pomoc pri kupovini Z530

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
kompletlepinja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 22:39

pomoc pri kupovini Z530

Post od kompletlepinja »

Da li mozete da mi malo pomognete pri izboru telefnoa treba mi neki sa mp3 malo vise memorije i lepom rezolucijom ekrana cena do 160 evra .razmisljao sam o z530 da li sam u pravu 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

mislis na w300? To je u sustini z530 sa walkman softverom i boljim sluskama, mislim, ali nemoj me drzati za rec da se uz njega cak dobija i 256mb kartica. E sad taj fon kosta 160e, ali sluske ti kostaju oko 30e a bome isto toliko i kartica tako da ti je ipak bolje uzeti w300.
5130+Koss the plug....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Da, Z530 i W300 su isti telefoni samo imaju male razlike u softveru i uz w300 se dobija kartica od 256mb i mnogo bolje in-ear sluske dok sa z530 se dobija 64mb kartica (sto znaci da u startu zahteva kupovinu druge ako telefon treba da sluzi za slusanje muzike) i neke krdzave sluske (koje isto zahtevaju ili kupovinu drugih (tj. takvih kao sto se dobijaju uz w300) ili pravljenje 3.5mm jack-a i nabosti neke dobre sluske na to).

Moj predlog, posto su telefoni isti (tj. sta god da kupish isti telefon dobijesh, samo sto na w300 pishe walkman na masci a na z530 ne), ja ti predlazem w300 jer onda ne treba da mislish o drugim sluskama a i 256mb ti je sasvim dovoljno za pocetak (a i za kasnije, zavisi koliko si zahtevan).

Tako da, uzmesh w300 i ne razmisljash vishe ni o cemu.

POz

P.S. W300 a ni z530 ne mogu da se pohvale dobrim ekranom (samo da znash). Ali nemas drugi telefon koji isto toliko dobro peva a ima i dobar ekran da kosta ~160evra. Tako da... Zrtvuj ili ekran ili kvalitet zvuka (ali ja i dalje predlazem da uzmesh lepo w300, iako mu display nije sjajan, ali peva kao lud!, i onako necesh da gledash u display dok slusash ziku :))

kompletlepinja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 22:39

xxx

Post od kompletlepinja »

P.S. W300 a ni z530 ne mogu da se pohvale dobrim ekranom (samo da znash). Ali nemas drugi telefon koji isto toliko dobro peva a ima i dobar ekran da kosta ~160evra. Tako da... Zrtvuj ili ekran ili kvalitet zvuka (ali ja i dalje predlazem da uzmesh lepo w300, iako mu display nije sjajan, ali peva kao lud!, i onako necesh da gledash u display dok slusash ziku :))[/quote]

ne treba mi neki ekstra displej i neka kamera zato mi se i ovaj telefon svidja i zato sto je 160 evra :roll: ali mozete li da mi kazete neshto vise o ovom telefonu w300i onako ima li gresaka u softveru i tako te sitnice ?

Odgovori