Da li neko cita komentare o nokiji N73

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Da li neko cita komentare o nokiji N73

Post od MilančeBGD »

Ja kad sam slucajno video krenuo sam da se kidam od smeha,Boze sta sve ima ali ovo moram da stavim kao najveci biser:
telefon imam vec 2 godine i malo je jak na zvuku i dobra je košuljica od kamere na socivu je staklo i to karlo zajs radi perfektno na suncu siu slike mrak a baterija je prica od 8 dana mi traje kad slušam mpg fajl može da zvuci sjajno kad slušaš domace melodije jer je pravljen za svirku i slikanje jer prikazuje dosta realno stanje kod profesionalne fotografije može da zumira i to je dobro za slikanje i može da služi kao walkman jer mu je memorija neopterecena sa 44 megaherca slobodne rum memorije a na particiji c uvek je slobodbo 20 megahz. jer su ga pravili za profesionalce pošto je maska od titanijuma i staklo je od brušenog safir pleksiglasa joje se stavlja na lir-džet prozore koji izdržavaju 12milibara atmosferu i dobija se krpica za brisanje od prašine koja je pravljena od specijalnog poliuretana da bi sjaj bio veci.N73 može da snima i na internu memoriju i a karticu a pojavio se i adapter za video kasete,spoji se DKU-2 kablom u adapter i snimaš na VHS kasete normalno. da , pre dve godine je ovaj telefon izašao u americi , nokiu su kupili amerikanci i naravno da prvo tamo izlaze novi modeli , gigahard se kaže u americkom slengu (naravno da mislim na gigabajte) , N73 je imao test oznaku "pro7-X" i bio je sa kamerom od 8 megapiksela sa nikon optikom , ali kad su ovi iz nikona videli da više nikad nece prodati nijedan digitalni foto aparat adustali su e tu je uskocio carl-cajs rumenige sa svojom optikom pa sad imamo 3.2 Mpx sa karl-cajs rumenige optikom , a za bateriju od 1600 Max to se zna odavno,cudi me da neznate,oznaka je BL-7C i traje 15 dana ali kad se sluša muzika 12 , toliko je jaka baterija daje jedan moj kolega kad mu je crkao akumulator na kolima prikljucio BL-7C i vozio se 20 kilometara do prve benziske pumpe. kažem za N73 I-Tunes verziju sa baterijom BL-7C to je baterija od 1600Max i traje 12 dana , a u ovu I-tunes verziju ubacili su procesor od 2.2 gigaharca da bi mogao da gura hard disk od 12 gigaharda i može da se gleda tv program na njega , ima tv modul od 45 ampera i može da se gleda kablovska preko njega ako ugradite wireless-gprs koji je oko 20 evra. baterija se mora obavezno formirati 3 x 15 sati , inace brzo strada i može oštetiti telefon , ja sam ovaj telefon kupio pre 2 godine u americi , odlican je i ima memorijsku karicu od 512 megaflipsa a sliko sam dosta sa njim po prirodu i slika je ostra i zvuk je dobar za zvono.Upravo izlazi test test N73 sa baterijom od 12 dana i karticom od 12 gigaharda , bolja je n73 itunes verzija , uz nju idu i 5.1 slušalice tako da pruža kompletan ugodaj ,zatim rezervna beterija BL-7C Black horse edition uz koju telefon radi neprekidno 12 dana uz intenzivno slušanje muzike. □ jova
da li ovaj zeza nekog ili je on toliko gloop
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Totalno je pukao onaj ko moze ovako nesto da napise.Priznajem da ima i nekih izraza koji mogu da zasmeju,ali svejedno,Jovi treba lakarska pomoc...
LG G2 Black,16GB

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ovaj se zezao garantovano . :D ako je ozbiljan bio dok je pisao onda nije za smejanje . strasno :blinky:

pa sad sam video , to je jova . vec sam mu bio odgovorio par puta . ne znam odakle mu takve informacije , jedino za tu bateriju kazem , mozda ako je i ima onda ok.mada , da je koristi kao akumulator , ne znam ko to moze da poveruje . :smutny:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

coveku je jednostavno dosadno. mada mogla bi da ga angazuje ekipa dzems bonda da im bude tehnicki savetnik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A N D R O I D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa doro mozda covek hoce da se ispuni malo i da zamisli takav idealan fon..

inace ne citam ih nesto poverljivi zbog cestih ovakvih gloooosti..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

miko
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 16:49
Kontakt:

Post od miko »

hahaha :lol: :lol: :lol:
Ma covjek se sigurno samo sprda sa nama, i to sto kazete "dosadno mu" hehe :roll: :lol:
posjetite moj forum o mobilnim telefonima i racunarima!!!
http://mobitech.999.org

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Nadam se da se zeza ali ako je on to ozbiljno mislio.............. :blinky: :o :shock: :wacko: :wacko:

U slucaju da je on to ozbiljno, mislim da bi mu trebala profesionalna pomoc :wacko: :o
and justice for all...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ljudi, zakupite salu i idite ne basket .... ili mali fudbal .... i onda nećete imati potrebu da komentarišete šta je neki Jova od 12 godina napisao "iz fore" :P :D ..... mislim, stvaaarno, kakva tema :shock:

pozdrav... 8)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

:blinky: :o :blinky: :o :o :blinky: :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
memorija neopterecena sa 44 megaherca slobodne rum memorije a na particiji c uvek je slobodbo 20 megahz. pa onda: megaflipsa..
to kar hajc rumenige (kako ga se vec pise.. ..
uz nju i idu 5.1 slušalice tako da pruža kompletan ugodaj
koliko ti prijatelju imas usiju????!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
toliko je jaka baterija daje jedan moj kolega kad mu je crkao akumulator na kolima prikljucio BL-7C i vozio se 20 kilometara do prve benziske pumpe.
- eh a ovo je vala istina, i ja sam se vozo sa svojom baterijom od w550, samo sto sam moro gurat auto
:lol: :lol: :lol:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ma kakav bre basket, ovakve teme otklone vise stresa nego ista drugo :lol: :D :D :lol: :D

Bar se nasmejem ko covek :D :lol:
and justice for all...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

hehhhheheeh dream weaver , nije lose za smanjivanje stresa :lol:

napalm , a jesi li mogao da slusas mp3 ujedno dok ti je w550 bio u haubi motora umesto akumulatora? da nije zbog toga mozda vise trosio ? heheheheheh .

ja sam se ranije bio zezao sa Jovom i rekao mu da ce taj N73 moci da koristi samo na Floridi jer samo tamo N73 radi i da nece moci da slika prirodu jer je americka priroda strasno ruzna i N73 ne moze to da slika . hehehehehe . 8)

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

prosto ne mogu da verujem kakav je debil ovaj jova,sad je poeo covek i tekstove da kopira lozi ljude itd....Podhitno odstranjivanje tog bolesnika!
E71 je moj trenutni izbor:)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mogao bi lock jer tema nema nikakvu poentu :disgust:
:dry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja sam samo postavio nisam mislio da ovoliko komentarisemo,moze lock :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Zaključana tema