Traje par sati, ali retko ide preko 7-8... Punjenje se prekine kad se baterija napuni, posle toga bezveze stoji na punjaču...A kako za ove Ni-Mh/Cd se ne prekida punjenje nakon 2 sata...?
Nokia 6230-baterija
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
 - Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
 - :: Samsung S7
 - :: Huawei Y6

U prodavnici svašta kažu... Mada sam video u par prevedenih uputstava da piše:  "u slučaju Li-Ion baterija, puniti proizvoljno".

● PRAVILA FORUMA ●
						@MITA
Bio sam u slicnoj dilemi pre nekih dve do tri nedelje (Koji BT adapter uzeti, da li se razlikuju)... Ukratko ako te bas zanima do tancina koje su razlike pogledaj temu koju sam postavio u MobilniSvet caffe (Najbolji BT adapter), a ako ti i to nije dovoljno (a verovatno ce biti)...
BTW Ja sam uzeo MSI i sve sljaka OK!!!

Bio sam u slicnoj dilemi pre nekih dve do tri nedelje (Koji BT adapter uzeti, da li se razlikuju)... Ukratko ako te bas zanima do tancina koje su razlike pogledaj temu koju sam postavio u MobilniSvet caffe (Najbolji BT adapter), a ako ti i to nije dovoljno (a verovatno ce biti)...
BTW Ja sam uzeo MSI i sve sljaka OK!!!
Nokia E65 + Logitech BT Headset