POz
Kupujem opticki zum :)
@b_udder: a one futrole "za oko kajsha" koje imaju dva magneta? Koliko ja znam, a mislim da dobro znam, ti mali magnetici ne smetaju telefonu pa nema razloga za brigu... Sa druge strane ipak su tu i sigurno "ometaju" nesto, ali sve je to zanemarljivo tako da... (samo kacite magnete na telefno
)
POz
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ljudi raspravili smo vec da je nemoguce koristiti opticki zum na ovaj nacin, to je malo slozenija mehanika da bi isla na magnet.....a pametnice moje kako da ima napajanje? Da nije mozda manuelno podesavanje? pa to je onda u stanju da koristi neko ko je profi, a takvim ljudima to ne treba posto imaju aparate od po 500-600e
5130+Koss the plug....
@b_udder: Javljam ti ja:
Canon EOS 350D (Rebel XT) + 1GB Kingstone Elite Pro = 640evra. Kada vec uzmiash dva komada, mozesh jedan da dash meni posto ti nece trebati dva da koristish od jednom
. Ako hocesh da kupish > kontakt na PM.
Btw bolje kupish 6630 (ili ako ga vec imas onda nema potrebe) i kupish taj Wide lens ili mozda ako je u pitanju neka druga stvar na koju je mislio onaj iz oglasa, tzv. "Optiki zum" i pravish profesionalne fotografije
, nema potrebe da bacash pare na canon eos, bolje kupish FAMOZNI n91 za te pare!
.....
Poz
Canon EOS 350D (Rebel XT) + 1GB Kingstone Elite Pro = 640evra. Kada vec uzmiash dva komada, mozesh jedan da dash meni posto ti nece trebati dva da koristish od jednom
Btw bolje kupish 6630 (ili ako ga vec imas onda nema potrebe) i kupish taj Wide lens ili mozda ako je u pitanju neka druga stvar na koju je mislio onaj iz oglasa, tzv. "Optiki zum" i pravish profesionalne fotografije
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?