Pitanje je jasno, koji je najbolji od navedenih telefona? Prvo da kazem sta mi treba:
1. Symbian mi nije neophodan, ali mi takodje ni ne smeta, mada nije lose imati ga... Recimo da je mali plus za nokiu n73 zbog symbiana...
2. Sto veci i bolji displej, da bih mogao da gledam filmove u slobodno vreme ili dok putujem.
3. Sto bolji mp3 pleyer(mislim na zvuk zvucnika i na slusalice, ne na program...)
4. Ukoliko neki od ovih telefona ne moze da podrzi karticu od 1GB, ne dolazi u obzir

5. Kamera mi nije nesto odlucujuce, ali nije lose da se nadje za neke trenutke...
E sad najbolje je da uzmem W950... Da nema ove telenorove ponude, uzeo bih ga, ali posto su ovako ovi telefoni jeftiniji 300e , necu da trosim toliko para... Pro 400 paket mi nije problem, i ovako ga koristim...
Takodje me interesuje kako n73 radi sa karticom od 2GB? Cini mi se da je u nekoj temi Akki rekao da radi normalno, ali bolje da proverim jos jednom...
Edit:Ovo sam dodao nakon fain2danielovog posta...
Da li n73 ima losiji zvucnik od n73ME i kolika je dijagonala ekrana N73?
Pa to bi bilo to....
Pozdrav

Odkud znate da Alien, ima postpejd mozda uzme preko nekog to sam i ja mislio ulovim nekog ko ima postpejd pro400 i uzmem preko njega fon i gotovo
  Odkud znate da Alien, ima postpejd mozda uzme preko nekog to sam i ja mislio ulovim nekog ko ima postpejd pro400 i uzmem preko njega fon i gotovo   evo na 6630 staroj 4meseca skoro 5 imam samo 17min razgovora sto neko napravi za jedan dan
  evo na 6630 staroj 4meseca skoro 5 imam samo 17min razgovora sto neko napravi za jedan dan   sala
  sala 

Samo da mu se n73 ne svidi mnogo, mozda nece hteti da mi ga da...
  Samo da mu se n73 ne svidi mnogo, mozda nece hteti da mi ga da...