da je sa novijim firmvareom otklonjena greska i sada sa prekidom na crvenu slusalicu moze da se zatvori aktivni program ko nije znao evo
 da je sa novijim firmvareom otklonjena greska i sada sa prekidom na crvenu slusalicu moze da se zatvori aktivni program ko nije znao evo   

Da izvinite to vazi samo za N70

Jager napisao:Sava Savanović, pa vidi, ni na v9 symbianu voice com. funkcionise dosta traljavo sa kontaktima koje imas upisane srpskim pravopisom... sto je i normalno, jeliVerujem da bi savrseno radilo da imam kojekakve Dzonove i Smitove
Ovako, skroz mi je debilno izgovoriti necije ime na "kvarnom" engleskom, kako bi telefon skontao sta mislim
a kada izgovoris na srpskom, on to skonta totalno pogresno

Ne znam, sad bas razmisljam dok pisem poruku ... a da imam srpski jezik u telefonu??? Kako bi se ONDA ponasalo?? Ajde vlasnici 9.1 telefona sa srpskim ... testirajte!

) Ukucas njegovo ime u phone i izgovoris na najcistijem srpskom, telefon zove.
 ) Ukucas njegovo ime u phone i izgovoris na najcistijem srpskom, telefon zove. 

Radi se na nokii n70.Kad se kuca poruka i npr.treba vise uzvicnika da se otkuca,pritisnes prvo * i otvoris insert symbol,namestis na npr. uzvicnik i pritisnes broj 5 onoliko puta koliko hoces uzvicnik i na kraju select i tako ide dosta brze
 Radi se na nokii n70.Kad se kuca poruka i npr.treba vise uzvicnika da se otkuca,pritisnes prvo * i otvoris insert symbol,namestis na npr. uzvicnik i pritisnes broj 5 onoliko puta koliko hoces uzvicnik i na kraju select i tako ide dosta brze  .Dosta je ovako lakse kada treba da se otkuca vise tacaka.....
 .Dosta je ovako lakse kada treba da se otkuca vise tacaka..... 
link viewtopic.php?t=6028&postdays=0&postorder=asc&start=0 pazljivije citajteKoren napisao:Kada se pri kucanju poruka pritisne * (za simbole) do zeljenog simbola mozete da se krecete sa tasterima 2,4,6,8 a na 5 se potvrdjuje izbor!
PozZ
 pozdrav....
 pozdrav....
 bela pa da potvrdjuje se izbor,ali kada kucas npr. na nokii 8310 kada pritisnes 5 on samo jednom kuca zeljeni simbol i automatski te vraca na poruku,a na n70 ako pritisnes 5 ne vraca te direktno u poruku tako da brzo mozes da pritisnes nekoliko puta zeljeni simbol (ako moras da otkucas vise znakova npr.!,dosta je brze),a tek kad pritisnes select on te vraca u poruku,to nisu dve iste stvari
 bela pa da potvrdjuje se izbor,ali kada kucas npr. na nokii 8310 kada pritisnes 5 on samo jednom kuca zeljeni simbol i automatski te vraca na poruku,a na n70 ako pritisnes 5 ne vraca te direktno u poruku tako da brzo mozes da pritisnes nekoliko puta zeljeni simbol (ako moras da otkucas vise znakova npr.!,dosta je brze),a tek kad pritisnes select on te vraca u poruku,to nisu dve iste stvari  .Za ovo sto je koren napisao sam znao davno jos dok sam imao 3310,a ovo je druga stvar na n70,probaj pa ces videti razliku
 .Za ovo sto je koren napisao sam znao davno jos dok sam imao 3310,a ovo je druga stvar na n70,probaj pa ces videti razliku