6630 vs P900

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Masterokrata, ja sam ga koristio i za navigaciju preko bare...ubacio neke mape uzasnih velicina i rezolucija i posle zumirao po potrebi i fontel je slusao kao komp :roll:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

I ljudi sta mi preporucujete da radim?

Imam odlicnu ponudu za P900 (soft 910).

Menjati ili ne, pitnaje je sad?
iPhone 3G[s] 16GB

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

nikoola, pa ja bih menjala...P900(P910), ima neke prednosti (npr. veći ekran) nad N6630, ali takođe su mu neke stvari i lošije (npr. kamera)...Sve zavisi da li ti UIQ treba, da li te smara touch screen ili ti je to super...Sve što za nekog može da bude prednost za nekog drugog je mana...Meni je recimo P900 (P910) super...što zbog touch screena, UIQ-a, velikog ekrana...Ja bih ga svakako uzela kad bih menjala moj N70... :roll: :wink: Svakako je promena i interesantno je imati i to iskustvo.... 8) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

Ninolina, TC me veoma privlaci, obozavam Symbian, pa bih da isprobam i UIQ, a kamera mi nije toliko bitna, zbog digitalca, mada njega ne nosim stalno.

A velicina P900 mi nije problem jer nije nesto mnogo veci od 6630, a i ide zima pa dzepova ima puno...
Poslednja izmena od nikoola u Sub, 04. Nov 2006. 19:18, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E pa onda, nikoola, samo napred...menjaj...mislim da je P900 (P910) najbolji izbor... :D :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mislim da je vreme da to učiniš. prećićeš na novi način korišćenja fona.meni je samo krivo što nigde nisam našao onu motorolu a1010 ali šta da se radi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

hagor
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Sep 2006. 16:51

Post od hagor »

nije ti moj predlog da ga menjas, onaj tac screen ce ti u pocetku biti zanimljiv, ali posle imas muku da rodis s njim, ja sam napravio takvu gresku, menjao sam N70 za P910i i mnogo sam se pokajao, posle sam P910i jedva zamenio za Pocket PC, ali eto malera, Pocket PC se mnogo tesko prodaje, pa sam se njega jedva ratosiljao i u zamenu uzeo 6680 i playstation 2, a sad neznam sta cu sa PS2 neam pojma ni kome da ga prodam nit sta, pa sad prvo jurim da zamenim 6680 za N70 i da se skrasim sa njim dok ne izadje u prodaju N95, a sonny, pa i nega bih da zamenim jer sam u menjuvremenu ostao bez drugog fona(3250 koju sam prodao za dobru lovu) tako da se jos ne mogu povratim od tog ogromnog gubitka, i sve u svemu samo sam izgubio pare, zato ti je moj predlog da kupis N70 ubacis memorisku od 1Gb, i nabacis mu crnu masku i budes heppy sa njim jos nekoliko meseci dok ne izadje N95, e a pose deri kozu na siljak da skupis lovu za N95, osim ako nemas tatu kao ja koji ce sve to da finansira :D

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

hagor, a odakle mislis da bih dao toliko para za N95. Nikad ne bih dao preko 250e za telefon (mada nikad ne reci nikad, ali to je to).

Ako ti je to razlog da ne uzmem P900, onda je to meni nedovljno.

Hvala u svakom slucaju.
iPhone 3G[s] 16GB

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

nikoola, ja sam imao i 6630 a i imam (jos uvek) p900 sa sw-om od p910i.....
stvarno je P900 super telefon, UIQ je extra, dobro je optimizovan, iako ima sporiji procesor od vecine novijih S60 telefona, dosta je brzi zbog dobre optimizacije celog sistema....
TS je cool stvar, imao sam stvarno veliku zelju da ga isprobam.... ali posle odredjenog vremena, pocelo je da mi smeta sto za svaki program koji hocu da koristim, moram da koristim olovcicu....i obe ruke!
znaci, telefon po meni nema mane sem toga sto moras obe ruke da koristis u radu sa njim i olovcicu za sve (osim za kucanje poruka, pozivanje nekog broja jer za to sluzi tastatura).... ako ti ne smeta ovo sto sam ja naveo kao "manu" telefona, uzimaj, ja ga u svakom slucaju preporucujem!!!!!
pozdrav

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

mali offtopic: hagor koliko tražiš za taj ps2??
back to D topic
sir oliver je rekao sve!mana stvarno malo ima
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

jedina mana je neprakticna qwerty koja je meni pukla sama od sebe posle odredjenog vremena (P910) inace fontel nema mana i ne bih ga menjao ni dan danas da nije bilo toga...VeNoM, cini mi se da mozes naci ps2 slide edition ona mala nova verzija skoro novu i u full'u za budjavih 150jura
sorry za off :wink:

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nikoola »

fain2daniel, pa ta qwerty mi se uopste ne svidja, zbog toga i necu da izmem P910 (cuo sam da je to problem sa svima).
iPhone 3G[s] 16GB

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

e sada pazi u vezi te tastature
meni je super i mnogo je dobra i korisna i ne puca mi tako lako. možda sam ja ubo premiju od tastature pa je tako ali mnogo je cimam i nemam nikakvih problema
naravno 910 je u pitanju

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja imam p910 josh malo pa godinu dana i qwerty je u odlichnom stanju i ne pokazuje nikakve znake pucanja ili bilo kakvog oshtecenja.dodushe zaista ne pishem poruke mnogo,s obzirom da mi je minut razgovora sa bilo kim u zemlji ista cena kao i poruka,pa bash i nema svrhe kuckati.ali shto jes',jes' :wink: posle nekog vremena smori ta upotreba sa dve ruke.evo ja planiram da iz tog razloga uskoro trampim p910 i k750 za neki treo 650,ili k-jam ili neki od onih qtek-ovih candybar fonova sa wm2005

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ako je neko raspoložen da mi pomogne, i ja sam veoma raspoložen da se malo smorim od upotrebe dve ruke. To bi za mene bilo novo iskustvo, i ako iko ima neki u dobrom stanju, ja sam raspoložen da to testiram, a za godinu dana ću napisati i recenziju, i utiske o korišćenju. :lol: :lol: :lol:

Misiiiim stvarno! Ovde ima postova za sve pare koje ćeš dati na ove telefone. Nije problem u lovi, jer ni jedan ni drugi ne koštaju previše. Problem je koji ćeš probati, jer dok se ti smoriš od upotrebe i rešiš da zameniš, i jedan i drugi će već uveliko biti istorija. Ako imaš dobru ponudu za p900/910 uzmi njega, ili ga ponudi nekome (npr. meni) jer se jako teško nalazi u dobrom stanju, a 6630 je sigurica (manja egzotika) i u ponudi polovnih će ga malo duže biti.

Live, or let others to live!!!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

evo imam ja p910 koji je u odlichnom stanju,osim shto je malo izlizan po coshkovima od noshenja u dzepu :D ali geografija nam je problematichna stavka,inache bih ti rado pomogao :lol:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

araphel, i ja sam bacio oko vec odavno na taj treo 650 a pogotovo me ovaj 700 mami sa wm05 platformom....jamy prava poslastica 8)
ps: ja sam pisao mali milion sms'a sa tom qwerty tast. na p910 tako da...mozda je i dotrajala :disgust:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

verovatno je to u pitanju ja i kad sam pisao uglavnom sam koristio olovchicu.shto se trea tiche,ja ga merkam vec neko vreme ali nikako da se reshim,jer je ovde bash olidno skup!a sad sam bacio oko na ove i-mate iliti qtek-ove sa wm2005 ali u candybar formatu,neznam im nazive ali mnogo su dobri pa mozda i skroz odustanem od te qwerty varijante.zaista jako slabo piskaram sms u zadnje vreme

ej,ajde da ovde postavim,sorry za off:

ako neko moze da mi shibne full vrziju handy day 2oo4 ili 2005 naravno ne trial na mail,bio bih zahvalan,poshto mi se raspao cd sa programima za p910 koji sam letos pazario u BG,pa tako da sad nemam vishe nishta! Ne mogu da verujem!

Izmenila Ninolina:: Razlog: ako nešto još želiš da dodaš u post, koristi opciju izmeni...nemoj pisati postove jedan za drugim...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

moje misljenje je da se ova dva telefona nemogu poredit a ako bas tako hoces, moja preporuka ti je p900/910 jedina mana je ta da je p900 malo zastarjela verzija samo ako njega uzmes zaboravi na kameru, ona je tu bila tada samo radi dizanja cjene a sad vidim da je pravo opala i vrjedi tih para
..sto se tice kucista, zaboravi na ispadanje, naravno moze da se desi da mu nista nefali ako padne al velika je mogucnost da se sav razleti, kad budes kupovo cini mi se da je neko vec spomeno, pazi kako je kuciste ocuvano i dobro pazi koliko je displej ocuvan jel to nije mob bas za neko "drndanje" ..nije istina da se mora kucat sa obe ruke, malo jest velik al ima i "obicnih" telefona koi su doasta veci od njega
..po meni p900 je ok fon

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nikako ne bih prelazio sa jednog telefona koji je vec zastareo na drugi jos stariji,vec pao u zaborav,koji nema kome dalje da se proda,veci,tezi,neprakticniji za rukovanje...6630 ima kupca i moze se prodati vrlo lako i treba gledati da se kupi nesto novije,naprednije...(pre godinu dana sam imao istu nedoumicu,probao sam oba telefona,odlucio se za 6630 i nisam se pokajao a sad nikad ne bih isao nazad)
LG G2 Black,16GB

Odgovori