znam i vec sam procitao temu u vezi povezivanja mob sa racunarom bilo koje vrste e sad.. ja imam sljedeci problem
imam w550 i kad ga spoim na bilo koi uredjaj (infra red, blootot, kabal) dole u desnom cosku kod sata izbaci mi (kao i kad povezujem druge mob) kao mobitel na kojem blinka zuta ko strelica i kad ona pozeleni znaci da je mob povezan eh sad.. kod svih telefona kad strelica pozeleni, kad udjem u folder "my phones" stoi mi slika modela kojeg sam povezo, dvokliknem na nju i otvori mi "phone memory" a kad povezem svoj w550 na tom mjestu mi stoi zuti upitnik i stoi mi "Not Connected"
sa svim mogucim drajverima sam pokuso i sa svim mogucim uredjaima za pozivanje al jednostavno, nemogu nista prebacit na fon ili uc u fon memory..
imam predosjecaj kao da ima neka sifra na mob pa da nemogu uc kao ono kad zabranite da neko vidi vas mob kad ukljucite bluetooth al normalno saljem i primam sa drugih mobitela, i sa infra red i sa bluetooth.. trenutno rjesenje mi je da na drugi mob prebacim sta hocu sa racunara pa onda sa tog mob na svoj w550
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Probaj ovako:
1) Prikljucis fon na komp
2) Konektujes se na internet i ostavis ga aktiviranim
3) Odes u "Control Panel" >> "Add hardware"
4) Kliknes na "next" pa onda "Yes,I have already connected the hardware"
5) Komp ce onda naci sve hardware-e koji su instalirani na komp,a ti na tom spisku nadjes tvoj fon (trebalo bi da stoji pored ikonice "zutog znaka pitanja",al nece ti pisati W550 nego npr. W_WHCM ili tako nesto,naci ces ga valjda)
6) Kad nadjes na listi tvoj fon kliknes na njega pa onda "next" i reci ce ti da drajveri nisu instalirani
7) Zatim kliknes na "Finish" i komp ce te automatski pitati dali hoce da ti kom automatski skine drajverezto potvrdis i onda bi trebalo da ti komp prepozna fon!
Vredi pokusati,uspelo mi je dosta puta na SE fonovima,ako se ne snadjes pitaj slobodno pa cemo videti!
1) Prikljucis fon na komp
2) Konektujes se na internet i ostavis ga aktiviranim
3) Odes u "Control Panel" >> "Add hardware"
4) Kliknes na "next" pa onda "Yes,I have already connected the hardware"
5) Komp ce onda naci sve hardware-e koji su instalirani na komp,a ti na tom spisku nadjes tvoj fon (trebalo bi da stoji pored ikonice "zutog znaka pitanja",al nece ti pisati W550 nego npr. W_WHCM ili tako nesto,naci ces ga valjda)
6) Kad nadjes na listi tvoj fon kliknes na njega pa onda "next" i reci ce ti da drajveri nisu instalirani
7) Zatim kliknes na "Finish" i komp ce te automatski pitati dali hoce da ti kom automatski skine drajverezto potvrdis i onda bi trebalo da ti komp prepozna fon!
Vredi pokusati,uspelo mi je dosta puta na SE fonovima,ako se ne snadjes pitaj slobodno pa cemo videti!

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
mmmmmmmmmmmmmm,fala na objasnjenju, ti si objasino instalaciju hrdvera koi su prikljuceni na komp i instalaciju koja se radi preko control panela al.. sve je meni super instalirano, i kop mi prijavljuje da je prikljucen W550 kad ga spoim sa racunarom al nemogu uc u fon memori, kao da je nesto blokirano, zasticeno il sta vec, nema sanse ..