ide često, ne vidim da ih nešto ima manje nego ranije, ali je prednost to što su svi autobusi i tramvaji poluprazni, pa mogu da se raširim do mile volje. [emoji1]
Sad mi ostaje samo da se dobro nakašljem, pa da vidim reakcije putnikâ. [emoji1787][emoji1787]
Nego, pisao sam već da su mene i moje kolege poslali na plaćeni odmor i „rad od kuće“, ali odoh malo do posla, da se i tamo širim jer neće biti nikog. [emoji23][emoji23][emoji2957]

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Zgrada Kliničkog centra Srbije u karantinu, ulaz u zgradu nije dozvoljen. Svi zakazani pregledi u KC Srbija su otkazani.

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Otposlovah vrlo kratko, nije bilo nikog osim mene, sad se vraćam za Belvil i pomalo kašljem u autobusu, na opšte zadovoljstvo okolnih putnika. [emoji2957][emoji23][emoji2957][emoji23][emoji2957]
Inače, Knez Mihajlova je, kad sam pre par sati prošao njom, bila prilično pusta, podsetilo me na vreme od pre dve decenije, kad sam bio mlađan student i kad je šetača i automobila po BGD-u bilo deset puta manje nego danas. [emoji854]

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Evindzer napisao: podsetilo me na vreme od pre dve decenije, kad sam bio mlađan dinkić [emoji854]

Sent from my SM-G950W using Tapatalk

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Prof. doktor Zoran Dragisic, inace narodni poslanik SNS, "zabrinuto" izjavljuje da postoji i realna mogucnost da se ugase drustvene mreze.
To je odlicna ideja, ne znam da li je do nje dosao koristeci svoj mozak ili je imao "eksperta" za ovaj sve veci problem. Pa da, da se ne bi sirile dezinformacije, mimovi i "teorije zavere".

Sve je u redu glupi i naivni narode, vlada brine o vama... 8)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

...али мс форум, тај форум, ту бакљу, тај светионик слободарске мисли неће!!1

Кхм, могу да нас угасе али не и да нас угасе! Кмх, одох по паковање зејитина. :D
Слобода или смрт

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

^ Uzmi i dvadesetak kila brašna, kad si već tamo, nema veze što niko od nas odraslih u gradu ne zna da umesi hleb. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sinoć prošetao Maksijem u Delti, ima svega osim toalet papira (pokupovani oni jeftiniji, skupi stoje netaknuti [emoji23]), brašna i šećera (tu su skroz prazne police).
Jutros ustao i izašao na terasu, na jutarnji duvan i Guaranu — po Belvilu nigde nikog, ni pešaka ni automobila, mir, tišina i blagostanje. [emoji2]

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Eto, cist dokaz da narod najvise voli srati. :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

^ I to posebno sirotinja, dokaz imaš u zagradama mog gornjeg posta. [emoji38][emoji38][emoji38]

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

TWITTER
Malo vesti iz Bergama (25 km od moje centrale). Ove umrlice su - onako - od izmišljenog virusa koji ne postoji i koji nije opasan.
:cry:
Nije potrebno da komentarišete, mislim da ne bi bilo umesno.

P.S. vidite da sam poštovao samoizolaciju iz ove diskusije.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Gde je nestao luksa89? Banovan sa foruma? [emoji3064][emoji3064][emoji23][emoji23]

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

^Da, Luksa89 (Čirković) je banovan.

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

cekicm83

Post od cekicm83 »

Evindzer, znemanja, pravda za Cirka.Mada sam i ja blizu bana nekim svojim izjavama. :lol:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Braćo, je li tačno da je ljudima od 65 pa naviše zabranjen izlazak iz kuće? [emoji32]
To mi rekoše noćas neki prijatelji, znam da me ne bi lagali, ali opet ne mogu da poverujem, jer to je potpuni idiotluk, u najmanju ruku!

Mladen7
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Feb 2018. 18:05
:: Xiaomi Mi 10 T Pro
:: Xiaomi MI A3

Post od Mladen7 »

Tačno je.
Evo u kratkom članku je sve uglavnom:

POLICIJSKI ČAS U SRBIJI: Od 20h do 5 ujutru nema kretanja! https://mondo.rs/Info/Srbija/a1297075/K ... rbiji.html

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Uvode policijski čas, starijima od 65 zabranjen izlazak i preko dana, ostalim licima od 20h uveče do 5h ujutru.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1667377

Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

^ Nemam reči.

Zaključana tema