Nokia 6230i ili samsung e770?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
Kontakt:

Post od Andrejica »

a koje biste vi programe strpali u telefon? sta ce vam to,da imate kao dzepni kompjuter? koje programe bi zeleli da ubacite?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

evo ja naprimer imam program operu,za surfovanje netom,pa gomilu igrica,pa power mp3,pa worldmate,koji mi daje vremensku prognozu,kurs evra i dolara,pa flash plejer,pa pdf viewer,naravno word excel i powerpoint,pa program za zipovanje i otpakivanje zip fajlova,pa paint,pa......ma sve zivo od kancelarijskih programa....znachi kome to treba svakako ce mu znachiti da uvek ima pri sebi spravicu kojom ce moci recimo da ode na net i skine svoje mailove,pa ako u nekom od njih ima word ili excel attachmenta,da moze da ih otvori i prochita,i slichno....plus naravno multimedijalni programi tipa plejera za filmove i mp3 su dobro doshli na putovanjima i dosadnim trenutcima!

nadam se da ti je sad malo jasnije.prosto ima ljudi koji se vode logikom "zashto da kupim obichan fon,kad mogu da imam sve to za iste pare",zatim ima ljudi kojima to stvarno treba,a ima i onih koji se prosto zainteresuju da vide o chemu se tu deshava,pa zato pazare tako neshto...

a uvek ima i onih kojima to stvarno nije potrebno i oni se drze idej da je telefon samo za pozive i sms,evntualno neka slichica....oni kupuju obichne telefone

ti samo treba da odluhish kojoj grupi pripadash... :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Andrejica, dobro se informiši o Simbijanu da ne pazariš ono što možda nećeš koristiti.
Iščitaj ovo, baš je zanimljivo, ja jesam iako i ne razmišljam o kupovini Simbijan modela

viewtopic.php?t=5955&start=0

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

aha.. mislim da sam sad skontala sta je symbian i mislim da meni to ne treba..
da vas pitam nesto,ako zelim da slusam mp3 i da mi telefon zvoni na neku pesmu iz mp3 onda mi ne treba symbian zar ne?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Andrejica, naravno da ne :) ..... vecina telefona danas ima mp3 plejer, ali najbolji za to su Sonyericsson walkman telefoni 8)

pozdrav...

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

joj meni se sonny ericsson telefoni ne svidjaju.. imam ga sada i uopste nisam zadovoljna snjime.. na polifone melodije,treba telefon par puta da mi zazvoni da bi ga cula i poruku jedva da cujem... a iskljucila sam tu opciju u telefonu i dalje mi je strasno tih... to mi se uopste ne svidja kod tih telefona..

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Andrejica napisao:joj meni se sonny ericsson telefoni ne svidjaju.. imam ga sada i uopste nisam zadovoljna snjime.. na polifone melodije,treba telefon par puta da mi zazvoni da bi ga cula i poruku jedva da cujem... a iskljucila sam tu opciju u telefonu i dalje mi je strasno tih... to mi se uopste ne svidja kod tih telefona..
To je "Increasing ring", da se zvuk postepeno pojačava, ali ako si isključila...?
"Strašno tih", pa koji je model?
To što tebi "otprilike" treba, "otprilike" ima stotinjak modela.

Hajde da ti pomognemo da kupiš nov mob ali hajde i ti pomozi nama, do koje cene, oblik (preklop, slajder...), funkcije, veličina, ekran... Sve što zamisliš.
Zbuni me bre sa tom n6230i, devojkama se uglavnom taj model ne sviđa :lol:

pozz

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

praistorijski model t300... neznam,meni je taj 6230i skroz simpatican,u svakom slucaju mnogo lepsi od nekih navodno "zenskih modela" koji su mi nudili...
da to je to,iskljucila sam ga i dalje mi je tih

neznam,meni treba neki moderan telefon,koji je pre svega glasan,da ima mogucnost ubacivanja memorijske kartice,da ima prihvatljivu kameru,da su na njemu (ne mora da bude slikano sa fotoaparatom) lepe i ostre slike,da ima mp3 player
cena do 250 eura

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Za oko 250 eura mozes da uzmes W810,verovatno najbolje za te pare (ali je SE :D samo MNOOOOGO bolji nego sto su nekad bili) i dobices sjajan telefon,512MB memorijsku i najbolje bubice kod mobilnih telefona,sve za dz uz telefon!To je posto neces Symbian telefon,a Nokia bas i nema nekog konkurenta u tom rangu jer ima dosta zalbi na izradu 6280 a i ne dobijas toliku MMC niti tako dobre slusalice,mada ti se mozda svidi sto je slider?
Pozdrav 8)

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

od sonny ericssona mi se dize kosa na glavi.. znaci necu vise da cujem za njih.. :(
a ova nokia stvarno nije losa.. deluje kao pametan telefon.. :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ali zasto pobogu!?Zamisli da su tako tvoji govorili za Skodu nekad,a sad bi odbila da ti za rodjendan neko kupi recimo jednu malu slatku Fabijicu? :wink:
Nisu stvarno ono sto su nekad bili,videces i sama koliko ce te sada jos njih posavetovati za njega,telefon je stvarno odlican a samo ona odlicna oprema koja ide uz njega vredi trecinu te cene!!
Ja sam cackao dve 6280,skoro ganc nove (uzete pred dolazak u Srbiju,naravno nebrandirane i"originali") i nimalo nisam bio impresioniran autonomijom,slajderom (nije los ali ima lifta) a kod burazera ni ekranom jer,iako je rezolucija odlicna,vec je dobio jedan mrtav piksel,sto me je stvarno razocaralo!!
Pozdrav 8)

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

ima mi decko onaj k.. nesto.. i taj je isto tako tih ko ovaj moj praistorijski..
sad jel dobra 6280 ili nije?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Andrejica,
preporuka:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/975/Nokia/6131

a možeš i da biraš koliku memory karticu želiš (jer istu sama kupuješ :lol: )

Stvarno, OK telefon, za 190e, lep bre, ekran bruka (maleni šamarčić Šarpu :D ), slot, kamera 1,3mp, MP3, FM...
eto,

pozz

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Za neke stvari jeste ali i nije,ali recimo da je good performer but NOT a keeper!!Cim primetis probleme... prodaj!!Ako ima neki iz starije K serije onda ne moze da se poredi sa najnovijom W serijom SE-a!A ako volis slajd i preklop vise od monobloka,pogledaj sta nudu SE isto tako u W seriji,ima ih takodje sa stereo zvucnicima i dosta su jaki,jedino ako ti bas slabo cujes!? :D :wink:
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

A sto onda ne neki Samsungic ili Motorolica??? :wink: Devojke uglavnom furaju te marke,a?Ima vise nego dovoljan izbor,preklop,ne preklop,slider kod Samsunga itd. itb. :) :)

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

nikiju 6131 sam i sama gledala ali pravo da vam kazem ne znam sta da mislim o njoj... vise mi se od nje svidja 6230i jer mi deluje nekako pametnije...

a sta vam to znaci SE? simens ili koja marka? pa neznam 6280 ako kazes da nije telefon za zadrzati vec samo ovako... mislim da ga onda radije ne bi kupila.. jer ja telefon menjam skoro svake 4 godine... ali kada uzmem novi trudim se da uzmem sto bolji...

green o tome i razmisljam,i naravno o nokiji... samo sto se ne mogu odluciti,pa vam trazim savet..
gore sam navela nokia 6230i ili samsung e770?
a usput sam i rekla ako ima neko neki drugi predlog.. :)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Andrejice, SE je sony-ericsson :) A kao sto rekoh ako imas bilo koje pitanje o noka-i 6230i samo pitaj, jer mi je malo glupo da samo hvalim (ili napadam) telefon i pisem napamet! Ali po mom misljenju, ja bih ti preporucio nokiu :wink:

PozZ

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

SE = SonyEricsson! :wink:
Pozdrav 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma svasta,kako moze 6230i biti bolji izbor od W810,jel zato sto je Nokia!? :uhuh: 6280 nije bas nesto kvalitetan telefon,ako mislis da ti toliko dugo traje... zaboravi!
Pozdrav 8)

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Lomnica_city, zato sto je devojka rekla da citiram:
Andrejica napisao:od sonny ericssona mi se dize kosa na glavi.. znaci necu vise da cujem za njih.. :(
:wink: 8)
A izmedju nokie i tog samsunga ja bih izabrao nokiu, sto sam i uradio... :wink:
PozZ

ps da lepo citiram...
Poslednja izmena od Koren u Ned, 24. Sep 2006. 21:36, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori