Da li je nekako moguce da se u podforumu SonyEricsson otvori neka lepljiva tema nesto gde ce se sva pitanja o k750i postavljati i dobijati odgovori,jer svaki dan se pojavljuje neka tema o k750i njegovim problemima i pitanjima.Em sto je problem sto se pojavljuju teme sa istim pitanjima,a mnogo njih mrzi da pogledaju 3 stranice i da vide da ima taj odgovor.Evo mogu ja da napravim neku temu u koju cu postaviti pitanja i odgovore.
Pozdrav
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Vec se pisalo o ovome na 47. strani ove teme, imas malo i na 89-oj i na dnu 93. strane... To sam uspeo da pronadjem, sigurno ima na jos nekim stranama pa ti koristi opciju trazi ili prelistaj celu temu jos jednom
Nisi razumeo zato sto te zeki! Hoce da kaze da kad nece da pogledaju trecu stranu nekog treda o K750,onda nece pogledati ni 89-u ili 93-cu stranu"all in one"treda o K750 i zato je mozda i bolje da moderatori rade svoj posao i prebacuju postove u vec postojece teme ako na njih postoji odgovor nego jedna ogromna tema!!
Pozdrav
Hehe, hteo sam da ti kazem na sta bi sve licilo kada bi se sva pitanja, vezana za k750, smestila u jednu temu. Ipak razlicite teme daju neku preglednost...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.