n-gage QD problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
HaSh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
Kontakt:

n-gage QD problem

Post od HaSh »

Imam pr0oblem, dakle, guma mi se skida, i da li moze da se zameni i koliko bi to otprilike kostalo?

i jos da vas pitam gde se moze kupiti cardreader i koliko otprilike kosta???

premestio:gameforce

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

HaSh, Card Reader imaš u gotovo svakoj prodavnici kompjutera i kompjuterske opreme...:lol: ...a cena, u zavisnosti od toga koliko različitih kartica čita, košta od 600-1200 dinara...i nije važno koji je proizvođač, i imaš čitače koji čitaju i 22 različite vrste kartica... :D ...ti su najskuplji i oni su oko 1200 dinara...Ja imam Card Reader proizvođača Hama i mene super služi...a čita 19 različitih kartica... :roll: :wink: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

HaSh, a za problem u vezi gume pogledaj temu sa linka, ima zanimljivih rešenja... :wink:
viewtopic.php?t=6570

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

imam isti taj Hama čitač kao i Ninolina, i takođe sam zadovoljan (služi mi i za fotoaparat), a cena mu je ispod 1000 din .... pored njega imam i 4in1 čitač u obliku flash diska koji nosim sa sobom jer se na komp kači kao i svaki flash disk, pa je zgodan za prebacivanje sa i na telefon ... košta oko 600 din...

pozdrav...

HaSh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 15:30
Kontakt:

Post od HaSh »

Miškoni napisao:HaSh, a za problem u vezi gume pogledaj temu sa linka, ima zanimljivih rešenja... :wink:
viewtopic.php?t=6570
Znam, Znam, hvala, sad sam promenio ovu jadnu gumu... :D

Hvala vam...

Odgovori