Vredi li kupovati S700???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Vredi li kupovati S700???
Zapao mi je ovaj tel za oko kada sam bio kod druga.Koliko sam viteo ima veliki odlican displej i veoma dobru kameru.Jos sam video da ima slot za karticu . Jedino sto me zanima kakv mu je mp3 na sluskama u odnosu na k750 .Ako imate nesto da kezete , kazite jer planiram da ga kupim jer nije toliko skup a ima odlicne karakteristike .Ako imate neki drugi tel na umu racite ali taj fon bi trebao da ima odlican veliki displej.
PoZZ
PoZZ
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Mislim stvarno. Njegova kamera je jedna od najboljih na mobilnima, samo sto treba znati fotografisati sa njime. kamera ima spot merenje svetla, pa vam mozda zbog toga ne izgledaju dobro jer to meri svetlo sa samo jedne tacke, npr. ako ta centralna tacka gleda u svetlo sve ce bit zatamnjeno. naravno ovo se moze promenuti u podesavanjma, sad ne znam kako se zove ali nesto kao "light mettering".
Imao sam ovaj fon. Odlican je, jest da je malo velikikad se otvori, ali sve ostalo je extra. ne verujem da K750 bolji od njega, inace mu nebi cena bila takva kakva jeste.
Mob. je odlican, neces se pokajati ako ga uzmes.
P.S.
Kvalitet mp3-a je odlican, imao sam prilike da slusam w550, i meni se ne svidja na njemu, po meni je bolji kvalitet na s700
Imao sam ovaj fon. Odlican je, jest da je malo velikikad se otvori, ali sve ostalo je extra. ne verujem da K750 bolji od njega, inace mu nebi cena bila takva kakva jeste.
Mob. je odlican, neces se pokajati ako ga uzmes.
P.S.
Kvalitet mp3-a je odlican, imao sam prilike da slusam w550, i meni se ne svidja na njemu, po meni je bolji kvalitet na s700
Ako ti je bitan veliki displej,kod SE ces ga naci samo kod P serije,ali moj favorit je M600 - 2.6 inch,UIQ Symbian fon,sjajan mp3,touch screen,samo sto nema kameru i kosta "samo" 350 evra...
Da,zaboravih,veliki displej ima i w950,tj. identican onom na m600,a solidni su i w900,w850,pa cak i k800 ima 2.0 inch,sto nije lose.Ali nijedan od njih nije povoljan kao s700!
Da,zaboravih,veliki displej ima i w950,tj. identican onom na m600,a solidni su i w900,w850,pa cak i k800 ima 2.0 inch,sto nije lose.Ali nijedan od njih nije povoljan kao s700!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
S700 ima kvalitetno kuciste i cela zavrsna obrada mu je odlicno odradjena. Zato cena veoma sporo pada.slavisaj napisao:ne verujem da K750 bolji od njega, inace mu nebi cena bila takva kakva jeste.
Sto se tice funkcija, k750 je mnogo bolji od S700. S700 podrzava memorijske kartice, ali to su MS Duo ciji je kapacitet ide do samo 128MB, za razliku od k750 cije MS Duo Pro kartice idu i do 4GB.
Kamera je mnogo bolja na k750 (2Mpix prema 1,3Mpix), besmisleno je i porediti. I zvuk je bolji na K750. Hardwerski k750 je neuporedivo jaci (novija generacija mobilnih telefona). Dimenzije k750 telefona su neuporedivo manje, telefon je laksi... (a zamisli tek kad se S700 odvrne)
Kupovina K750 je logicnije resenje ako biras izmedju ova dva modela, osim ako ti jedino izgled i display igraju ulogu u izboru. S700 je ipak model proslosti
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
S700i je odlican telefon, veoma je kvalitetno odradjen a ekran je neuporedivo bolji od onoga na k750i 320x240 naspram 176x220, za mene je to jedan od nejbolje odradjenih telefona za te pare moje licno misljenje prije bih ga uzeo nego k750i
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
Hvala momci na savetima ali ja planiram da uzmem tel polovan od nekih 140-150 eura a znam da ima i s700 i k750 za te pare tako da cu jos da vidim ja mislim da je izrada kod s700 mnogo bolja neko kod k750 i da s700 nema joystik koji redovno crkava a to oko displeja mislim da je mnogo bolji kod s700 i naravno da je ovaj tel star ali je veoma kvalitetan koliko ja znam.neka neko napise jos nesto sto zna iz iskustva
PoZZ
E da zaboravio sam da pomenem u dilemu mi je usao i 6630 koji je veoma dobar i sibian samo me buni kakav je mp3 a za ostalo znam da je prvoklasno.
PoZZ
PoZZ
E da zaboravio sam da pomenem u dilemu mi je usao i 6630 koji je veoma dobar i sibian samo me buni kakav je mp3 a za ostalo znam da je prvoklasno.
PoZZ
frostysrb, jos ako nabavis ad-15 i prikacis obicne sluske, zvuk je sasvim dobar ...... naravno, SE je tu ipak u prednosti... sto se tice s700, svaki put kada ga vidim pozelim da i ja imam jedan .... jeste da je star, ali je jako lep i displej je ogroman ..... mada mi neke stvari smetaju, kao sto je to sto video ne moze u fullscreen-u ...
pilgrim, lako je savetovati coveka da uzme te modele koje si ti naveo, ako hoce ogroman displej, ali nije to bilo pitanje... pogotovo ako uzmes u obzir cenu...
pozdrav...
pilgrim, lako je savetovati coveka da uzme te modele koje si ti naveo, ako hoce ogroman displej, ali nije to bilo pitanje... pogotovo ako uzmes u obzir cenu...
pozdrav...