bela nalepnica na bateriji k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Psiho
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 21:17
:: iPhone X

bela nalepnica na bateriji k750i

Post od Psiho »

jel znate da bela nalepnica na bateriji, koja se nalazi odozgo gde su kontakti, sluzi da vidite da li je mob. bio u vodi. ako je bio u vodi bice CRVENE boje ako ne BELE! probajte da pipnete mokrim prstom i videcete. to isto ima i u mobilnom na procesoru. :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E da to sam bas video juce,mom drugu telefon je bio upao u more i otisao mu citac mem.kartice i bas sam juce to primetio. :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

moja je naljepnica crvena al nije upado u vodu (valjda) a normalno radi.. jedino da je neko nije diro mokrom rukom

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

bez obzira sto je ova tema jako stara i cisto sumnjam da ce ko ponovo citati (a i da bilo koga zanima), ali i ja sam imao iskustva sa vodom (wc soljom) i odmah sam video, tj ne odmah nego kad sam dosao sebi, da je crven papiric.
SE k800i +1gb +mps60 :-)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

nikolabj, i kod mene na mom w800i je crvena a kupio sam nov fon to je verovatno od vlage posto sam bio na skijanju ali ko zna....interesantna je tema ali nema sta o njoj da se toliko pise...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

I meni je ta nalepnica bila crvena na K750 iako mi nikad nije upao u vodu (cudo s obzirom sta mu se sve izdesavalo :lol: ),a bila mu je crvena upravo zbog vlage jer sam se cesto tusirao s njim,pustim muziku i uzivam! :D :wink:

Odgovori