Vijetnamka Brandit proizvodjac
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Vijetnamka Brandit proizvodjac
Pozdrav svima
Imali neko iskustvo sa ovom jaknom,marke Brandit.Probao sam je i nije mi bila bas 100 od 100.Onazimska postava koja se skida je nekako po mom misljenju tanka.Stepovana je ali...nekako tanka.Cini mi se da bih se smrzavao na jacoj zimi.
Imali neko iskustvo sa ovom jaknom,marke Brandit.Probao sam je i nije mi bila bas 100 od 100.Onazimska postava koja se skida je nekako po mom misljenju tanka.Stepovana je ali...nekako tanka.Cini mi se da bih se smrzavao na jacoj zimi.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Vijetnamka Brandit proizvodjac
Ja imam jedino iskustva sa Brandit čizmama. Nemam zamerke. [emoji16]
No, vijetnamke i ne znam koliko su baš za zimu. Meni je to više za neki prelazni period. [emoji846]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
No, vijetnamke i ne znam koliko su baš za zimu. Meni je to više za neki prelazni period. [emoji846]
- yocasylver
- Mobil manijak
Ia ja mislim da je vise za prolece/jesen.Ubedjuje me prodavacica da je zimska pa sam poceo da sumnjam da nije kopija,da je kod originala ona postava koja se skida deblja ali nije,sve su iste.
Zato bih voleo da se javi neko ko je ima.
Zato bih voleo da se javi neko ko je ima.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pa Brandit i jeste za one koji nemaju para za prave (i precenjene) stvari tako da možda nije po svemu kao te skuplje. [emoji16] I moje čizme su kopija Shelly's Rangers, ali ne bunim se. [emoji3]
Ja sam mislio generalno na vijetnamke jer moj burazer je pljunuo debele pare na viketnamku, ali opet ja ono ne bih rekao da je za zimu. [emoji16]
Ja sam mislio generalno na vijetnamke jer moj burazer je pljunuo debele pare na viketnamku, ali opet ja ono ne bih rekao da je za zimu. [emoji16]
- yocasylver
- Mobil manijak
Razumeo,uklapala mi se u budzet ali izgleda ne moze jeftino da se prodje.U vezi visetnamke,mislio sam da ima model sa debljiom postavom koja moze lagano da izgura zimu.
Brandit уопште није лоша марка. Штавише, њихови модели апсолутно служе сврси. Поседујем два њихова модела. Овај >>> http://www.armyshop.rs/index.php?route= ... &limit=100 сам пазарио јула 2014. (када је био солидно јефтинији) и са гуштом сам га износио. Пошто је избледео, одсекао сам му рукаве, чисто форе ради, хехе.
Децембра 2016. сам узео ову зимску јакну >>> http://www.armyshop.rs/index.php?route= ... &limit=100 - за коју имам све похвале. Добар део зиме сам испод ње носио само мајицу са кратким рукавима (и подмајицу на бретеле).
Децембра 2016. сам узео ову зимску јакну >>> http://www.armyshop.rs/index.php?route= ... &limit=100 - за коју имам све похвале. Добар део зиме сам испод ње носио само мајицу са кратким рукавима (и подмајицу на бретеле).
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Pogledaj i sajt http://www.mmoc.rs
Prodavnica vojne robe i opreme u Borči, već par godina sam mušterija i imam samo reči hvale.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Prodavnica vojne robe i opreme u Borči, već par godina sam mušterija i imam samo reči hvale.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
- yocasylver
- Mobil manijak
Hvala na odgovorima,trenutno sam stopirao kupovinu.Cekam snizenja,mozda bude i veca ponuda.
imam ja brandit vijetnamku, nosim samo obican duks ispod jer mi je uvek vrucina, zamerka je sto ne mogu da je nosim bez postave jer se bukvalno zalepi za duks/majicu i to je muka ziva dok je skines/obuces. trenutno moze da se nadje za 6500 sto je odlicna cena. ima i modela sa krznom koje se ne skida ali nisu brandit nego nesto deseto ne secam se sad
- yocasylver
- Mobil manijak
Sad je nesto malo ispod 6.000.Ja sam je planirao i za zimu ali nekako mislim da bi mi bilo hladno.
imam je ja,brandit maslinasta boja,ima debeo ulozak koji moze da se skine,znaci i za dobru zimu i za jesen i rano prolece
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 24. Maj 2016. 01:50
Meni onaj uložak ne uliva sigurnost za zimu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk