Covid-19
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Re: Off, opušteno ćaskanje
гари, ako mislis na onu umivenu i ukusno odevenu migrantsku stoku i ja sam istog misljenja. Sto ih ne primis u kucu? Zar nije vlada savetovala da im se ustupi boravak!?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Evo, ja sam spremio pola plate, pa da im udelim svakog meseca. Nije lepo da ne budemo gostoprimljivi. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Kad covek vidi ovu temu tacno izgubi zelju da bilo sta na forumu napise...
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ A ja baš dobijem želju da se raspišem, ali neću, pametniji popušta - ili, u mom slučaju, ćelaviji. [emoji23][emoji23][emoji23]
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
^Napisi sta ti tacno smeta?
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Greene, neću mu reći da je Taliban, ali ga neću ni pozvati u kuću.[emoji16]
I razumem i analogiju gde se svoja država postojećuje sa kućom, ima to skroz smisla. Primi one koji će da ti doprinesu, a ne parazite, ili one koji bi to za koji dan "u dnevnom boravku" govorili kako i šta da radiš ili ne radiš.
Ali s tim "Talibani"... Toliko kod nas mnogi ne vole Ameriku, ali su "Talibane" od njih upili ko sunđer.
No, šta god i mislio za neki drugi narod, neću svima odjednom lepiti etiketu. Tako ni mi preko ne volimo kad nam neki nadmeni stranac nešto prilepi.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
I razumem i analogiju gde se svoja država postojećuje sa kućom, ima to skroz smisla. Primi one koji će da ti doprinesu, a ne parazite, ili one koji bi to za koji dan "u dnevnom boravku" govorili kako i šta da radiš ili ne radiš.
Ali s tim "Talibani"... Toliko kod nas mnogi ne vole Ameriku, ali su "Talibane" od njih upili ko sunđer.
No, šta god i mislio za neki drugi narod, neću svima odjednom lepiti etiketu. Tako ni mi preko ne volimo kad nam neki nadmeni stranac nešto prilepi.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni? Ne smeta mi ništa, sve je kako treba. [emoji4]pero0000 napisao:^Napisi sta ti tacno smeta?
Zapravo, smeta mi što jedna Sanja nije htela da dođe na kafu i ostane kod mene i posle 5 sati. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
гари, ovde nije u pitanju nikakav narod nego osobe ko zna odakle bez ikakvih papira koji ilegalno ulaze u drzavu, za to se prijatelju na granici otvara vatra
- Mladen7
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Feb 2018. 18:05
- :: Xiaomi Mi 10 T Pro
- :: Xiaomi MI A3
Tako je Mare.
Inače ne prihvatam izjave tipa "ali tamo je rat".
Ovde je bio takođe u regionu ,pa ni jedna nacija nije mogla maknuti nigde bez pasoša ,viza, pa i garantnih pisama.
To što se iz nekog razloga i u medijima podmeće kao već uobičajno još je veća nenormalnost.
Totalna suprotnost svih društvenih normi i zakona.
Inače ne prihvatam izjave tipa "ali tamo je rat".
Ovde je bio takođe u regionu ,pa ni jedna nacija nije mogla maknuti nigde bez pasoša ,viza, pa i garantnih pisama.
To što se iz nekog razloga i u medijima podmeće kao već uobičajno još je veća nenormalnost.
Totalna suprotnost svih društvenih normi i zakona.
Situacija ce odlicno pogodovati i sugavim politicarima, da im dupeta i dalje budu u foteljama. Izaci ce kao "heroji", jer eto preduzimaju sve potrebne mere zastite, a od neceg sto prakticno i ne postoji.
Odlican nacin i da se rese beskucnika po ulicama. Niste ni najmanje svesni koji ludaci vode ovaj svet.
EDIT: evo vam jos jedne "slucajnosti" prediktivnog programiranja, rep stvar iz 2013. godine:
Dr Creep - Pandemic
Lirika od 1:07: "2020 combined with coronavirus, bodies stacking". Uzivajte u karantinu i policijskom casu.
Odlican nacin i da se rese beskucnika po ulicama. Niste ni najmanje svesni koji ludaci vode ovaj svet.
EDIT: evo vam jos jedne "slucajnosti" prediktivnog programiranja, rep stvar iz 2013. godine:
Dr Creep - Pandemic
Lirika od 1:07: "2020 combined with coronavirus, bodies stacking". Uzivajte u karantinu i policijskom casu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Ne kaže se „policijski čas“, nego „pandurski sat“. [emoji23][emoji23][emoji23]
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Nisam na tebe mislio, vec na clana Ledjo.Evindzer napisao: Meni? Ne smeta mi ništa, sve je kako treba. [emoji4]
Zapravo, smeta mi što jedna Sanja nije htela da dođe na kafu i ostane kod mene i posle 5 sati. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Cela tema podseca na pricu ispred prodavnice ili na slavi tamo posle 23h kad se svi zapiju pa krenu price rekla kazala.pero0000 napisao: Nisam na tebe mislio, vec na clana Ledjo.
Ameri, zabari, talibani, reptilijanci, otkopavanje grobova po Italiji...
Ne znam kako ste preskocili to da su zapravo postojala 3 Tita i da je ovo uvodjenje policijskog casa paravan da se transportuje ona beba-djavo iz Sarajeva sto mi iskace na fb svaki dan vec godinama
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ćera sa kolegama radi neko istraživanje za fakultet. Napravili su neki upitnik koji treba popuniti, pa će onda oni kao nešto da analiziraju rezultate.
Istraživanje je 100% anonimno.
Neka popuni ko hoće / može.
LINK
Istraživanje je 100% anonimno.
Neka popuni ko hoće / može.
LINK
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Leđo, daj link ka toj bebi-đavolu, nisam u toku, možda je zanimljivo štivo. [emoji16]
Mačor, sređeno. [emoji4]
Je li u pitanju studentski rad, ili stručni/naučni rad koji će biti objavljen? Rado bih pogledao statističke rezultate.
Mačor, sređeno. [emoji4]
Je li u pitanju studentski rad, ili stručni/naučni rad koji će biti objavljen? Rado bih pogledao statističke rezultate.
Evi, pogresio sam nije u pitanju Sarajevo vec Tuzla.
Npr ovo
http://politika-ekspres.net/balkan/16-b ... -u-ameriku
Klasican klikbejt za babe i dede na fejsu da odu na njihov sajt da bi ih izbombardovali reklamama
Popunio anketu [emoji4]
Npr ovo
http://politika-ekspres.net/balkan/16-b ... -u-ameriku
Klasican klikbejt za babe i dede na fejsu da odu na njihov sajt da bi ih izbombardovali reklamama
Popunio anketu [emoji4]
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Studentski rad. Hvala. U njeno ime. Ako hoćeš, podeliti ti rezultate kad bude gotovo.
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
https://patents.google.com/patent/EP3172319B1/en
https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en
vlasnik evropskog patenta koji je odobren 2019 godine http://www.gsk.com
https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en
vlasnik evropskog patenta koji je odobren 2019 godine http://www.gsk.com
Da, zanimljivo je. Za jedan americki horor film G produkcije.Evindzer napisao:Leđo, daj link ka toj bebi-đavolu, nisam u toku, možda je zanimljivo štivo.