Do koje ce cijene najnize ici N70 ?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Do koje ce cijene najnize ici N70 ?

Post od napster »

Vidim da polako pada cijena ove n70 pa me zanima sto mislite do koje ce cijene najnize ici ovo posto sam planirao da je pazarim... :roll:

Izmenio:gameforce:razlog:neprecizan naslov

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa to zavisi mozda padne cena jedno 20e,mozda 30e,a posle skoci.A mozda padne 10e i ostane tako 2 meseca ,jedino da neko pogleda u pasulj :lol:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

N70

Post od napster »

Pa ne znam sad pred novu godinu bi trebalo da padne cijena jos vise sto mislite? :)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje poruke o 100 karaktera.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pred Novu Godinu? Pa nije ti ovo zapad? :(
Katolici to imaju za svoj Božić, a mi posle nove godine. Svakom za njegov Božić idu popusti. Ali ne zato što su prodavci velikodušni (i u tome ih i razumem) nego zato što se ljudi toliko nakupuju pred Novu godinu (sindrom siromaštva), da je to jedini način da tokom celog januara, nekoga uopšte namame u svoje prodavnice. :wink:

Znam, ti si pitao za koliko će da pojeftini, ali pošto na to pitanje teško da neko može da
ti da odgovor, ja ti kažem kada će da pojeftini :wink:
Mada proveri!

:)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mora da pojeftini jer zastareva i trenutno joj dosta mogu ubiti cenu ove N73 iz Telenora (a kako kopiraju jedni druge,mozda ih ponudi i MTS) pa mora da padne do nove godine,a koliko... reci cu ti posle slave kad ocistimo plecku od mesa pa da pogledam! :P :lol:
Pozdrav 8)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

hmm... iskreno tesko je da telefon tog kalibra padne. Pogledaj samo sta se desilo sa NOKIA 6630. Ja sam je kupio za 200 EUR prosle godine (doduse kupio od frenda koji radi s telefonima pa ima neke fone, po nizim cijenama) ali tad je kostao oko 250 EUR, a sad kosta 185 EUR. Tesko da ce i ta N70 da padne nize od nekih 50-ak EUR-a ali kroz koju godinu.
S druge strane, u pravu si sto se tice da ce da dodje N73, ali ko ce sad toliko kod nas da kupuje taj telefon, da bi ovome pala cijena. Pa samo pogledaj ljude na ulici, vecina tesko da ima tel s kamerom a kamoli nesto vise :disgust: No nikad se ne zna... Ali za mjesec ili dva mozda bi mogla pasti za 10-ak EUR ne vise :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

zavodnick napisao:.....Pa samo pogledaj ljude na ulici, vecina tesko da ima tel s kamerom a kamoli nesto vise :disgust:.....
Jesi siguran u ovo? OK činjenica je da moja tetka i keva imaju 3310 i M35, ali već ćale ima k700i. Znaš koliko sam likova, i riba, pa čak i pandura video sa 6630 recimo? Ima čak i 2 klipa na tu temu :D :D :D Pre dve godine je i meni Nokijina ideja da telefone sa ekranom u boji spuste u narod tj. učine ih lako dostupnim izgledala neverovatno. Bio sam i ja takav pesimista, ali stanje se promenilo.

A ljudi su se poprilično naložili na N73 (s razlogom), jer je konačno Nokia sustigla SE po pitanju kamere, a ko je još i ljubitelj Symbiana, tu je onda sve jasno.

A za ostalo si u pravu :)

;)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

zavodnick, nemoj porediti sad 6630 i prosle god. vise je nema u ponudi i zato je ta cena,tako ce biti i sa N70 kad joj dodje vreme,6630 je neprevazidjen telefon tako da ... noviji modeli nude malo sarenila i plastike vise a ostalo po pitanju kvaliteta je 6630 neprevazidjen.
Izuzetak je N73 koji ce nadam se postici isti uspeh.
A tacnu cenu ti niko ne moze prognozirati,svako se snalazi i nabavlja kako gde stigne,i da nabave sve radnje po istoj ceni opet ce neko hteti da se ugradi 10e a neko 100e .... :disgust: mada ako sacekas jos malo mozda 6 meseci pasce dobro cena a tek za 1god. mozda se ne isplati sad kupovati :D ko zna.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

6630 app, izvini moze li samo jedna opaska na tvoju primjedbu. Slazem se da sam mozda uporedio cijene ove i prosle godine, ali iskreno pogledaj neke telefone takvog tipa pa ces da vidis koliko se cijena spusta? Pogledaj telefon 6600 prije recimo 2 godine... Drzala je cijenu sve dok nije dosla NOKIA 6630, pa usudim se i reci, cak nesto duze! Imao sam namjeru samo da momku kazem za koliko bi para mogla "pasti" ta NOKIA.
S druge strane u postpunosti se s tobom slazem da ne treba sad da se kupuje mob takve vrste :) jer mu jos cijena stvarno nije konfigurisana, a iskreno o tome telefonu i nemas bas pretjerano puno govora, pa mozda kad se malo strasti smire i kad se otprilike pocne uvelike pricati o tome telu onda da se kupi, a sad jedino neko da kupi ko ce da je samo FURA kroz grad! :lol:
gargi, i naravno u pravu si ticanja ko kakav telefon ima... mladji svijet ce da kupi telefon s kamerom ili neko ko se osjeca mladje, barem u dusi! Moj stari ima Samsung E 760, ali ne bi mu palo na pamet da mijenja tamo neki Siemens koji je star bio 5 godina samo da mu se taj tel nije pokvario... uzivajte :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Znaci srecna slava ko slavi Djurdjicu ,a za temu ovako uvek ima variranja oko nove godine ali onda se ustali jer stize gomila novih koji daju isto ili slicno za malo (vise ,manje ) para.
Po meni ovaj model kao i 6630 nemoze da padne ispod 170-180 eura :roll:
Ali se nadam da ce bas zbog ponuda Telenora N73 da padne brzo na 245eura 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Hvala,hvala,ajd na torte zemo,a i devojka je napravila 12 vrsta kolaca,a tek prase... :D
Pasce cena svakako,mada mislim da zavodnick preteruje,za par godina nece pasti 50 eura,nego ce pasti na nekih 200-tinak eura do proleca i zadrzati se tu jos malo dok potpuno ne prestane proizvodnja (znaci predvidjam joj jos godinu dana zivota otprilike)!!
Pozdrav 8)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

taman toliko da mogu da ga prodam za neke pristojne pare i uzmem n95 poshto sam doluchila da n73 netju uzimati jer ne nudi nishta revolucionarno u odnosu na n70 8) Predpostavljam da ce mu se na prolece cena kretati oko 220 evra novom a da ce se polovni prodavati za 200-190-180 evra ili manje zavisno od starosti. . .Nece mu strmoglavo padati cena,to je sigurno,modelu n73 bi daleko vishe trebalo da padne cena.
kroko035 napisao:Znaci srecna slava ko slavi Djurdjicu ,a za temu ovako uvek ima variranja oko nove godine ali onda se ustali jer stize gomila novih koji daju isto ili slicno za malo (vise ,manje ) para.
Po meni ovaj model kao i 6630 nemoze da padne ispod 170-180 eura :roll:
Ali se nadam da ce bas zbog ponuda Telenora N73 da padne brzo na 245eura 8)
ne verujem da ce bash tako brzo kako ti kazesh da padne na 245€ ,mozda ce na prolece koshtati oko 280-270 najvishe. . .Nema veze shto ih Telenor daje u paketu,taj paket nije za svakoga povonjan a i treba napomenuti da su ti telefoni zakljuchani samo na 62/63 mrezu

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ja sam od dvojice koji su uzeli taj telefon (jedan od njih je i user zoreli sa ovog foruma) da N73 NIJE zakljucana i da im rade i MTS i Telenor SIM kartice!
Pozdrav 8)

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:lol: Primecujem da ste malo skrenuli sa teme, radi se o N70 mada svi kao meracimo N73 a ko zna i N95 primecujem vec postaje cilj, a i treba postaviti visoke ciljeve u zivotu da bi kasnije izabrao realno! 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Odgovori