Koji symbian phone do 250€!?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
igoork
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Nov 2006. 11:34

Koji symbian phone do 250€!?

Post od igoork »

Odlicio sam da predjem sa obicnog phona na symbian ali neznam koji!
Jako me nervira i to je ono sto ranije nisam presao na symbian je to sto su
oni uglavnom spori! E sad zanima me koji phone da uzmem u tom cenovnom rangu koji sam naveo?! Pretrazio sam forum i kao n70 ali
on ima jako salabu bateriju i da li neko moze da mi kaze koliko je brz!
(ili ako mislite da je neki symbian phone u tom cenovnom rangu bolji napisite)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Koliko znam baterija na n70 je sasvim ok, ne vazi za slabu. Procesor u njemu je na 220mhz ako ti ista znaci, i dobro je optimizovan-drugim recima veoma je brz!
U cenu ti se uklapa E50 koja nije losa, samo nisam chuo komentare vlasnika, na papiru bolje izgleda od n70.
Ako si za muziku onda 3250.
To je to. Imas i alternativnu varijantu da uzmes 6630 koji spada u brze telefone i uz njega gomilu opreme, tipa 1gb kartica, dobre sluske, mozda jacha baterija...
...shit happens... keep d smile!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

blade_bre, pa Green ima E50, i prezadovoljan je... A i ja sam pre za E50, kamera mi nije bitna, a i n70 svako ima, a to mi je glupo... Zato sam i uzeo w950, jer znam da on nikad nece postati bestseler, zbog cene koju ce drzati memorija( kao kod w900 )...

Pozdrav :wink:
iPhone + CX300

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Eto igoork pronadji Green-a i pitaj ga za E50. Koliko znam postoji i varijanta sa kamerom.... :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa, e50 i ima kameru... 1,3MP... Ali je losija od one na n70...

iPhone + CX300

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

glas za N70 do 250 a ispod moze E50 da prodje=slabija kamera,kvalitetnije kuciste varijantom
:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

MOj glas definitivno n70...jer sam imao priliku da ga koristim i odusevio me je svim funkcijama.... :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Kupi novu N70 ili mozda E50 a mozes i neki polovan symbian fon da pazaris. :D :wink: 8)
and justice for all...

igoork
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od igoork »

A sta mislite n70 ili 3250!
Jako mi se svidja ovaj 3250,sad sam ga tek video pa me zanima da li je dobar!?(da li je losiji od n70)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

igoork,
ma nema tu izbora...n70 je visa klasa od 3250,ali nije ni on losh...sve zavisi sta volis kod telegfona...ako volis muziku i i taj neki fancy izgled onda 3250...kamera,funkcije tj. sve ostalo ide u korist n 70....slobodno pogledaj neki sony e...mozda ti se svide a mogu da se uzmu za te pare
Blackberry 9700

igoork
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od igoork »

vidi ovako meni je bitnija muzika od kamere,a sto se tice softvera gledao sam po netu i ima dosta,
a za neko vreme ce se sigurno jos pojaviti tako da... Meni 3250 vise odgovara po karakteristikama
samo me zanima da li je neko imao neki problem sa njim ili tako neto,usvakom slucaju hvala na brzom odgovoru?!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Moja preporuka je cekati josh koji mesec i kupiti SE M600 :wink: . Bio je do pre nekoliko dana u nekoj prodavnici i za 267evra cini mi se.

Potrazi malo forum, ima bash jedna tema sa utiscima o M600, super telefon :wink: (a i ne samo telefon :D , mislim to je ono, kao sporedna funkcija :D :lol: ). Malo shale naravno... :)

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Dario, lep kaze...m600...igoork, al posto je ovo nokia forum mogu ti reci jedno iskustvo mog druga sa 3250...na kraju ga je jedva prodao za 150e...telefon je uzas...muzicki fon nije sigurno jer ti je zvuk isti kao i na n70 kao i uostalom na svim nokijama izuzev n73 i n91...onaj okretljivi deo moli boga da ti ne padne ili da si grub...moras ga milovati jer je mehanizam jako nepouzdan...
sledeca stvar walkman brand telefoni ga ubijaju za 60% bez preterivanja...na njoj ces pri promeni ekvilajzera cuti samo skriputanja i cviljenja...ekran mnogo losiji od n70 iako su tehnicki isti
po mom razmisljanju 3250 totalni promasaj..svaka cast za pokusaj ali ne vredi ni 100e
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Nene, nemoj M600 ako nemas bar 350e, jer ti treba i kartica (koja je minimum 50e 512), a jos ako hoces bolje sluske= +30e.
cisto da se zna

igoork
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od igoork »

blade_bre je upravu! Tu varijantu treba da zaboravim,a i svi ostali koji su u mojim "mukama"!
a sto se tice Jones-ovog odgovora ja sam svuda procitao da rotacioni mehanizam ako se o njemu vodi racuna nije los!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Jones, mislim, sad ga stvarno pretera! :P
Vrh, kako to misliš da je n70 viša klasa? .... i koje on funkcije ima, koje ovaj drugi nema? ....

....sa 3250 je problem količina raspoloživog softvera zbog verzije OS-a...

pozdrav...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

b_udder, je u pravu ali to je vec greska nokie i proizvodjaca jer je novi symbian totalno out za razliku kad se pojavila 6630 sa osmicom...meni se licno svideo 3250 ali je taj mehanizam sto nikako ne volim i dosta je komplikovan barem za mene(treba mi par okreta da bih slikao,zatim pozvao a nakon toga slusao muziku)...n70 je moj predlog zato sto je telefon gotovo bez mane...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@blade_bre: pa onda i sa N70 treba ~300evra. Sluske iz paketa su bedne i kod n70 i kod m600, kartica je i tamo i tamo mala. Dok qpish karticu, sluske.... isto se nakupi. Ja se ne bih ni na sekund dvoumio izmedju m600 i n70 iako treba malo vishe para za m600 :wink: . Bolje meni m600 sa memoriskom iz paketa nego n70 sa 512mb a i ne mora da qpi karticu odmah (ako je frka do para).

@igoork: ja preporucujem da cekash jer vreme=novac a m600 je pun pogodak.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Gresis Dario. N70 je 240e, a za jos 60 mozes dobiti karticu od 1gb i dobre sluke (bilo nokia ili ad-15 + neke sluske). A M600i je 300e, a samo kartica od 512MB je 55e! A gde su jos sluske... Znachi razlika bi bila (u danasnje vreme) bar 85e.

Naravno, bolja je varijanta uzeti SE, ali ako su pare problem...

Napomena: Jednostavnije je koristiti N70 (cisto da igoork ima to na umu...)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@blade_bre: pre par nedelja m600 je bio u jednoj prodavnici za 267evra (ocigledno je sada prodat), ali sigurno je na putu da pojeftini, verujem da ce se sigurno pojaviti u nekoj (ili istoj prodavnici ponovo) po slicnoj ceni. Pa to je 270evra i prezivish malo bez kartice (ili sacekash josh malo da nabavish m600 za koji evro manje), a i mozesh da qpish i 256mb ako ti je vec mnogo para da dash i ako mislish da ce ti biti dovoljno i to je to. Meni je i dalje bolje m600 + 256mb nego n70 + 1gb :wink: .

Plus, sto ako si od onih koji ne kupuje telefon svaki dan, pa kada vec daje tolike pare, moze da pljune josh 50evra i za karticu (a inace i ne mora da je kupi ako moze bez nje ili da moze i kasnije da je kupi.

Jeste, ne kazem, skuplje je, ali i vredi !

Odgovori