Lomnica_city napisao: Alien,smanji malo dozivljaj covece,mozda je po reprodukciji muzike (da se ogranicimo SAMO na to) bolji od N70...
Miskoni, Akki, B_Udder,Game force ili Ninolina, molim vas izbrisite ovu temu polako prelazi u svadju, bolje da je ugasimo nego da se posvadjamo...
Sto se tice onog citata gore, to sto si rekao je smesno... W950 ima i 4gb, 320x240 rezoluciju, sa tuch screenom, qwerty tastaturu(virtuelnu, koja super radi ja je stalno koristim, okacio sam i screen shoot), bolji mp3player, brzi je u radu, kvalitetnije uradjen(izuzetak tastatura), nisam siguran, ali mislim da ima i bolju autonomiju, dok mu je ergonomija po mom misljenju savrsena...
A sto se tice ovoga iPod+n70 ili w950, ajde da kazemo da je nereseno, da se ne bi svadjali. Onaj ko hoce dosta memorije, kameru, dosta aplikacija, a pritom mu ne smeta da nosi dva uredjaja, treba da uzme iPod i n70. Medjutim, onaj kome trebaju tuch screen i all in one uredjaj(sto meni treba) on treba da se opredeli za w950. Mislim da je ovako realno, i da sta je bolje od toga zavisi od zahteva kupca. Mislim da se svi slazete, jer je zaista ovako, i da sada uzmu moderatori i lockuju ili obrisu temu, a da mi svi ostanemo dobri drugovi...
Sto se tice testa koji si spomenuo( mislim na Lomnicu_city )mozda je najbolje da ga nepravim. Sto se tice objektivnosti, nemam razloga da lazem, jer su oba uredjaja moja, tako da mi je svejedno koji je bolji... Evo u kratkim crtama prednosti jednog i drugog...
W950:
-boljii ekran
-all in one uredjaj
-bolji zvuk jer se dobijaju dosta bolje slusalice, inace zvuk je isti ako se uzmu iste slusalice i za jedan i za drugi
- Zaboravili smo da kazemo da ima zvucnik
- Manje podlezan grebanju(iPod se bas dosta grebe)
iPod:
-mnogo vise memorije
-jednostavnost rukovanja
-niza cena
-brzina rada
-bolji equalizer
Oba imaju po pet prednosti,zavisno od zahteva kupca, moze se odluciti koji je bolji. Ukoliko gledamo vecu grupu ljudi, recimo da je rezultat nereseno(kao i sto je ispalo na onom testu

), a zakljucak da su oba perfektna...
Pozdrav i Lock...