filmovi na k800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
filmovi na k800
kako staviti filmove na mob. tj koji je najbolji program za pretvaranje i gdje ga skiniti? imam neki prog ali na mob video usporava maksimalno. ako stavim slabiju rezoluciju pojavljuju se kockice. unaprijed hvala!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
pa to i jest fazon, nadji neki kompromis gdje ce bit zadovoljavajuci kvalitet a da ne trza, imas raznih konvertora klipova al u biti ti je do telefona, nemozes stavit preveliku rezoluciju a ako se nevaram trebas da stavis maksimalno recimo na 320 x 240 a da ti "bit rate" bude izmedji 120 i 140, sad neznam imal to na tvom konvertoru al nije samo bit rezolucije nego i kolicina slika u sekundi. . .
e hvala bogu sensei a ja se ubio trazeci taj m3 a znam da sam negde bio procitao na komentarima da ima podrsku za te titlove i podesavanja za se telefone.
samo sto program ne funkcionise bar ne kod mene. Kada ga instaliram i pokrenem kaze mi da treba da se slozim sa nekim Nero AAC codecom koji je automatski downloadovan i instaliran i da kliknem OK.Ja kliknem OK i pojavimi se novi prozor koji nema niceg na sebi pa cak ni dugmad minimize maximize i close kao svaki drugi prozor i dalje od toga ne mogu vec moram da ubijem proces u task menagery.Da li je to samo problem kod mene ili....???(instaliran mi je DOTNet Framework 2.0)
samo sto program ne funkcionise bar ne kod mene. Kada ga instaliram i pokrenem kaze mi da treba da se slozim sa nekim Nero AAC codecom koji je automatski downloadovan i instaliran i da kliknem OK.Ja kliknem OK i pojavimi se novi prozor koji nema niceg na sebi pa cak ni dugmad minimize maximize i close kao svaki drugi prozor i dalje od toga ne mogu vec moram da ubijem proces u task menagery.Da li je to samo problem kod mene ili....???(instaliran mi je DOTNet Framework 2.0)
- _______________
Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove zaredom.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
dmihalj ima nedje da se skine posebno taj nero codec pa se samo ubaci u bin folder u programu, ja sam to skinuo samo sa prvom verzijom programa a za svaku sledecu samo sam kopirao te nero exe. fajlove u bin folder. Ako niko ne zna link za njih javi mi se na pp pa cu ti ih poslati na mejl.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
dmihalj, taj kodek sluzi za kovertovanje audio formata u aac,mozes ga skinuti sa nero sajta preko nero programa,ili jednostavno u opciji sound u m3 converteru umesto aac formata izaberi mp3 i neces imati problem sa aac kodekom....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
ZzHn, skoro sigurno nemas instaliran net framework u windows-u a bez njega program ne moze da radi, znaci neophodan ti je windows xp plus net framework, najbolje sto novija verzija ja imam 2.0 i radi odlicno!
Provjeri u add/remove programs da li imas nf, ako ga nema mozes ga skinuti sa microsoft-ovog sajta ili naci na nekom cd-u digital ili mikro casopisa.
pozz
Provjeri u add/remove programs da li imas nf, ako ga nema mozes ga skinuti sa microsoft-ovog sajta ili naci na nekom cd-u digital ili mikro casopisa.
pozz
aha.... znaci u tome je problem...ok, skinucu i to...a zanima me kako izgledaju filmovi na recimo k750i? jel se moze gledat,sjecka li? jeli cista slika itd...? gledao sam na nokiji 6681 i n70 koje sam imao do nedavno ali preko smart movie-a, super je,ali je na tim nokijama veci ekran,pa me zato zanima kako je na SE telefonima ... 

.
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Slika je iznenadjujuce dobra i moze da se gleda bez problema ako se izuzme to sto je displej stvarno manji. Ako pravis film preko m3-a nece biti ni seckanja ni kockica, a preporucujem ti da koristis media player za gledanje filmova jer samo iz njega mozes da gledas u fullscreen-u kao i da premotavas film.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Sensei, svi toliko hvalite taj m3 program...gde mogu da ga skinem?hocu da probam da vidim dali je bas kako se prica
nisam neki movie on phone zagrizenik ali probao sam par puta preko im too 3gp konvertera i video nije bio bas lep za gledanje...

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ja sa probao sa m3 i sa nekoliko i se desavalo da zvuk ide normalno,a video zastaje pa nastavlja,sa nokijinim multimedia playerom moze 320*240 i 352*288 ali samo u 3gp,mp4 se cuje samo zvuk na fonu,dok na kompu ide i video normalno,sad cu probam neki novi,nije video u qcif rezoluciji toliko los na mom k800,dok sam imao k750 nije bas izgledalo dobro.
Jedva mi je proradio m3,cackao sam ga ,nemam pojma kako mi je uspelo,iznerviram se kad prebacim fajl na fon od 15 mb,a on izgleda ocajno i secka,jedni kazu ovaj je njabolji,drugi hvale neki drugi ,meni samo treba da konvertujem neki film ili epizodu neke serije u mp4 320*240,jer mp4 i 3gp su nebo i zemlja.
Jedva mi je proradio m3,cackao sam ga ,nemam pojma kako mi je uspelo,iznerviram se kad prebacim fajl na fon od 15 mb,a on izgleda ocajno i secka,jedni kazu ovaj je njabolji,drugi hvale neki drugi ,meni samo treba da konvertujem neki film ili epizodu neke serije u mp4 320*240,jer mp4 i 3gp su nebo i zemlja.
- _______________
Izmenio akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.
- Sensei
- Mobil manijak
- Kontakt:
Maksimalna rezolucija videa koja moze da su pusti na k750 je 176x144, znaci 320x240 ne vrijedi ni prebacivati na fon jer nece moci da ga pusti.
llulle, ja sam bas puno spotova, filmova i epizoda(najcesce south parka) prebacivao na moj w800 i nikad i ni na jednom videu pravljenom sa m3 nije mi doslo do sjeckanja ili neceg slicnog.
llulle, ja sam bas puno spotova, filmova i epizoda(najcesce south parka) prebacivao na moj w800 i nikad i ni na jednom videu pravljenom sa m3 nije mi doslo do sjeckanja ili neceg slicnog.