E sad isto ko i sa onim GoldWish-om,cena prava sica za pomodare i lelemude i kojekakve beskicmenjake...
I da ima sto dijamanata i da mu je kuciste izradjeno od rubina,smaragda i safira ne bi ga uzeo pa cak i da kosta kao neka Nokia 6230i !!!
Ima na internetu i nekih tvrdnji kako je Sony Ericssonov projekat (fala Bogu neistinito)
Za divno cudo ovaj telefon je pored preterano skupocene spoljasnjosti, napunjen i veoma respektivnim hardverom! Sto bi znacilo da je namenjen za budzovane sa param ali koji bi ipak da to i radi nesto! Iskreno ne bih se bunio da mi ga neko pokloni!
PozZ
ps Mada bih ga verovatno odmah zamenio za omanju kucu, kola i neki normalan telefon!
da li sam samo ja glup ili sa mojim kompom neshto nije u redu,ali ja kad kliknem na link ne vidim nishta osim neke glupave reklamice sa logoom i nekim shatro dijamantom?kliknem na products a tamo samo neki odvratn ruzni gsm/wifi telefoni!
araphel, pa iznad toga imas 6 slicica tog telefona, i kad kliknes na jednu od njih dobijes specifikacije (ukratko). Slicice su sa leve strane a na desnoj se ili smenjuju one uvecane ili pise ta specifikacija...
PozZ
ma jok bre,imam flash menije u svemu drugom nashta odem,ali ovaj jedna prosto nece i nece...bas cu da probam sutra sa starog kompa,pa cu da vidim shta ce tamo da se desi...
@araphel,McLaren: probajte da otvorite sa drugim browserom (npr. IE, jer on sve pusta dok ovi kod ovih drugih imas raznoraznih zabrana).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Taj telefon je uradio jedan dizajner, zaboravih kako se zove, i kada su izasle slike na sebi je imao SE logo i sa desne strane je pisalo ( i sada pise nesto, verovatno black diamond) SE... ali je SE odmah demantovao to, iako su pregovori bili u toku... na kraju je SE, ocigledno odustao...
[off]Predji na operu ili ff i olaksaj sebi zivot... [/off]
Ja koristim mozilin firefox, i nije bilo problema, a kada sam pokusao isti link da otvorim preko IE, pogadjajte dvaput!? Desilo mi se isto sto i vama... Tako da je jos jednom firfox dokazao svoju nadmoc!
PozZ
Ja jesam trazio da li ima ovakva tema,ljudi,ali je nisam nasao sa nazivom Black Diamond,zato sam je i otvorio ovako (pretraga foruma daaaavno naucena )))...Ako smeta,obrisite je slobodno...meni ne ide na racun
Za fon inace tvrde da je napravljen,ili da ce biti napravljen,u samo 5 primeraka...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.