Lomnica_city, Ne chekash neshto narochito dugo..?
A problem sa videom..? Jel i tebi secka kad snimash na mmc..?
evo sa 160 slika udje mi u galeriju za 3 sec, a u images za 8, 9 sec...
Ali opet kad odem na image manager, udje za nepunih 2 sec...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Imam N70,sad sam primetio da pisete o 6630,sto je jos cudnije jer je N70 sporija od 6630,ali probacu karticu kod devojke na 6630 sa v5.03.08 pa cu javiti!?Moze biti da je softver kriv,ko bese rece od vas da ima v5.03.08 neka ga nabudzi preko Nokia updater-a na v6.03.08 ako ima malo bolju vezu od dial-up konekcije pa nek proba onda!
Pozdrav
Pre nego sto u galeriji udjes u images on ucita sve thumbnailove pa ga to uspori dok u image menageru on tek kad udje u program pocne da ucitava pa zato brze ulazi..........Ako kapiras sta ocu da kazem...
Vlaki,ti ko da si juce stigao ovde,kad je ovde naslov teme imao veze sa onim sto se pise u temi,vec posla 2-3 posta odeeeeee tema skroz na drugu stranu!
Pozdrav
vlaki, video mi ne baguje ..... desavalo mi se ranije da pri fotografisanju odbija da pristupi kartici pa koristi memoriju telefona, iako sam ja mogao da pristupim svim fajlovima na njoj ..... desavalo mi se i da mi se tema zaglupi i resetuje na default ..... otkako sam formatirao karticu mnogo redje mi se to desava...
I ja nemam problema sa mojom 6630. Kartica Kingston od 512, imam oko 200 slika i to su uglavnom wallpapers iz kompa, samo sam copy/paste na karticu, nesto malo zvukova (za poruke, zvono) i jedno 50-tak MP3 pesama i u glariju mi udje za... pa recimo 1 sekund. I video mi najnormalnije radi.
Software je TIM-ov 5.03.08
Verovatno je do cartice... Uradicu format, pa cu videti shta ce biti kasnije... Meni slike zauzimaju 52mb, uglavnom su one koje sam slikao...
Ali to sa videom stvarno ne razumem...
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Evo i ja sam juce uradio format mem.kartice i telefona i sad je sve dobro ali nemam nista u telefonu I sad me mrzi da ubacujem sve programe i muziku i slike i video.Juce je krenuo nesto da me zeza prvo zablokira pa onda stavi onu temu od TIM mreze ja stavim drugu on nista ja ga ugasim pa upalim on jedva da udje u meni i ja reko odavno nisi dobio jedan format ajd da se malo osvezis pa sam posle podesavao sva podesavanja koja su mi se vratila na fabricka,smorio sam se zivi Migi mislis da je do Apacera pa nije ona uopste jeftina ja sam je platio oko 40e svi su rekli dobra dobra i ja reko ajd tu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Moze i od 1GB bez problema,a recimo da mozes uzeti bilo Kingston,PQI,SanDisc... mada kao sto vidis,neki imaju problema sa Apacer karticama pa izgleda da nije bas nebitna marka!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.