Opera mini na Samsungu d600

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Mijat83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 01:26

Opera mini na Samsungu d600

Post od Mijat83 »

Kako da instaliram Operu na ovaj telefon? Skinuo sam dva fajla .jar i .jad i STA DALJE? Ako ima vec tema sa ovim sadrzajem izvinite ali me samo uputite na nju. Odgovore mozete slati na jatrokle@yahoo.com. Svima unapred hvala!

I jos nesto: Koja su podesavanja potrebna da bih se javljao na sluske kada su prikacene na fon? Meni samo prekine mjuzu ali ne mogu da se javim. Podeseno je na any key answer ali ne znam da li jos nesto treba???
  • ___________________________________________________________________
    spojio b_udder:: nemoj postovati odmah ispod svog posta, već koristi opciju "izmeni"

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

pa odeš na sajt operamini.com i skineš je pa je instaliraš! E sad što mene najviše buni je to što ova nova Final 3.0 verzija NE RADI na D600E na 065 mreži...nije fer... 2ojka i Beta su radile a ova jock.. non stop can't connect...
Jel ima neko rešenje? Podešavanje? Drugu verziju? :((

Mijat83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 01:26

Post od Mijat83 »

Ali gde da skinem verziju 2.0? Ni meni ne radi ova 3.0, prijavljuje neku gresku pri samom kraju :cry: Ako it imas 2.0 posalji mi na laden@ptt.yu Unapred hvala!

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Tako gluuupuu gresku pravimo u podesavanjima da ja nemam reci!

Udji u JAVA world ako imas Samsunga, idi na Options za OperuMini pa Network Settings i videces da nam tu nista nije podeseno! Samo podesi parametre sa OperaMini sajta (gprsinternet, mts user, 064 pass, i onaj DNS sa iskljucenim proxyjem i SVE RADI KAO SAT!) :lol: :lol:

P.S. Danas je izasla novija verzija nesto kao 3.01 ali oznaka je 3.0.6586 tako nesto! 8)

P.P.S. Koji protokol je bolji HTTP ili Socket? Posto meni radi sa oba pa cisto da znam šta je bolje da držim u settingsu ) Šta je socket uopšte?

Odgovori