ps:neznam sto ste odmah zakljucali onaj moj post u vezi zujanja
n70
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
n70
i jos jedno pitanje skorz je lose urdena ova images i video gallery prikazuje sve i video i slike a ne kao u predhodnika gdje si mogao da stavis sve u zasebne foldere,ima li neki alternativni program??i koji je program dobar da stavi password na odredeni folder i da nemoze otvoriti ko god zeli? 

- Lomnica_city
 - Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
 - :: Alcatel Idol Ultra
 - :: Nokia N82

- Ninolina
 - Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
 - :: Galaxy Note 9 White
 - :: Galaxy Watch Active2

aldenh, pa zaključamo temu onda kad nema više šta da se piše u vezi s tim...a tema o N70, kao što kaže i Lomnica_city, ima koliko god hoćeš... 
 ... prelistaj ih malo...mnogo zanimljivih postova i informacija ćeš tamo naći... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						aldenh, ne znam koliko je tvoje znanje o S60 telefonia, ali trebalo bi da znaš da 6630 i N70 dele 95% programa, pa je to dovoljan razlog da pogledaš ovu temu koja se nalazi na istoj strani na koju si i ti ovu postavio.
I jedna konstruktivna kritika. Ti to nisi čitao, ali mi se ovde ubismo pričajući o malo boljoj organizaciji foruma, i lakšem pretraživanju, a ti ovakvim pitanjem ni malo ne pomažeš tome. Tvoje pitanje i naslov imaju isto onoliko veze koliko bi imalo kada bi ne forumu posvećenom kolima postavio naslov teme "Audi 80", zato što ti je u tom autu crko kas. Ljudi razmišljajte o tome šta pitate, i šta je problem, pa to malo probajte da prepričate kroz naslov.

I jedna konstruktivna kritika. Ti to nisi čitao, ali mi se ovde ubismo pričajući o malo boljoj organizaciji foruma, i lakšem pretraživanju, a ti ovakvim pitanjem ni malo ne pomažeš tome. Tvoje pitanje i naslov imaju isto onoliko veze koliko bi imalo kada bi ne forumu posvećenom kolima postavio naslov teme "Audi 80", zato što ti je u tom autu crko kas. Ljudi razmišljajte o tome šta pitate, i šta je problem, pa to malo probajte da prepričate kroz naslov.
- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

...i ovde nastupa kraj priče i LOCK!
aldenh, čini mi se da si zaboravio da pročitaš pravila foruma, pa uradi to dok još nije kasno...

aldenh, čini mi se da si zaboravio da pročitaš pravila foruma, pa uradi to dok još nije kasno...
● PRAVILA FORUMA ●