slab zvuk na k800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
slab zvuk na k800
imam genericku verziju softvera R1CB001 i kada ubacim neki mp3 na najace krci zvucnik a one njegove se cuju normalno pomoc zasto
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Jacina zvuka je i ovako i onako relativno slaba,SE-ova politika odvajanja "WALKMAN" fonova od "CyberShot"-a,znaci "Walkman"-muzika,"CyberShot"-slikanje!
Naravno ovo sto je fain2daniel rekao je tacno,mislim da je najbolje imati pesme sa 128kbps,jer sa manje kpbs pocinje krcanje (distorzija) zvucnika,a sa vise kpbs raste velicina fajla (pesme) a kvalitet muzike se ne menja nista drasticno,nijanse su u pitanju!

Naravno ovo sto je fain2daniel rekao je tacno,mislim da je najbolje imati pesme sa 128kbps,jer sa manje kpbs pocinje krcanje (distorzija) zvucnika,a sa vise kpbs raste velicina fajla (pesme) a kvalitet muzike se ne menja nista drasticno,nijanse su u pitanju!

ubacio sam isti deo pesme koji sam pre smanjio bit rate i krcalo je samo sada u originalu sa 320 bit rate i ne krci nista akada sam pre nosio u sevis oni kazu da je otisao buzer
zana li neko sta je to i dali je moguce da je to crklo kada sada pesma se cuje dobro a kada pustim radio na externi zvucnik svira odlicno bez krcanja

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
ukratko, na svim SE telefonima, manje-vise, krci kad se pojaca do kraja, ako neke melodije ne krce kad se skroz pojacaju one su u principu na neki nacin tise, da, kad se ukljuci na stereo prosireno tad dolazi do nekog izdvajanja nekih zvukova, tacnije, ti zvukovi se kao pojacaju pa se dobija jako los zvuk.. . .