Usporen K750
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Usporen K750
Mnogo sporo mi lista slike. Brat ima isti telefon a kod njega otvara mnogo, mnogo brze. 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
@psiho: stavi najnoviji softver jer je jako "boost-ovana" brzina rada, pregleda i zumiranja slika.
Reci koji softver imas ti a koji softver ima on?
To se inace proverava tako sa ovim kodom >*<<*<* ( ">" i "<" ti pokazuju strane na koje pomerash dzoistik, a * ti je zvezdica sa tastature (taster ispod broja sedam).
Reci koji softver imas ti a koji softver ima on?
To se inace proverava tako sa ovim kodom >*<<*<* ( ">" i "<" ti pokazuju strane na koje pomerash dzoistik, a * ti je zvezdica sa tastature (taster ispod broja sedam).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@PSIHO: Pa da. R1L002 je jako mator softver (to je bio jedan od prvih, ja mislim da je prvi bio R1A044 a tu negde odmah posle njega su izali R1L002 i R1J002) a R1AA008 je bio aktuelan do skoro (samo malo stariji od R1BC002 koji je sada ujedno jedan on najboljih FW-a (bar sto se tice kamere)). Potrazi malo forum kako da stavish novi softver ili idi u neki servis i trazi da ti stave R1BC002 ili R1CA021 ili R1DB001 (poredjani su po redu kako je koji izasao. znaci najnoviji je r1db001).
Inace drug je imao R1J002 (koji je iz skoro iz istog doba kao i R1L002, jako su inace slicni) i stavio je R1BC002 i kaze meni "znash kako telefon LETI sada, necesh da verujesh". Tako da, novi softver garant resava tvoj problem.
Poz
Inace drug je imao R1J002 (koji je iz skoro iz istog doba kao i R1L002, jako su inace slicni) i stavio je R1BC002 i kaze meni "znash kako telefon LETI sada, necesh da verujesh". Tako da, novi softver garant resava tvoj problem.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- MilančeBGD
- Expert
skinuo sam instalirao i sve uradio kao sto pise , ali on posle samo stoji i na kraju nista. e da kad stavim kabl u njega on se upali i pocne komp. da prijavljuje kao novi hardver, i posle nista
Edit:
uradio sam preko update-a i uspelo mi valjda ce raditi ok. sta mislis hoce li mi nesto biti sa fonom
Edit:
uradio sam preko update-a i uspelo mi valjda ce raditi ok. sta mislis hoce li mi nesto biti sa fonom
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
PSIHO, da sad imas najnoviji uspeo si da ga update-ujes
Treba tako da bude ali kad ti napunis tvoju karticu i telefonsku memoriju osetice se da je telefon sporiji ali to ej zbog toga sto si pretrpao i nema slobodnog mesta,razumes.Sad leti jer nemas sigurno mnogo fajlova

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
@psiho: nije bash sve ostalo isto. Novi driver za kameru, bolje i glasnije se cuje mp3, brzi jer telefon , povecan je malo valjda kontrast display-a.... itd... Primeticesh sve ove nove stvari vremenom