problem sa w810i u vezi sa radijom
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
problem sa w810i u vezi sa radijom
Imam jedan problem u vezi sa radio aparatom na w810i. Naime kada slusam radio desava mi se da kada radim sa drugimm sadrzajima tokom slusanja istog npr igram igrice ili pisem poruke itd , desava mi se to da cujem cudan zvuk u slusalicam odnosno nekakvo cudno zujanje i to samo kada pritiskam tastere na mobilnom. Ako moze neko neka mi objasni da li je to problem sa softverom ili je to normalno.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Pazi nisam dobro razumeo ovo tvoje pitanje na , ali da ti pojasnim ja kad slusam radio i pri tome izadjem iz radia i radim sa drugim aplikacijama na mobilnom na primer krecem se po meniju ili bilo sta drugo sto ima veze sa pritiskanjem tastera cujem neprijatan zvuk koji se cuje kao nekakvo podmuklo zujanje i pitam da li je to normalno ili nije
- napalm death
- Mobil manijak
E to se na mom W550 ne desaje s toga mislim da je to nenormalno i za w810, to se desaje kad je ostecena zvucna karta, neznam kako bi je nazvo, pa prenosi zvuk el. spojeva na slusalice, bude ko pucketanje ili zujanje.. konkretno neznam sta bi moglo bit, nisam prije licno imao takav slucaj s toga, nadam se da ti nije hardverski kvar, jesil probao s drugim sluskama, da nije nesto do njih..
poz
poz
e brate kupio sam "nov" mobilni da bi se sa njim napatio do zla boga. Skupo sam ga platio u jednoj firmi koja se i ovde reklamira bas na ovom sajtu , da bi na kraju shvatio da su mi prodali telefon sa mreze t-mobil. I prvi problem koji sam imao je taj da mi se odmah softver pokvario jer ga dripci nisu dobro flesovali ili sta god su radili sa njim, i tada sam imao ovaj isti problem. Na kraju sam im morao odneti mobilni oni su ga popravili tj instalirali ponovo softver ali taman kad sam pomislio da je dosao kraj mojim mukama sa telefonom ja pustih radio i imai sta da cujem opet zuji i pisti, i evo sad se jedem sto sam pljuno pare a ne znam da li je to hardverski ili me opet zaj softver , ma bolje da sam uzeo neku nokiu pa da znam na ceme sam
- napalm death
- Mobil manijak