Gde ima u NS-u DKU-5 kabel da se uzme povoljno?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Gde ima u NS-u DKU-5 kabel da se uzme povoljno?

Post od shocky »

Treba mi ovaj kabel vec duze vreme. Posto imam dosta stvari sto treba da prebacim sa 3100. Jel moze negde bas jeftino da se nadje za oko 400din? Bilo kakav da je samo da mi odradi jednom a posle ga verovatno vise nikada necu ni koristiti.

Ja se izvinjavam ako su ovakve teme zabranje tj zato sto posle ovog mog pitanje eventualno sledi reklama. Pa ako je zabranjeno zamolio bi ko zna gde ima da se uzme neka mi posalju na pm.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E mnogo bi hteo,pa nijedan Nokia kabal ne kosta ispod 10 eura,a ti bi hteo jedan tako redak za manje od 5 eura!Probaj na Pancevackom buvljaku,mada ako nisi iz Panceva vise ces puci na gorivo nego sto ces ustedeti na kablu,bolje se isprsi i uzivaj,neces ga koristiti samo jednom kad se navuces! :wink:
A ako ti pada na pamet koriscenje samo jednom za upgrade softvera preko NUS-a ili Phoenix-am,zaboravi na to,tvoj telefon nije BB5,cisto da znas da ne bacas pare ako to zelis!
Pozdrav 8)

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Necu vise taj mob koristiti. U tome se radi. Zato mi se ne daju pare samo da bi mi jednom kabel koristio i nikad vise.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

shocky, onda bolje skokni do nekog servisa da ti oni urade backup potrebnih podataka... :wink:

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

To bi i uradio ali im ne verujem da ce moja prvatnost ostati samo za mene. Imenik, gomila dragih poruka itd.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

shocky, ma zašto bi se bilo ko smarao da ti rovari po podacima, pa nisi James Bond, Pamela, Severina... :lol:

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od shocky »

Pa u pravu si! Bas se opterecujem sa glupostima... :?

Odgovori