Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Moze neko da mi kaze gde se na 6230 nalazi infrared, ne u opcijama nego bukvalno na telefonu, sa koje strane telefona? Ne mogu da ga nadjem, da li je to ovo plasticno u sastavu kamere???
Pa i pitanje je strava. MITA, jesi li nasao taj toliko skriveni IR?
Inace, bolje uzmi BT za vezu s kompom, mnogo je brzi i ne moras da pazis oces li da pomjeris tel. za 2 cm i prekines vezu...
Kako bre sa gornje strane, ma gore je samo dugme za paljenje, jer zna neko gde je tacno ic??? Moj drug ima 7250i pa sm probao da mu prebacim nesto preko ic-a i nece, probao sam sa svake strane fona i nista.
Da, majstori su da zakomplikuju jednostavno... I ja sam imao isti problem sa 3200... IC mu je isto sa desne strane ali je tako sakriven maskom da ga ne mozes lako videti...
U mnogim slucajevima jednostavno pomaze skidanje maske (i jedne i druge) pa lako mozes da vidis gde se nalaze one dve ic diode... Ili lagano okretanje telefona sa ukljucenim IC-om pored drugog uredjaja sa isto tako ukljucenim IC-om...
Desna strana , i ja sam imao problem sa 5100, ali uključi i okreći to je recept
jel zna neko gdje je ic na panasoniku x70, žali mi se kolega da ga ne može naći, pa da se ja napravim pametan, kao evo ga levatu, i to, pa ako neko zna nek javi : :!: :idea:
Jooj, ovo pitanje nisam ni opazio. Xe Xe Xe, slatko se nasmejah. A, ono, nije li uputstvo smišljeno kako bi se u njega progvirilo u momentima nedoumice???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.