Poterbna pomoc oko logovanja!
Poterbna pomoc oko logovanja!
Hello.
Nisam siguran da sam potrefio deo foruma za postovanje ali svakako mi je potrebna pomoc.
Jedino mogu da se logujem na forum sa Windowsa i to sa Microsoft Edge browsera???!!!
Nijedan drugi browser ne radi tj nece da se loguje (isto to vazi i za Linux i za Android i za Iphone). Uvek dobijem poruku (nesto nalik ovoj): Dostigli ste maksimalan broj pokusaja ... a samo sam jednom kliknuo za logovanje.
Moze li neka pomoc jer mi ovo znaci da samo sa WIN mogu na MS i to samo sa Edge-a ???
Hvala unapred!
Nisam siguran da sam potrefio deo foruma za postovanje ali svakako mi je potrebna pomoc.
Jedino mogu da se logujem na forum sa Windowsa i to sa Microsoft Edge browsera???!!!
Nijedan drugi browser ne radi tj nece da se loguje (isto to vazi i za Linux i za Android i za Iphone). Uvek dobijem poruku (nesto nalik ovoj): Dostigli ste maksimalan broj pokusaja ... a samo sam jednom kliknuo za logovanje.
Moze li neka pomoc jer mi ovo znaci da samo sa WIN mogu na MS i to samo sa Edge-a ???
Hvala unapred!
Evviva il comunismo e la libertà!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Poterbna pomoc oko logovanja!
Ne zana u čemu je problem, ali ja uvek pristupam iz Chrom-a na Windows-u i radi bez problema. Takođe korstim i Operu i tu radi bez problem. Sa telefona se logujem ili iz Chroma za mobilne uređaje ili iz Samsung internet pretraživača i tu radi sve ok.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Resetovao sam Operu i FF do koske i nece nikako
Samo Edge i to na Win... Oooo tugoo jesenjaaa
Samo Edge i to na Win... Oooo tugoo jesenjaaa
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Edge je po meni odlican browser, drugi najbolji posle Safari-a. Otkako se pojavio samo sam njega koristio, Chrome sam potpuno izbacio, i vise ga moje masine videti nece.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pazi paradoksa.
Edge na Linuxu nece da mi se loguje. Takodje prijavljuje gresku koju sam napisao a setovanja vuce sa Cluda gde je glavni na vindowsu...
Jbm li ga vise
Edge na Linuxu nece da mi se loguje. Takodje prijavljuje gresku koju sam napisao a setovanja vuce sa Cluda gde je glavni na vindowsu...
Jbm li ga vise
Upravo sam instalirao Edge Stable na linuxu i opet nista. Obrisao sam Cookies za MobliniSvet i opet nista... aaaaa, gubim kosu! Znaciii, samo WIN i samo Edge
Evo me logovanog na Linuxu!!! Konačno je uspeloooo
YUpiiiiii
YUpiiiiii
Sada je prosla i Opeeeeraaaa i FF...
Znaciiii, nije do mene?
Znaciiii, nije do mene?
Preinstalirao sam Linux i opet ne radi logovanje ni iz jednog browsera
U browserima u kojima nisam bio logovan na MS/Forum ne radi logovanje ni na Linux-u ni na Win-u.
Jedino sam bio logovan na preko Edge-a na Win i tu sve radi besprekorno ali na Linuxu Edge nece da me loguje na Forum i prijavljuje istu gresku kao i drugi browseri???
Cudi me da, npr Edge ne radi totalnu sinhronizaciju i da na Linuxu preslika sve postavke i lozinke kao na Win-u?
Ima li neko pojma o cemu se ovde radi (ja nemam svakako ) ?
U browserima u kojima nisam bio logovan na MS/Forum ne radi logovanje ni na Linux-u ni na Win-u.
Jedino sam bio logovan na preko Edge-a na Win i tu sve radi besprekorno ali na Linuxu Edge nece da me loguje na Forum i prijavljuje istu gresku kao i drugi browseri???
Cudi me da, npr Edge ne radi totalnu sinhronizaciju i da na Linuxu preslika sve postavke i lozinke kao na Win-u?
Ima li neko pojma o cemu se ovde radi (ja nemam svakako ) ?
U nekom trenutku mi se pojavila opcija da odgovorim na sigurnosno pitanje i gle cuda, radi mi log na MS Forumu na Linuxu/Edge. . .
Sta reci.
Sta reci.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@geoneo, stvarno mi nije jasno zašto si imao problem sa logovanjem. Testirao sam logovanje iz različitih browser-a što na računaru, što na telefonu i tabletu i na svim je porošlo logovanje bez problema. No, bitno je da ti sada radi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Koliko sam uspeo da skontam, problem se javlja posle apdejtovanja browsera (sem na windows-u).
SVve dok mi LogIn ekran ne postavi sigurnosno pitanje ne mogu da se logujem ali kada ono "iskoci" i na njega odgovorim, loguje se momenalno/uspesno.
SVve dok mi LogIn ekran ne postavi sigurnosno pitanje ne mogu da se logujem ali kada ono "iskoci" i na njega odgovorim, loguje se momenalno/uspesno.