Zamena N6630

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Xeox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Nov 2006. 19:18

Zamena N6630

Post od Xeox »

1.Da li mi se isplati da zamenim 6630 za N70 uz malu doplatu (naravno moju)?
Kako se tel pokazao? :dry:
2.Koliko na nasem trzistu (neka srednja cena) kosta zamena flat kabla za N6630?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

1. Zamena se isplati...a N70 se extra pokazao... :wink: ...zavisi i kolika je ta tvoja doplata... :)
2. E, na ovo ne bih znala odgovor... :?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kao sto je Ninolina, rekla zavisi od doplate!? u svakom slucaju ako nije veliki kesh u pitanju menjaj bez razmisljanja jer je dosta bolji od 6630 :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Cena fleta nije velika,problem je u tome sto vecina servisera nece da ti proda samo flet,vec flet+ekran :disgust:
Ali trebalo bi da moze da se nadje i posebno. 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To je neko vec pitao u jednoj temi u delu Servisiranje,i dobio je odgovor da na njoj NE MOZE da se kupi i zameni samo flet jer je isti deo ekrana pa mora i ekran da se menja,sto izadje 60-ak eura pa i vise,znaci skupa rabota!
Pozdrav 8)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Re: Zamena N6630

Post od ixtis »

Xeox napisao: 2.Koliko na nasem trzistu (neka srednja cena) kosta zamena flat kabla za N6630?
Nije mi jasno kako na 6630 može da crkne flat kabl, ..al stvarno!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa iskreno ja nisam ni znao da postoji bilo kakav flet kabl, ali ako je to kablić koji povezuje ekran sa pločom ok, onda je logično. (možda sad pokazujem izvesno neznanje, ali ja mog 6680 nisam imao potrebe da otvaram, prodao sam ga posle skoro godinu dana sa jednom ogrebotinicom).

ixtis, kako to misliš: kako može da crkne? Pa sve može da crkne. Znam za promere: klin se klinom izbija, tj. kamera malo ne radi, pa kad se malo udari radi, pa kad se opet malo udari ne radi, i tako u krug. Samo je pitanje dokle. Verovatno je pri menjanju maske, ili nekom padu malo i on dokačen, iako su se 6630ice pokazale kao veoma izdržljive. Samo treba znati pogoditi ugao :D :D

Ali da ne razglabamo dalje: ako uspeš nekom da ga uvališ (da se ne lažemo, to danas svi rade - nije lepo ali je istina) i doplatiš oko 50€, to je isplativo. A za zamenu kabl/displaya ti je Lomnica_city odgovorio.

:)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Da li mi neko moze reci, kada je u pitanju zamena telefona u radnjama, dakle, staro za novo, koliko se okvirno ceni nokia 6630? Znaci, neki dijapazon me interesuje, napominjem da je u odlicnom stanju.
Hvala vam unapred i pozz! :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Oljica, hej, pa zar nisi rekla da ćeš da zadržiš 6630? :wink: ...... što se tiče tih "staro za novo" kombinacija, ne znam za telefone ali za kompjutere je to uvek bilo ekstremno nepovoljno, pa ne vidim zašto bi bilo mnogo drugačije kada su mobilni u pitanju...

pozdrav...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Moj drugar je uspeo da ga uvali liku koji drži radnju, pre dva meseca, za 150. Ne verujem da se nešto drastično menjalo, možda samo malo. Uostalom pitaj i nemoj da se zalećeš.

Stiglo vreme da se menja telefon, a? Jel za N73?

:D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Oljica,trenutno se u radnjama 6630 jako malo ceni,puno ih ima na trzistu pa im se moze,ali ako ti ga u radnji u zameni budu cenili 120-130 e treba da budes presrecna(jer moraju i oni da se ugrade pri prodaji polovnog telefona barem 20-30e)! ovo sve vazi samo za telefon koji je dobro ocuvan i sa njegovom standardnom opremom(tu pre svega mislim na 64mb karticu) :blinky:
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Oljica, ja kad sam pre 2 meseca pozvao nekoliko radnji i pitao koliko bi mi dali za 6630 star 2meseca oni kazu 90e,tako da sad sigurno ce da ti daju 80e.A ti cim kazes staro za novo on kaze koliko ti vredi telefon,a to koliko jos treba da doplatis za drugi fon to nije vazno(za njih).Tako da ako hoces da prodajes bolje daj oglas jer prodaji servisu se ne isplati :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Milan91, sada je nov(185) 6630 skuplji nego pre dva meseca(165),tako da je i cena polovnog ako ne ista onda cak i veća!
6630

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

radnjama koje rade zamenu,a vecina njih radi ovde u ns,taj polovan telefon je u stvari zarada!Znaci od svog telefona isplacuje dobavljaca,a od zamenjenog svoju zaradu!
D500&E71

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nervira me to sto oni hoce da zarade i na polovnom i na novom telefonu kada menjas kod njih.Polovni se krece na oglas 140 eura a u prodavnicama nisam ni pokusavao da ga nudim(ne verujem da bi dali vise od 110-120)
LG G2 Black,16GB

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

b_udder napisao:Oljica, hej, pa zar nisi rekla da ćeš da zadržiš 6630? :wink: ...... što se tiče tih "staro za novo" kombinacija, ne znam za telefone ali za kompjutere je to uvek bilo ekstremno nepovoljno, pa ne vidim zašto bi bilo mnogo drugačije kada su mobilni u pitanju...
Jaooo, cuti b_udder, ne staj mi na muku :)
Ma jesam rekla da ga ne bih prodavala, ima sentimentalnu vrednost za mene ( ova recenica bi definitivno zvucala bolesno da nisam na ovom forumu :D ), ali nesto mi dunulo, tj. spoljasnji faktori, da ne kazem saveti uticu na mene, tipa: Prodaj, pa sta ces s tim mobilnim, kad ga ne koristis itd.... :)
gargamel4 napisao:Stiglo vreme da se menja telefon, a? Jel za N73?
Ma kakvi, neprekidno se odusevljavam sa e70, nego mi jaca polovina konstantno preti da ce ga preuzeti, pa sam pomislila da se na vreme obezbedim sa novim telefonom, dok god 6630 vredi menjati :)
Teska srca sam se odlucila za prodaju, ali me b_udder sad potsetio na ono sto pokusavam da potisnem :D

Hvala vam svima na informacijama, ocekivala sam nesto slicno, ali zaista mi je mucenje da dajem oglase, pa da me zove milion njih, pa da idem da se nalazim s njima itd... Nemam vremena za to....ali izgleda da je to jedini izlaz, ako hocu da izvucem iole realnu cenu...
A najjaca fora je sto sam htela da ovog puta uzmem obican non symbian fon, cisto promene radi :oops:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

AnGeL oF LoVe, to ti postoji samo u Srbiji,svi oni lepo zive jer nam deru kozu sa ledja,ali neka deru,pa pobogu ovce i postoje da bi se sisale :cry:
D500&E71

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

AnGeL oF LoVe napisao:Nervira me to sto oni hoce da zarade i na polovnom i na novom telefonu kada menjas kod njih.Polovni se krece na oglas 140 eura a u prodavnicama nisam ni pokusavao da ga nudim(ne verujem da bi dali vise od 110-120)
Ovo vazi i za lokija!!
Nemojte da ste tako naivni!!Kao prvo,NARAVNO da toga ima i preko grane,jeste culi nekad za izraz REFURBISHED!?Kako li dolaze proizvodjaci do tih silnih uredjaja za preradu,a?
Jel znate da u Svajcarskoj auto koji nema neku vrednost (ajd da lupim recimo Golf II) mora da se odveze na otpad i jos da im se PLATI za to!!
Sad bas i nije takav slucaj kod 6630,ali shvatili ste valjda poentu,a ako niste ona je... NIKO NE PLACA RADNJU I RADNIKE/SERVISERE DA BI VAMA CINILI USLUGE!!!
Znaci vi ako mislite da odete u radnju i neko vam da 130 eura za pola godine staru 6630 recimo,pa on posle da proda to za iste/slicne pare,od toga nema nista,zato se oni zovu prodavci jer prodaju da ZARADE a ne da cine vama usluge da se VI ne bi cimali oko prodaje preko oglasa!!
Pozdrav 8)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Lomnica_city, nisam ja protiv njih,to sam i rekao u onom postu o ovcama,to mi je sasvim normalna stvar! Ono za Svajcarsku,recimo da je to ovako,ako ti dodjes na taj otpad da uzmes tu golf 3 ,od otpada je dobijas za sitnu kintu i sa punim(1/1) rezervoarom! Ma trgovina je cudo :D !!!!
D500&E71

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

U svakom slucaju N70 je nesto bolji telefon,ali i sporiji,isplati se zamijeniti ali ako doplata nije prevelika(relativna stvar) :D

Odgovori