Motorola V3i pomozite mi?????

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
lajkon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 17:58

Motorola V3i pomozite mi?????

Post od lajkon »

cao svima......

recite mi kako da pesme budu u = iTunes =,a ne u ikonici SOUND,mislim da bi time resio pitanje oko minimiziranja,malo je glupo da mi tel. bude non-stop otvoren da bi slusao mp3?????HVALA 8)
>>>ima se,moze se<<<

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

da bi ti pesme bile u I-tunes,morash ih formatirati u itunes format,i onda ce prlikom prebacivanja ici direktno u taj folder.nadji na netu na itunes sajtu program za komp i instaliraj ga-besplatan je.omogucuje ti konvertovanje svih zivih formata u itunes format(m4a) i ripovanje sa cd direktno u ovaj format

pozdrav :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

lajkon, AKo se ne varam cim zatvoris flip(i ne diras nista drugo) V3 prelazi u "mp3 player mode"
Znaci i iz sound bi trebalo da svira.
pozdrav
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

v1lenjak, postoje dve verzije v3i...jedna je obichna najverovatnije kao tvoja i druga iTunes verzija koja izgleda ovako http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... ola/V3i/1/ ......znachi umesto message dugmeta ima iTunes dugme....na ejdnom forumu sam prochitao da od obichne v3i ne bi trebalo praviti v3i iTunes jer onda ne bi sve funkcionisalo kako treba!

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

mixxx napisao:v1lenjak, postoje dve verzije v3i...jedna je obichna najverovatnije kao tvoja i druga iTunes verzija koja izgleda ovako http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... ola/V3i/1/ ......znachi umesto message dugmeta ima iTunes dugme....na ejdnom forumu sam prochitao da od obichne v3i ne bi trebalo praviti v3i iTunes jer onda ne bi sve funkcionisalo kako treba!
Bas tako! Nikako ne pokusavaj da od obicne verzije V3i pravis iTunes verziju.
Nema potrebe da ti fon bude non-stop otvoren dok slusas mp3. Sad se tacno ne secam ..., ali edituje se Seem, a ta opcija valjda ima i u P2Commanderu gde je samo cekiras i to je to.

Odgovori