pomoc za nokia 6111

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Vesna
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 03. Nov 2006. 19:34

Post od Vesna »

Izgleda da samo ja imam N6111, nema nikoga da malo pocaskamo o ovom modelu.
Pozdrav svima sto su mi gore pisali ! 8)
P.S. jos nisam odnela telefon na servis...

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Vesna, pa izgleda da je tako. Ja sam se razmisljao da supruzi kupim ovu Nokijicu, al se ona evo jos premislja. :wacko: Obavezno odnesi telefon u servis. Moguce da nije nista strasno! U svakom slucaju ces razresiti misteriju, i znaces na cemu si u pogledu moba. :wink: Pozdrav!

Vesna
Novajlija
Novajlija

Post od Vesna »

ixtis, mozda da ti je supruga u pravu sto se predomislila, nisam ni ja bas zadovoljna. Ja i suprug smo u isto vreme porucili iz Beograda, on je Sony Ericsson w610i, i za plus 20 eura je dobio mnogo toga bolje nego ja.
Ali j... .. ! Ja priznajem samo Nokiu,a i pala sam na spoljasni izgled telefona, sto je meni kao zensko mnogo znacilo, a sad shvatam da i nije tako bitno. Ali nema veze, kad ga vidim kako je sladak sve zaboravim. Cak i na ovo dugme, sto kad ga se setim auhhhhh :x ..........

Pozdrav supruzi

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Vesna, i ja sam se mnogo ložio na izgled ovog modela iako nisam ničija "supruga" :lol: (imam jednu doduše). Još si ti možda i super prošla kakve su sve greške masovno prijavljivane, a najbolja je ona da kad kucaš, recimo 063123...on te kako kucneš "0" odmah baca na internet :shock: Šta reći, jeste lep ali sve ostalo, "siroma"... Popravi, prodaj i juri n6131, to je 8) :D
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

Vlada Zem napisao:... Popravi, prodaj i juri n6131, to je 8) :D
pozdrav
Pa i na N6131 se nesto ljudi zale! Kao grebe se lako ekran, skida se ona srebrna boja, baterija 1dan ...! Izgleda da je dosta "nežan" telefon, i da bas mora da se vodi racuna pri rukovanju. Ja bih ipak, neznijem polu,preporucio n7370!

Vesna
Novajlija
Novajlija

Post od Vesna »

Jaoj sto ste me bas utesili ! Svidja mi se kako izgleda i to ti je, necu drugi. Ali videcu... Pa sta, mozda i taj drugi ima fabricku manu, treba imati srecu da ti se pogodi dobra serija.
Ma da sam ga ja kupila ovde u Skoplju, znam sta bi radila, ali sad sam nemocna. Ne bih volela da maltretiram i sebe i druge.
Nisam ni znala da moze da ima vakvih gresaka kod telefona. Pa nije igracka !!! Nije ni jeftina stvar da bi se tako cesto javljale anomalije u proizvodstvu. A sta da kaze neko sto je kupio mobitel sa manom od 400/500eura ? Ili se to ne desava kod tih modela?
To je sve moguce kod serije sto su za nase trziste. Neka proda neko takav telefon recimo u Londonu ili slicno. Pa da vidimo dali ne vracaju pare ili ne menjaju za drugi. Ne samo da ce da ga zamene, vec mozda i bolji model dobijes za iste pare kao "excuse" za to sto su probali da ti podvale.
:x :x :x
Bas sam se zeznula, ali sta cu..?

Pozdrav svima

P.S. Izvinite za greske u padezima ! :wink:

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ixtis »

Vesna napisao:... A sta da kaze neko sto je kupio mobitel sa manom od 400/500eura?... To je sve moguce kod serije sto su za nase trziste.
Ma nisu uopste u pitanju modeli namenjeni nasem trzistu, vec fonovi skidani sa raznih mreza (95%), pa onda dekodirani i pusteni kod nas u prodaji!
A sto se tice modela od 400-500€, desavaju se i kod njih greske, i to ne retko. Sta da se radi, svi mi placamo cenu masovne proizvodnje ...!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Vesna napisao:Jaoj sto ste me bas utesili !
ok, u pravu si, ukus je ukus :oops: , samo da znaš, te "greške" nisu prijavljivane sa našeg (jugo-istočnog) tržišta već baš baš iz šire okoline tog tvog Londona! Vidiš i sama da ovde baš i nema korisnika 6111, tako, odradi servis i javi šta je bilo ;)
ps, žalbe na trajanje baterije 6131 su se ustalile na 2 dana, 1 dan traje novim vlasnicima koji ga "čvrkaju" nonstop, ekran jeste diskutabilan, posebno posle opširnog prevedenog testa ovde na MS :ohmy:
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mislim da ce ti prijati zamena 6111 za 6131 koji je po meni mnogo bolji od ovog prvog :oops:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Vesna
Novajlija
Novajlija

Post od Vesna »

Ne mogu da odnesem telefon na servis, jer rade do 16h, a i ja isto !!! :shock: Moracu da posaljem nekog drugog :unsure: :dry:

Odgovori