Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Pa ništa... samo će biti još manje redovno aktivnih članova jer dobar deo pristupa isključivo sa TT. Mislim da je sključenje TT iz upotrebe potpuno pogrešan korak.
Uz onaj gornji citat Grinovog predloga, pridružio bih se još samo preporuci da se ipak omogući pristup forumu preko TT-a, Snađ je već negde gore objasnio razlog.
1+ za TT.
Drugi problem je nakon što odradim ponovno učitavanje stranice (refresh), sklone mi se ne pročitani forumi i vide se samo beli kružići...
Forumu sam nakon više dana nefunkcionisanja tt pristupio preko pretraživača na mobilnom.
Povremeni posetilac koji dođe da se informiše o nečemu skoro sigurno ulazi preko sajta, ali bar 90% nas redovnih forumljana (kojima ovo služi kao pričaonica, za**baonica i slično ) ulazi preko TT-a.
Jasno mi je da je vlasnicima draže da svi pristupamo forumu preko sajta jer ćemo tako videti - i slučajno kliknuti na - gomilu reklama (meni se to malopre dva puta desilo ), ali zarad opstanka (najboljeg domaćeg) foruma, potrebno je što pre omogućiti pristup preko TT-a.
Iskreno, ja sam se potpuno navikao i ova verzija foruma mi je puno funkcionalnija. Kliknem na neprocitane postove, i samo tu izaberem sve sto me zanima da gledam. Ostalo ionako skotomiziram.
Malo mi smeta sva ova belina, i voleo bih da je avatar levo, uz ono cuveno Click to reply...
Ostalo ne zameram, cak ni TT (ne volim isti i ne koristim ga otkako sam sa Lumije presao na iPhone)
Prslo sve odmah, pise se 4/5 postova dnevno. Onako je bilo bar najmanje 20ak.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Nisam razumeo na kraju da li pristup forumu uopšte može da se podesi tako da radi na TT ili ne? Može li neko da mi odgovori na ovo pitanje, hvala. Ukoliko nema teh. mogućnosti da radi preko TT džaba se piše da se omogući pristup.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Ukinuta je podrska za TT, ali mislim da ce to Milan ipak ponovo ukljuciti.
Mobilna verzija foruma fantasticno izgleda. Belina i ne smeta toliko,ali na desktopu bas isijava. Nadam se tamnoj temi uskoro...
Kako sad stvari stoje kao da je katanac stavljen .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pod hitno nesto menjati, puce forum.2-3 posta dnevno u odnosu na ko zna koliko pre promene.Postavis pitanje i dobijes odgovor.Sada nema toga.Svaka cast na izgledu ali...
Pa dobro bre ljudi, pokušavam ko budala da se ulogujem preko TT i neće i neće, i nešto mi dođe da proverim šta se dešava sa forumom preko pretraživača kad imam i šta da vidim. Strašno samo to ću reći, što je ugašen pristup za TT. Ovo je 2020ta a mi smo se vratili u 2007,odlično baš napredno. Aj pa tako u zdravlje, nadam se da se vidimo na TT-u
P. S. Odvratno je kucanje poruka ovako, moram da zumiram pa da pomeram ekran LEVO - DESNO da vidim šta sam napisao
A jel vi ljudi ne koristite racunare? Meni je preko racunara najprirodniji pristup forumu. TT sam koristio dok sam bio na Lumiji i tu mi je lepo izgledalo, lepo radilo. Na iPhonu mi je uzas na sta lici, mogu da zamislim sta je tek na Androidu (ne govorim o Pro verziji gde su reklame ugasene).
Miodrage poenta je da se forumu može pristupiti i preko telefona, kroz univerzalnu apliakciju kao što je TT, po meni je na taj način je moguć brži pregled po temama ali i stvar navike. Tu je TT dominatan kao alatka rekoh da je u ovom trenutku meni nezamislivo da ovaj forum nema i tu mogućnost da mu se može pristupiti putem TT aplikacije. Ne bih da cvilim ali me strašno zanima kada se može očekivati da forum konačno proradi i preko TT? Adminu unapred hvala na odgovoru ...
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Toso, sve se ja slazem da je poenta, ali ako se ne varam u prvom postu koji je milan napisao je navedeno da je zbog prelaska na novu platformu koja ne omogucava pristup TT, isti ukinut. Ja sam tako razumeo. Moguce i da nisam u pravu. E sad, kada ce i da li ce da se vrati pregled preko TT zaista ne znam. Sto se mene tice, meni ni iz dzepa ni u dzep, ali mi je krivo sto je zbog navika ljudi forum zamro. To samo dokazuje koliko je svako od nas rob navika. Meni je iskreno skoro pa neprirodno da mu pristupam sa telefona, dok neko drugi verovatno nece ni da pali komp zbog toga...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.