slab zvuk na k800

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
milorad28
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 22. Nov 2006. 09:07

slab zvuk na k800

Post od milorad28 »

imam genericku verziju softvera R1CB001 i kada ubacim neki mp3 na najace krci zvucnik a one njegove se cuju normalno pomoc zasto

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

problem je u bit rate'u...mora da ti bude 128kbps nikako ispod(pozeljno je jos vislji) jer se smanjenjem istog gubi na kvalitetu pesme :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Jacina zvuka je i ovako i onako relativno slaba,SE-ova politika odvajanja "WALKMAN" fonova od "CyberShot"-a,znaci "Walkman"-muzika,"CyberShot"-slikanje! :smutny:
Naravno ovo sto je fain2daniel rekao je tacno,mislim da je najbolje imati pesme sa 128kbps,jer sa manje kpbs pocinje krcanje (distorzija) zvucnika,a sa vise kpbs raste velicina fajla (pesme) a kvalitet muzike se ne menja nista drasticno,nijanse su u pitanju! :wink:

milorad28
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 22. Nov 2006. 09:07

Post od milorad28 »

ubacio sam isti deo pesme koji sam pre smanjio bit rate i krcalo je samo sada u originalu sa 320 bit rate i ne krci nista akada sam pre nosio u sevis oni kazu da je otisao buzer :o zana li neko sta je to i dali je moguce da je to crklo kada sada pesma se cuje dobro a kada pustim radio na externi zvucnik svira odlicno bez krcanja

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

milorad28, nije nista otislo ocigledno jer ti sve radi sooper i bez krcanja jel? tako da opushteno 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

kada je na maksimumu onda krchi,a jedan kruzic manje,odnosno nivo(kruzic se smanji)fino se cuje,kada se uljuci stereo widening zvuk nije kvalitetan
nokia c7

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ukratko, na svim SE telefonima, manje-vise, krci kad se pojaca do kraja, ako neke melodije ne krce kad se skroz pojacaju one su u principu na neki nacin tise, da, kad se ukljuci na stereo prosireno tad dolazi do nekog izdvajanja nekih zvukova, tacnije, ti zvukovi se kao pojacaju pa se dobija jako los zvuk.. . .

Odgovori