"Power Car" program...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

"Power Car" program...

Post od mkvb »

Da li neko zna mozda kako mogu da uradim backup podataka koje sam uneo u ovaj program? Planiram da formatiram telefon i karticu ali imam dosta podataka koje ne zelim da izgubim, jel postoji neki nacin da ih sacuvam?

Thanks, pozdrav :) ;)
HOX Titanium gray

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

mkvb, u principu, trebalo bi da bude dovoljno da sačuvaš folder u kome se nalazi Power Car i posle formata vratiš folder u C ili E:\System\Apps, reinstaliraš program i trebalo bi da "pokupi" stara podešavanja. Proveri samo da li postoji još nešto od fajlova što asocira na Power Car, znači ako je program na E, pogledaj da li postoji neki folder i u C:\System\Apps ili neki PowerCar.ini ili slično u C:\System. Eto, kopaj... :wink:

furija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 17:48
Kontakt:

Post od furija »

slazem se ,file koji cuva podatke je PowerCar.db i kod mene se nalazi u E:\System\Apps\PowerCar|PowerCar.db ili na c: .Zavisi gde si instalirao program :)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

OK, thankx, probacu, problem mi pravi FEx, ne prikazuje foldere sa kartice kako treba, i bas brlja, ali samo kada radim sa karticom, dok Profi Explorer radi kako treba ali sam navikao na FEx, ne pomaze ni reinstalacija pa rekoh da ga formatiram, vreme mu je :wink:
Pozdrav
HOX Titanium gray

Odgovori