Black Diamond !

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Black Diamond !

Post od Green »

E a sad pogledajte malo i ovo izmotavanje sa telefonima:

http://www.vipn.ch/uk/indexuk.htm

E sad isto ko i sa onim GoldWish-om,cena prava sica za pomodare i lelemude i kojekakve beskicmenjake... :P :P :D
I da ima sto dijamanata i da mu je kuciste izradjeno od rubina,smaragda i safira ne bi ga uzeo pa cak i da kosta kao neka Nokia 6230i !!!
Ima na internetu i nekih tvrdnji kako je Sony Ericssonov projekat (fala Bogu neistinito) :roll: :roll:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Za divno cudo ovaj telefon je pored preterano skupocene spoljasnjosti, napunjen i veoma respektivnim hardverom! Sto bi znacilo da je namenjen za budzovane sa param ali koji bi ipak da to i radi nesto! :wink: :D Iskreno ne bih se bunio da mi ga neko pokloni! :lol:
PozZ

ps Mada bih ga verovatno odmah zamenio za omanju kucu, kola i neki normalan telefon! :wink: 8)

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

meni prelepo izgleda...al shteta ne verujem da cu ga videti uzivo! :D

@koren
ja bih se radovao da mi neko pokloni 3210! :lol: :lol: :lol:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

mixxx, potpuno te razumem, pogotovo sto si spomenuo 3210 moju prvu "mobilnu" ljubav! :D :lol: :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Fenomenalno izgleda, a vec je ovde na forumu bilo reci o njemu, ne znam jel on tada bio samo u najavi...Ali rado bih ga posedovala... :D :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

da li sam samo ja glup ili sa mojim kompom neshto nije u redu,ali ja kad kliknem na link ne vidim nishta osim neke glupave reklamice sa logoom i nekim shatro dijamantom?kliknem na products a tamo samo neki odvratn ruzni gsm/wifi telefoni!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

araphel, pa iznad toga imas 6 slicica tog telefona, i kad kliknes na jednu od njih dobijes specifikacije (ukratko). Slicice su sa leve strane a na desnoj se ili smenjuju one uvecane ili pise ta specifikacija...
PozZ

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

e taj detalj kod mene ne postoji,sajt mi ostane na 1 item remaining,i nece da mrdne odatle!

i evo,ja sad naprimer nemam shta da dodam da bi bilo 100 karaktera :smutny:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

araphel, taj gornji deo je radjen u flash-u, da ti ne fali mozda flash plejer u exploreru koji koristis? :unsure:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma jok bre,imam flash menije u svemu drugom nashta odem,ali ovaj jedna prosto nece i nece...bas cu da probam sutra sa starog kompa,pa cu da vidim shta ce tamo da se desi...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

araphel,isti problem i kod mene,kad mi otvara stranicu pise "1 item remaining" i nigde nema tih ikonica!
Imam i flash player al jednostavno nece! :cry:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@araphel,McLaren: probajte da otvorite sa drugim browserom (npr. IE, jer on sve pusta dok ovi kod ovih drugih imas raznoraznih zabrana).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pa ja iskljuchivo IE i koristim,shta ce mi bilo koji drugi?ali prosto nece pa nece.....ma uostalom i nije tako bitno....videcemo mi to kad tad! :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Taj telefon je uradio jedan dizajner, zaboravih kako se zove, i kada su izasle slike na sebi je imao SE logo i sa desne strane je pisalo ( i sada pise nesto, verovatno black diamond) SE... ali je SE odmah demantovao to, iako su pregovori bili u toku... na kraju je SE, ocigledno odustao...

[off]Predji na operu ili ff i olaksaj sebi zivot... [/off]
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Ja koristim mozilin firefox, i nije bilo problema, a kada sam pokusao isti link da otvorim preko IE, pogadjajte dvaput!? :D Desilo mi se isto sto i vama... :disgust: Tako da je jos jednom firfox dokazao svoju nadmoc! :wink: 8)
PozZ

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ovakva tema je otvorena pre par meseci josh gde smo kachili slike...Nauchite da pretrazujete forum malo...

Dizajner je Jaren Goh ( koga zanima vishe - http://www.jarengoh.com ) ... I fon je pravljen u jako malo primeraka koliko se secam... 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ja jesam trazio da li ima ovakva tema,ljudi,ali je nisam nasao sa nazivom Black Diamond,zato sam je i otvorio ovako (pretraga foruma daaaavno naucena :))))...Ako smeta,obrisite je slobodno...meni ne ide na racun :)

Za fon inace tvrde da je napravljen,ili da ce biti napravljen,u samo 5 primeraka...

Odgovori