6230, skidanje maske?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
6230, skidanje maske?
Kupio sam Nokiu 6230 pre jedno 10 dana i kada sam hteo da stavim karticu jedva sam skinuo masku! Posle nisam ni pokusavao da je skidam, pre 2-3 dana sam ponovo pokusao da je skinem i nema sansi, gluplju masku nisam video u zivotu, mucim se vec 2-3 dana da je skinem i nece. Znam kako se skida ali kao da se zaglavila, jer se i kod vas tesko skida ili sam samo ja dobio budjavu masku!!! :evil:
Maska je takva sama po sebi, to pise i u testovima telefona na internetu. Cak je naglaseno da mu je to i jedna od glavnih mana. I ja sam je jedva skinuo prvi put kad sam ubacivao karticu, imao sam utisak da cu polomiti telefon. Mislim da postoji neka fora da se to lakse izvede jer je prodavac to ucinio nekoliko puta veoma lako kad sam isao da ga kupim. Cuo sam i da je tek celu masku veoma tesko skinuti, serviseri kazu da posle toga nema sanse da se ne vidi da je telefon otvaran. Znaci ako hoces da stavis u nekoj drugoj boji staru verovatno mozes da bacis. Osim toga i malog ekrana sve ostalo je vise nego super.
Postoje sitni trikovi pri skidanju maske skoro kod svakog modela. Za 6230 ih nazalost ne znam, ali recimo isti sam problem imao i ja na 3650... Nije htelo, pa nije - jedino je bilo moguce polomiti masku... Tek kada sam je nekako skinuo prvi put (ne znam ni sam kako), video sam u cemu je stos: prvo pritisnes masku gore na vrhu telefona (malo "dugmence") i malo je odvojis od ostatka uredjaja. Sledece je pritisnuti istovremeno noktima palca i kaziprsta jedne ruke "beli deo" telefona - na sredini - sa obe strane istovremeno, tik do spoja sa maskom (malo ispod) i... i voala, maska "slece" kao podmazana...
Bilo kako da se drugacije radi, pogotovo ako se pokusava silom resiti prolem, masku je mnogo lakse polomiti nego skinuti...
Bilo kako da se drugacije radi, pogotovo ako se pokusava silom resiti prolem, masku je mnogo lakse polomiti nego skinuti...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ja rasturih danas jednu 6230 očas posla, nije mi jasno što vam to predstavlja toliki problem...
Stisne se dugmence na poklopcu i gurne se suprotno od konektora, na gore, a i prednja maska se lako skida. 

● PRAVILA FORUMA ●
Ako si mislio na mmc kartice i njihovo menjanje, onda ovaj telefon definitivno nije za to... (ko cesto menja za njega je neki sa hot swap-om)....
U slucaju da mislis na dve sim kartice, e pa ni u tom slucaju 6230 nije dobra solucija!
U tom slucaju pored ovog telefona treba posedovati jos jedan!
U slucaju da mislis na dve sim kartice, e pa ni u tom slucaju 6230 nije dobra solucija!

Nokia E65 + Logitech BT Headset
Ma bilo je i telefona koji su kao podrzavali dve kartice u sebi, e sad kako je to radilo
:
: S obzirom da se sa razvojem tehnologije telefona za dve sim kartice nije nastavilo... verovatno tu nije nesto stimalo... Cini mi se da je postojala verzija Ericssona T20 za dve sim kartice....

Nokia E65 + Logitech BT Headset