N73-K800-D900 Telenor
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert

U BG vecina uzimaju telefon u Merkatoru ili Super Veru,a za Telenor ne znam,to je stvarno bzvz i sta dodje 15.decembar i ti odes i oni kazu nema vise telefona dodjite za 10 dana i tako da te zezaju.Jbg sacekaj pa vidi ako ne vidi da dodjes u BG,znam da se ne isplati ali bolje odmah da dobijes fon nego da te oni setaju

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert

Ma opusteno
... Neki ne bi ni odgovorili... Sad razmisljam da batalim sve to sa ugovorom i sa n73, ako ce oni mene da zajebavaju( izvinite moderatori, ali morao sam...) onda cu i ja njih...
Kao sto sam na prvom postu napisao lepo uzmem w950 i bolji me uvo...
Sta mislite o tome?
Pozdrav...
Kao sto sam na prvom postu napisao lepo uzmem w950 i bolji me uvo...
Sta mislite o tome?
Pozdrav...
iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert

- Koren
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Alien, to je verovatno zato sto u Sapcu ima samo to jedno predstavnistvo pa sbog guzve zakazuju. Ovde (u BG-u) ih ima 6 pa zato ide malo brze i ne mora da se zakazuje nista. Ako dodjes ranije (oko 8, 9) velike su sanse da ces biti medju prvima i da ces brzo zavrsiti posao, ali ako dodjes oko 11 racunaj da ces ceo dan provesti tamo cekajuci! E sad i ovde su uveli neku vrstu zakazivanja, tj ako jedan dan dugo cekas i odustanes, ti mozes da im pridjes i da zatrazis da zakazes za sutra ili prekosutra jer "ne mozes da stignes drugacije zbog posla (fakulteta, skole itd)" pa ce ti oni izaci u susret i u tom zakazanom terminu ti ces imati prednost nad ostalima!
Ja kad sam uzimao (u Veru) imalo je oko 5-6 ljudi pre mene, devojka mi je zapisala ime, rekla mi da slobodno mogu da sednem u kafic i da popijem pice, izblejim malo, a da ce me ona zvati kad dodje moj red. Tom prilikom je takodje upisala da hocu n73 i rezervisala ga na moje ime!
PozZ
p.s. Nadam se da ova moja pisanija bar malo pomaze!

Ja kad sam uzimao (u Veru) imalo je oko 5-6 ljudi pre mene, devojka mi je zapisala ime, rekla mi da slobodno mogu da sednem u kafic i da popijem pice, izblejim malo, a da ce me ona zvati kad dodje moj red. Tom prilikom je takodje upisala da hocu n73 i rezervisala ga na moje ime!
PozZ
p.s. Nadam se da ova moja pisanija bar malo pomaze!
milan91, a sto nisi zadovoljan? Kako ti se cini kvakitet?
Koren, pomaze i te kako...
Ovde u Sapcu te rezervisu na jedan dan
Znaci rezervisu ti dan i tad dodjes... Ja sam jedanaesti na spisku koji se prijavio i zato mi rok za 11 ( sada 10) dana....
Toliko su kilavi da je to neverovatno...
Pa mogu bar deset paketa da urade za jedan dan a ne samo JEDAN...
Pozdrav...
Koren, pomaze i te kako...
Ovde u Sapcu te rezervisu na jedan dan
Toliko su kilavi da je to neverovatno...
Pozdrav...
iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert

Dexter, ko zna koja je,valjda dodje poslednja serija tamo gde najvise se kupuje(logicno) po forumima se neki zale,dal zezaju ne znam.Neki kazu n73 zakljucan ne mogu da ubace 064 karticu kaze nece da radi,neki kazu moze,onda ista prica sa D900.A ja koliko vidim na ovom forumu nikom nije zakljucan
Alien, telefon je ovako ok,dzojstik mi nekako izgleda sumljivo(ali valjda je dobar),ekran je odlican, pregledan,velik i to bas bas,sad oko programa i ostalih zezancija nisam imao priliku da vidim jer taj sto je uzeo i ne zna da mogu programi u taj fon,ovako je brz u radu,u galeriju ulazi brzo iako ima dosta slika,svidja mi se opcija za pregled slika mnogo je dobra kao kod 6630(i ostalih symbian) onaj menadzer slika samo je mnogo bolje odradjen.To su moji neki utisci za igranje od 10min,mozda kad bih se malo vise poigrao promenio bih misljenje.
Alien, telefon je ovako ok,dzojstik mi nekako izgleda sumljivo(ali valjda je dobar),ekran je odlican, pregledan,velik i to bas bas,sad oko programa i ostalih zezancija nisam imao priliku da vidim jer taj sto je uzeo i ne zna da mogu programi u taj fon,ovako je brz u radu,u galeriju ulazi brzo iako ima dosta slika,svidja mi se opcija za pregled slika mnogo je dobra kao kod 6630(i ostalih symbian) onaj menadzer slika samo je mnogo bolje odradjen.To su moji neki utisci za igranje od 10min,mozda kad bih se malo vise poigrao promenio bih misljenje.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Koren
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Alien, nadam se da ti nisi covek iz ove price!
Posto se primecuje nestasica N73 i po BG-u a i po Srbiji, mislim da je korisno da ovo napisem. Jedan moj komsija je otisao na sluzbeni put juce i u povratku je svratio u Sabac jer je znao da tamo ima Telenorovo predstavnistvo. Kada je pitao za N73 receno mu je da je ima desetak komada ali da su sve rezervisane!!! ALI
(uvek postoji neko ali
) Jedan od tih telefona se cuva za coveka koji treba da dodje u 17h. Pa ako se on ne pojavi, prodace mu taj telefon. Posto je bilo 16:45 on je odlucio da saceka i kada se vratio oko 17:20 pazario je N73!
A nas nesrecnik koji je imao zakazano u 17h je izvisio jer se nije ni pojavio...
Alien, opet kazem, nadam se da ovo nisi bio ti!
PozZ
Posto se primecuje nestasica N73 i po BG-u a i po Srbiji, mislim da je korisno da ovo napisem. Jedan moj komsija je otisao na sluzbeni put juce i u povratku je svratio u Sabac jer je znao da tamo ima Telenorovo predstavnistvo. Kada je pitao za N73 receno mu je da je ima desetak komada ali da su sve rezervisane!!! ALI
Alien, opet kazem, nadam se da ovo nisi bio ti!
PozZ
-
Dread Lord
- Novajlija

- Pridružio se: Čet, 07. Dec 2006. 20:42
- Kontakt: