Ma da telenor je bar za sada krenuo bas kako treba,polako ali dobro i sigurno.Pre jedno mesec dana su me zvali iz telenora kao njihovog korisnika i jedno sat vremena me ljubazno pitali sta mi je dobro,sta mi smeta,sta mislim da mi ne dostaje i tako ta pitanja.I kada sam pre neki dana cuo za ovu akciju,bas sam pomislio da ustvari ne zovu bezveze nego da vide sta njihove korisnike zanima.A jedan od glavnih nedostataka sam naveo sto su moji prijatelji koji su bili na nekadasnjem mobtelu presli na telekom i mislim da je to u stvari glavni problem,kako ih vratiti!E sa ovim mislim da definitivno krecu u povratak svojih nekadasnjh korisnika.Valjda je bolje uzeti sony ericsson k800i

za 10.000din nego motorolu v3 :uhuh:za iste pare,da ne pominjem brdo drugih modela.Onda takodje mi gledamo,dobro n73 za 16.000din,a u prodavnici 375e,ali i nije bas tako,ovo 375e je za neku skidanu n73 sa bog zna koje mreze,na ulazim u to da je i ona ok.,ali ova n73 sto se dobije za 16.000 din u stavri kosta manje vise kao n73 u npr.mobisu 573e i kao svuda u svetu, zato sto je full,original mob,e to je povezano sa temom svaki stoti mobilni u Srbiji legalan.
Za mdenic85,pazi mi smo ovde navikli na pre-paid nesrecnim slucajem zato sto su nas proteklih godina krali kako je ko stigao,to nigde u svetu nije praksa i pri-paid je tamo namenjen manje-vise za decu koja ne znaju da kontrolisu svoj racun,a za svakog malo starijeg je post-paid.Ne kazem da malo treba uvesti i neku novinu i u pre-paid,ali definitivno u svakoj mrezi ces dobiti mnogo vise ako si post nego pri paid korisnik,mislim jeftinije je.ps.od pre neka tri meseca sam na paketu junior i drugi broj na paketu biznis 300+ kod telenora i veruj mi ne kradu ni dinar